• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

o bomba içeriye nasıl girdi????? saçımdaki tel toka için 20 dakika didik didik aranırken bu herif silahlarla bombalarla ne geziyor orada??

Icerden birileri yardim etti demek ki. Artik cidden korkuyorum, hicbiryer emniyetli degil. Ne brüksel, ne paris ne Istanbul :(

Arkadaşlar 20 ye yakın ölü, 3 patlama canlı bomba, kayıp teröristler varmış içeride.
Giriş çıkışlar kapalı.

Iceri girmemis sanirim tam dis kapinin disinda once silahla tarayip sonra kendini patlatmia diyorlar.

Allahim bir cocuk gördüm ölmüştü. O halini ömrüm boyunca unutamayacagim sanirim. Yapanlari sebep olanlari canak tutanlari Rabbim kahretsin. Nasil bir kabus bitmiyor:KK43:

Ya bu yaz Türkiyeye gidiyoruz ve esime diyordum korkuyorum bisey olur diye. Tam tatiller basladi. Kim bilir ne kadar cok kisi aile ziyarete icin ordaydi :KK43:

Ya bu nasil bir psikoloji, niye insanlari öldürmek istersin? Ailelere sabir dilerim. Umarim bu sefer dis hatalar oldugu icin hükümet kinamaktan daha fazlasini yapar. Kacinci bu artik yaa? Yeter be yeteeeer!!

kararsız canından geçmediysen gelme.. dünyada gidilecek çok daha güvenli yerler var..

En kalabalik zamani dis hatlarin. Dakikalarca kuyrukta bekletiyorlar insanlari. Sirf istanbul havaalani ucak inis cikis oranini yuksek gostermek icin butun ucaklari ozellikle dis hatları yuklemisler buraya. Yaa kardesim daha bu sene isyan ettik, direk izmir ankara ucusu istiyoruz diye. Yok yok yok....
Berbaat hersey gibi havaalani yonetimide berbaart.
10 ar 10 ar olmeye devam ediyoruz.

Arkadaşlar sabah 5teki uçuş için oraya gitmem saçma ve anlamsız bir intihar girisimi mi olur? Ne yapacağımı bilmiyorum, bu durumda ne yapılıyor bilmiyorum, bir işlem yapmam gerekiyor mu? Kaldım öyle korkudan, üzüntüden. Ellerim titriyor.

Allah kahretsin bunları. Ne biçim ülke olduk ya. Güvenli olabilecek heryerde bomba patlıyor. Heryerden ambulans sesi geliyor. Allah yaralılara şifa versin, Ölenlerede rahmet eğlesin.
Yine pisi pisine ölen insanlara oldu olan.:KK42:
Kardeşim bir kaç saat farkla kurtuldu. Sevinsem sevinemiyorum üzülsem üzülemiyorum. Bu ülkeye ve vatandaşına bunu yapan, yapmasına vesile olan, yapanı görmezden gelen herkesin elinde kan var unutmasınlar bunu.

istihbarat nerede istihbarat? başka ülkelerde olunca bıdı bıdı istihbaratlarına saydırıyorsunuz sizinki nerede????? bak bir avuç öfkeli genç neler yapıyor?

E ABD istihbaratı uyardı ya iki gün önce neyimize yetniyo ? Adamlar boş geçmiyor ya ne derlerse çıkıyor. Bizimkiler de sözde istihbarat.

Back