Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki hafta önce Atatürk'te pasaport kontrol noktasındaydım.
O kadar şansa yaşıyoruz ki.
Bu cumartesi Sabiha'dan uçuyorum, tam bayram tatili gidişi. Gittiğim yer Bodrum, tam turizm yeri, döneceğim yer Bodrum Havalimanı......
babam ıs geregı bugun orda olacaktı son dakıka ıptal edıldı sukurler olsun Rabbim.. Allah sabır versın bızlere artık yuregımız acı kaldırmıyor![]()
Nasil bir ulke olduk ya allah kahretsin surda bayrama kac gun kaldi millet bayram sevinci yasarken olanlara bak. Ne trajik daha bugun o magaza senin bu magaza benim bayram alisverisi yaptim belki orda olen insanlarda yapti ailelerine hediyeler aldi ve yola cikti ama onlarin yolculuklari sonsuza oldu bizde bundan sonra daha cok elimiz yuregimizde gezicez her avm ye girerken ucaga otobuse binerken hatta piknige bile giderken golgemizden bile korkar hale gelicez.Bilmiyorum haberlerde var mı bu açıklandı mi ama havaalnindan aldigim bir bilgiyi paylaşayım. .
İlk önce otoparkda patlama olmuş güvenlik güçleri oraya ilerleyince fırsat bilip dış hatlar terminaline eli silahlı 4 kişi rast gele yolculara ateş etmis. En son da canlı bomba patlamış .
Şuan yolcu ve personeli belirli noktalara toplamislar, çıkış yapmalarına izin verilmiyormus. .
50 ye yakın kisinin hayatını kaybettigi ve 100 e yakın yaralınin oldugu tahmin ediliyormus ..
Duyduğum bu doğruluğunu ilerleyen saatlerde ogreniriz belki ..
Tanidigimiz kisilerden haber alamiyoruz. Allah kahretsin
sukurler olsun rabbime bu patlamalardan kacıncı kurtulusu babamınSansa bak, iyikine iptal olmus. Artik millet sans eseri ölmüyor, sans eseri hayatta kaliyor![]()
10 şehit 60 yaralı varmışİstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar terminalinde şiddetli patlama ve silah sesleri duyuldu. 2 patlamanın olduğu gelen bilgiler arasında. Patlamalar sonrası yaralılar olduğu belirtiliyor. Havalimanına 20 civarında ambulans geldiği bilgiler arasında. Görgü tanıkları, çok büyük bir patlama olduğunu söyledi.
Ayrıntılar geliyor...
Mynet
http://www.mynet.com/haber/guncel/ataturk-havalimaninda-patlama-ve-silah-sesleri-2516521-1
Tanidigimiz kisilerden haber alamiyoruz. Allah kahretsin
Zaten bu arada türizmde gitmis bitmis olur. Birak türizmi, aile ziyaretine gelen gurbetci bile olmaz. Artik Türkiye iyicene batti.
Sıkıntı yoktur inşallah kuzum, telefonlarına bakamıyorlardır o kargaşada. Telaşlanmayın hemenTanidigimiz kisilerden haber alamiyoruz. Allah kahretsin
Birine ulastik cok şükür. Sokta onume birinin kolu dustu diyorUmarim hicbirsey yoktur canim. Kim bilir o hengamede telefon kayboldu yada sinyal yok. Icini ferah tut canim. Bizide haberdar et olurmu?
Kanal a cbnin putin konuşmasını yayınlıyor. Patlama da iddia imiş gerçekliği ispat edilmedi, aslında patlama olmadı kimse ölmedi diyecekler sanırım.![]()