- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
kararsız canından geçmediysen gelme.. dünyada gidilecek çok daha güvenli yerler var..
Başlamışlar bile. Güya dünya ile ilişkilerimizin iyiye gitmesini kıskanmışlar. Saçımı başımı yolucam üstümü parçalıycam az kaldı.
Haberi görünce hayat durdu sanki benim için aklımı oynatacaktım allahım şehit aileleri bu insanlar nasıl dayanıyor bu insanların aileleri nasıl dayanacak ?Başlamışlar bile. Güya dünya ile ilişkilerimizin iyiye gitmesini kıskanmışlar. Saçımı başımı yolucam üstümü parçalıycam az kaldı.
Yok yayın yasağı geldi.Kınama geldi mi?
Kınama geldi mi?
Pazar gunu parise ucagimiz var. Ne olacak simdi ucuslar iptal olur mu? Sabiha gokcene mi cekilir? Iptal olmasa bile guvenilip gidilir mi? Kafamda deli sorular...
Tabi ölen insanlarin yaninda bizim ucus iptal olsa ne olur olmasa ne olur. Allah ailelerine sabir versin.
Tesadüf işte napıcanİktidara yönelik eleştiriler ne zaman ayyuka çıksa hop unutturacak bir terör saldırısı oluyor. İlginç.....
bakamıyorum ben. Sen de bakma. Gebesin. Ölüyoruz ve ölmeye devam edeceğiz.Canli bombanin görüntüleri cikmis. Adeta korkunc bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?