- 30 Haziran 2008
- 12.770
- 121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amınnn cok sagol canım benımmm rabbım herkese nasıp etsın boyle dostukopuyorumnanaktancanlarım harikasınız dostluğunuz daim olsun inşallah opuyorumnanaktan
cok sagol canım benımmmdostlugunuz daım olsun......
he valla lepıcım bulusduk :)..vay vay vaay buluşmaya bak heleeopuyorumnanaktan
eğlenmişsiniz belli Allah daha çok buluşma daha çok eğlence versin sze opuyorumnanaktan
cok sagol burcummhepinizi sevgiyle kucaklıyorum çok şekersiniz
dostluğunuz daim olsun :enbuyukkk:
cok sagol canım benımmayyyhhh vallah güzell çıkmışşsınızzz hatunlar :))
amınnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanboyle guzel arkadaslarla surmemesı ıcın bı sebep yokkı:)..hepiniz çok güzelsiniz kızlar
dostluğunuz bir ömür boyu sürsün
allahım cocuklu olmak ne zormus :)..ama genede degdı yorulmama hıcde memnun edemedım evlatlarımı :)..ısım bugun cocuklarla gezmekdı ama cımcımemın yapdıg bulusmaya gıdemessemde ıcımde kalıcakdı tabıı ben herseyı goze alıp kuzucuklarımla gıttım..ıkıde bı su tuvalet yemek vs vs her nekadar az sohbett ettıysekde gunum superdı:)..
mersı tatlısım hereve lazımım anladım ben onu.opuyorumnanaktansendende super aşcı olcak kız gel ortaklasa bı yer acalım:)..ama sorma yaa eve gelene kadar kardesım o gozluklu kızın adı neydı dedı durdukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3annemede hep senı anlattı:roflol: :roflol: :roflol: Çok zor olan bir zanaati başarıyla gerçekleştirdiğin için seni tebrik ediyorum kar...............Bütün meziyetler sende toplanmıs cnm,tam ev hanımı olack model daha ne diyim ki kaydirigubbakcemile3
saol cnms ende cok sekersınn cok sıcaksın eglencelısnnnnn,,,,,cok guldurdun benı yaa ve halada devamn edıosuncımcımemmm..canım bıtenem bulusman harıkaydı bıdenem :)..tebrıkler:)..
gulpembem gercekdende gul gıbısın canım yahh dılerım kı hayatta hep toz pembe davranır sana:)
meryemım cok guzelsın canım hemde cok tatlı dılerm kı daha cok konusurz tatlıdım nekadar benı resımlerle delı ettıysende:)..
corelımm ık goz agrım daha ne dıyem:)..
mervemmm ay bıdenem yaaa bıttım sana gulum dılerım kı yolun acık olur guzel kız..hepınızı cok sevdım hepınız harıkaydınız canlarım..ben ve cocuklarımıda aranıza aldgnız ıcın teşekkuerler:)..
kardesın mı hahahaa o tıfıl mııııı kaydirigubbakcemile3 buyuyunce dusunemıom onu,kız benı ıngılızmı snadı acep hello mello dedım ya onamersı tatlısım hereve lazımım anladım ben onu.opuyorumnanaktansendende super aşcı olcak kız gel ortaklasa bı yer acalım:)..ama sorma yaa eve gelene kadar kardesım o gozluklu kızın adı neydı dedı durdukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3annemede hep senı anlattı
gokten patates yağdı..ama sadece patates deıl ehrbısyeelrını bıraktılar uzerımıze ,çok kısmetlıyız yaaaaaaaa zemuszemuspekı kargaların derdı neydı bızımle habıre basımıza patates attılar kaydirigubbakcemile3
evet arkadaslarr bana yasattıgnız bu güzel gün için bende cok tesekkür ederim...cok iyi geldiniz bana gerçekten cok sevdim hepinizi....birinden iyi dostlar kazandım iyiki varsınız iyiki KK var ve iyiki KAZEN var