• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

Arkadaşlar sabah 5teki uçuş için oraya gitmem saçma ve anlamsız bir intihar girisimi mi olur? Ne yapacağımı bilmiyorum, bu durumda ne yapılıyor bilmiyorum, bir işlem yapmam gerekiyor mu? Kaldım öyle korkudan, üzüntüden. Ellerim titriyor.

Gitmeyin. Erteleyin gerekirse yakın bileti. Ya da S. Gökçen'den uçun mümkünse.

Arkadaşlar sabah 5teki uçuş için oraya gitmem saçma ve anlamsız bir intihar girisimi mi olur? Ne yapacağımı bilmiyorum, bu durumda ne yapılıyor bilmiyorum, bir işlem yapmam gerekiyor mu? Kaldım öyle korkudan, üzüntüden. Ellerim titriyor.
Uçuş ertelenir muhtemelen, havalimanını kapatabilirler, tv de sivillere karşı düzenlenen en büyük saldırı diyor

Havaalanı diye birşey kalmamışki,kardeşim orada şu anda tüm giriş,çıkışlar kapalı tam konuşamadık birtek iyiyim diyebildi...

Hala keriz yerine konuyoruz ve inandiriliyoruz ya ona yaniyorum arkadas.Cikicak simdi tepeden bunlarla bizim gucumuzu test edemezsiniz diyecek olay kapanacak..Neyse ya yazmayacagim.valla.

öyle olacak tabi ne olacak? israile diz çöktürdük ondan böyle oldu diyecek çok adam var .. sen şimdi savunmaları izle.. çünkü istihbarat benim, ben yapmıyorum işimi..

Atatürk Havalimanı'ndaki patlamanın ardından Başbakan Binali Yıldırım İçişleri Bakanı Efgan Ala'yı arayarak bilgi aldı. Kriz masası oluşturulmasını istedi.
Başbakan Binali Yıldırım, Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde meydana gelen patlama hakkında, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve İstanbul Valisi Vasip Şahin'i telefonla arayarak bilgi aldı.

YILDIRIM'DAN KRİZ MASASI TALİMATI

Yıldırım, konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı bünyesinde kriz masası oluşturulması talimatını verdi.
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/382083.aspx

Şehit diye diye olayı yumuşatmaya çalışmayalım. Bariz katliam bu, insanlar parçalanarak ölüyorlar.
Havaalanı ya, tel tokayla geçemediğin bir yerden bahsediyoruz. Yakınına patlayıcı madde sokmuşlar, hiçbir yer güvenli değil mi yani?

Kan vermek icin hastanelere gitmeyin diyorlar, tam tersi yogunluk oluşturup zarar verebilirmisiz. Kan bağışı yapilan cesitli noktalar açıkladılar Sultanahmet meydan, Esenyurt meydan gibi.

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar terminalinde şiddetli patlama ve silah sesleri duyuldu. 2 patlamanın olduğu gelen bilgiler arasında. Patlamalar sonrası yaralılar olduğu belirtiliyor. Havalimanına 20 civarında ambulans geldiği bilgiler arasında. Görgü tanıkları, çok büyük bir patlama olduğunu söyledi.
Ayrıntılar geliyor...

Mynet
http://www.mynet.com/haber/guncel/ataturk-havalimaninda-patlama-ve-silah-sesleri-2516521-1
Babam orada çalışıyor 65 kadar kişinin öldüğünü söylemiş annemlere Allah belalarını vermiyor vermiyor

cnn de bir uçağın içinden bağlanan gazeteci, "bütün herkes çok panik bir tek Türkler çok sakin" dedi.. neden acaba Türkler çok sakin.. çünkü alıştırıldık.. en korunaklı havalimanımızda bile patlama olur mantığına alıştırıldık..

öyle olacak tabi ne olacak? israile diz çöktürdük ondan böyle oldu diyecek çok adam var .. sen şimdi savunmaları izle.. çünkü istihbarat benim, ben yapmıyorum işimi..

Başlamışlar bile. Güya dünya ile ilişkilerimizin iyiye gitmesini kıskanmışlar. Saçımı başımı yolucam üstümü parçalıycam az kaldı.

Babam orada çalışıyor 65 kadar kişinin öldüğünü söylemiş annemlere Allah belalarını vermiyor vermiyor

adamlar hem taramış, hem bombayı patlatmış 2 yerde ve sadece 10 kişi diyorlar.. gerçi 100 kişi deseler ne olacak ki, sonuçta şehit(!!!!) oldular..

Back