Merhabalar ben de Avrupa Yakası'nda oturuyorum 4 yıllık evliyim ve bebeğim Olmadı herhangi bir sebep de yok olmaması için döndü devlet hastanesinde tedavi gördüm beni sonra araştırmaya sevk ettiler Özel hastanede rahim.ici filmi çektim O da demiş çıktım Pendik Medical Park Hastanesi'ne gittim Nilüfer Durmuş çok iyi bir doktor ama uzak diyor o bana gayrettepe'de bir merkezine gönderdi Geçen gün aradım muayene ücreti 550 tüp bebek yaparsam her şey dahil 15 bin dedim ben şu an beklemekteyim Ben Kağıthane'de oturuyorum yeni huzur hastanesine gidiyorum oradaki doktor bana tüp bebeği önerdi ve Acıbadem'e yönlendirdi yeni Huzur Hastanesi arada olduğu için 9bin olur dedi kasim da gitmeyi düşünüyorumMerhaba; Kısaca kendimden bahsedeyim 1,5yıllık evliyim eşime varikosel teşhisi koyuldu Yaşım 37 Varikoselden dolayı normal yollarla bebek sahibi olamayacağımızı öğrendik ve devlet hastanesinde tedaviye başladım tüp bebek raporu almak için iki kez aşılama yapıldı ikisi de tutmadı sonra elime aşılama raporunu verdiler yine devlet hastanesi tüp bebek merkezine gönderdiler ama üç yıldan az evli olduğum için sanırım bize rapor vermeyecekler Yaş unsuru da kurtarmıyormuş bunuda öğrenmiş olduk şimdi gerçekten işinde uzman tüp bebek doktoru arıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var teşekkür ederim