İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

kararsız canından geçmediysen gelme.. dünyada gidilecek çok daha güvenli yerler var..

Annemler sansa iki gün önce gittiler. Daha demin konustum o'da diyor hamilesin yavrum, sakin gelme diye. Diyelimki ben gitmem, tamamda ya ordaki aileler. Tam "oleey tekrar türkiyedeyiz" havasindayken.. Ben o hisi cok iyi bilirim. Artik gözyaslarimi tutamiyorum. Bu ne bicim bir bela yaa

Başlamışlar bile. Güya dünya ile ilişkilerimizin iyiye gitmesini kıskanmışlar. Saçımı başımı yolucam üstümü parçalıycam az kaldı.

evet kıskanıyorlar, gerçekten şu kafayı en baba uyuşturucu bile yapamaz acaba bunlar beleşe nasıl yapıyor diye kıskanıyorlar.. hiç parçalama kendini, ufak ufak gidecek yer ayarla kendine..

adalet bakanı şehit dıyor da sehıt olanların yakınlarına bazı sosyal haklar ve tazminat verilir son bır yıldır yuzlerce insan katledıldı merak edıyorum kacının aılesıne verıldı bu tazmınatlar

Off biktim artık bu ülkede yaşamaktan biktim masum insanlarin ölüm haberlerini almaktan bu terör belasından kurtar Allahım bizi nasıl bir yerde yaşıyoruz böyle hiç bir can guvenligimiz yok.....

Aslında boşuna yazıyoruz okadar patlama oldu ne değişti?
Gerçekten 2 gün sonra unutulacak unutturacaklar.

Başlamışlar bile. Güya dünya ile ilişkilerimizin iyiye gitmesini kıskanmışlar. Saçımı başımı yolucam üstümü parçalıycam az kaldı.
Haberi görünce hayat durdu sanki benim için aklımı oynatacaktım allahım şehit aileleri bu insanlar nasıl dayanıyor bu insanların aileleri nasıl dayanacak ?

Bu ne ya korkunç bir şey bu Allah'ım
Bazı insanlar niye bu kadar kötü ya niye ??

Pazar gunu parise ucagimiz var. Ne olacak simdi ucuslar iptal olur mu? Sabiha gokcene mi cekilir? Iptal olmasa bile guvenilip gidilir mi? Kafamda deli sorular...

Tabi ölen insanlarin yaninda bizim ucus iptal olsa ne olur olmasa ne olur. Allah ailelerine sabir versin.

Bilmiyorum haberlerde var mı bu açıklandı mi ama havaalnindan aldigim bir bilgiyi paylaşayım. .

İlk önce otoparkda patlama olmuş güvenlik güçleri oraya ilerleyince fırsat bilip dış hatlar terminaline eli silahlı 4 kişi rast gele yolculara ateş etmis. En son da canlı bomba patlamış .
Şuan yolcu ve personeli belirli noktalara toplamislar, çıkış yapmalarına izin verilmiyormus. .
50 ye yakın kisinin hayatını kaybettigi ve 100 e yakın yaralınin oldugu tahmin ediliyormus ..

Duyduğum bu doğruluğunu ilerleyen saatlerde ogreniriz belki ..

Benim de bu sabah ucusum vardi ailemle. Az önce babam aradi, henuz hiçbir sey belli degil, birkaç saat sonra tekrar arayin dediler. Zaten orasi resmen mahşer yeri şu an.
Sizin pazar günü ise sorun olmaz saniyorum. Öyle harika(!) bir ulkedeyiz ki en yuksek güvenlik önlemi olaylardan sonra alınıyor nasilsa.

İki hafta önce Atatürk'te pasaport kontrol noktasındaydım.
O kadar şansa yaşıyoruz ki.

Bu cumartesi Sabiha'dan uçuyorum, tam bayram tatili gidişi. Gittiğim yer Bodrum, tam turizm yeri, döneceğim yer Bodrum Havalimanı......

Sözün bittiği yerdeyiz.
Ne yapsak nereye gitsek mutsusuz tedirginiz.
Şehit deyince her şey normalleşiyor mu acaba????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…