• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

Yeter artik daha ne kadar devam edecek bu kabus korku !!! Evlerden çıkmaya korkar olduk daha kaç can vereceğiz :kızgın::mad:

İki hafta önce Atatürk'te pasaport kontrol noktasındaydım.
O kadar şansa yaşıyoruz ki.

Bu cumartesi Sabiha'dan uçuyorum, tam bayram tatili gidişi. Gittiğim yer Bodrum, tam turizm yeri, döneceğim yer Bodrum Havalimanı......

Zaten bu arada türizmde gitmis bitmis olur. Birak türizmi, aile ziyaretine gelen gurbetci bile olmaz. Artik Türkiye iyicene batti.

babam ıs geregı bugun orda olacaktı son dakıka ıptal edıldı sukurler olsun Rabbim.. Allah sabır versın bızlere artık yuregımız acı kaldırmıyor :KK61:

Sansa bak, iyikine iptal olmus. Artik millet sans eseri ölmüyor, sans eseri hayatta kaliyor :(

Bilmiyorum haberlerde var mı bu açıklandı mi ama havaalnindan aldigim bir bilgiyi paylaşayım. .

İlk önce otoparkda patlama olmuş güvenlik güçleri oraya ilerleyince fırsat bilip dış hatlar terminaline eli silahlı 4 kişi rast gele yolculara ateş etmis. En son da canlı bomba patlamış .
Şuan yolcu ve personeli belirli noktalara toplamislar, çıkış yapmalarına izin verilmiyormus. .
50 ye yakın kisinin hayatını kaybettigi ve 100 e yakın yaralınin oldugu tahmin ediliyormus ..

Duyduğum bu doğruluğunu ilerleyen saatlerde ogreniriz belki ..
Nasil bir ulke olduk ya allah kahretsin surda bayrama kac gun kaldi millet bayram sevinci yasarken olanlara bak. Ne trajik daha bugun o magaza senin bu magaza benim bayram alisverisi yaptim belki orda olen insanlarda yapti ailelerine hediyeler aldi ve yola cikti ama onlarin yolculuklari sonsuza oldu bizde bundan sonra daha cok elimiz yuregimizde gezicez her avm ye girerken ucaga otobuse binerken hatta piknige bile giderken golgemizden bile korkar hale gelicez.

..Aci hemde cok aci bu..

ınsan demeye utandıgım bu canılerı teker teker gebertmek vardı ahh ahh kızım olmasa polıs, asker kardeslerımın bır destekcısı olarak devam edıyordum

Bu kadar ölen bu kadar yaralanan insan var..
Bu insanların geride bıraktıkları aileleri var ömür boyu parçalanacak..
Ve hala televizyonda diziler, programlar devam ediyor.
O ölen masum insanların hepsi bir oyun, bir hiç için öldürüldü.
Yazık, çok yazık..
Bari ölen o masum canlara saygımız olsa bir nebze..

Kanal a cbnin putin konuşmasını yayınlıyor. Patlama da iddia imiş gerçekliği ispat edilmedi, aslında patlama olmadı kimse ölmedi diyecekler sanırım. :sinirli:

Eklentiler

• Screenshot_20160628-234426.png
    Screenshot_20160628-234426.png
    146,5 KB · Görüntüleme: 49
İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar terminalinde şiddetli patlama ve silah sesleri duyuldu. 2 patlamanın olduğu gelen bilgiler arasında. Patlamalar sonrası yaralılar olduğu belirtiliyor. Havalimanına 20 civarında ambulans geldiği bilgiler arasında. Görgü tanıkları, çok büyük bir patlama olduğunu söyledi.
Ayrıntılar geliyor...

Mynet
http://www.mynet.com/haber/guncel/ataturk-havalimaninda-patlama-ve-silah-sesleri-2516521-1
10 şehit 60 yaralı varmış

Zaten bu arada türizmde gitmis bitmis olur. Birak türizmi, aile ziyaretine gelen gurbetci bile olmaz. Artik Türkiye iyicene batti.

Ya ben daha iki hafta önce Atatürk'te dış hatlar terminalindeydim, pasaport kontrol noktasındaydım. Düşündükçe kötü oluyorum.
Ölenlerden ziyade o "yaralı" diye geçiştirilenlere üzülüyorum ben. İnsanların kolu kopuyor, bacağı parçalanıyor, gözü çıkıyor... Bir saniye önce sapasağlamken bir saniye sonra sakat kalıyor. Allah korusun.

Bodrum'da da hiç kalabalığa girmemeye karar verdim zaten.

Off ya ilk önce etrafa ateş etmiş sonrada kendini patlatmış yazıyor tv de bide 3 ayrı patlama :(

Normalde acaba ne zaman olucez deriz ve disariya ciktigimizda kalp krizi gecirecegimiz veya trafiknkazasi yasiycagimiz aklimiza gelmez ama bu olaylardan sonra olum korkusunu hissediyoruz ya bomba patlarsa diye yarin oburgun evlerede bomba atmaya baslarlar

Back