Saç Kesim Şekilleri istanbul anadolu yakasında tavsiyesi olanlar (küt kestiricem)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
şimdiki saçım böyle tek fark önde perçem var. yeni çekilmiş saçlarmın net çıktğı fotoğraf bulamadım.
az(seyrek) saçım var belime kadar geliyo geçiyo artık hatta. V biçimnde arkası, önünde perçem var.
mesele şu istediğim modeli kesebilcek kuaför bulmak

anadolu yakasında değil ama beşiktaşta kesim konusunda çok güvendiğim bi kuaför var,yıllardır ondan başka kimsenin kestiği saçı beğenemiyorum bir türlü.eğer çok uzak kalmazsa gitmeni tavsiye ederim

artık ona da razıyım, kaça kesiyo?? bi de adresini msj atarsan çok sevinirm.

Msj sayısı problem benım ıcınde.. <ıns ıstedıgın gıbı bı sac modelıne kavusursun ...

ben saç modelime kavuşurum da, erkek arkadaşım mesele. o kadar kısa istemiyo, ben gidince(şehir dışına) kestir çok istiyosan diyo. bakalım nolcak. ama şu beşiktaştaki yere gitmeyi düşnüyorum bakalm

eğer beşiktaşta bildiğin bi yerler varsa oraya göre tarif edebilirim,çok zor bi yer değil ama ne tarafa doğru gideceğini anlamış olursun en azından.cevabımı beğenip yorum yaparsan mesaj atmış kadar olursun zaten,uyarı geliyor ya

tam olarak biliyorum diyemem :)) çok zaman oldu gitmeyeli. vapurla geçicem üsküdardan mı geçsem kadıköyden mi geçsem ona bile karar veremedim
kısa bi tarif fena olmaz cidden )

Belinizdeki saçlara nasıl bir anda kıyabiliyorsunuz yaa ben beceremiyorum:)) sanki bidaha uzamayacaklar:))

hahha uzarlar, uzuyolar, uzamalılar
bu daha hiç bişe ben erkek traşı yaptırdığımı biliyorum can sıkıntısından. o da fena olmuyodu hani, ama şimdi ona benm de cesaretim yok

beşiktaşta alkım kitabevinin bulunduğu köşeden başlayıp ıhlamur kasrı ve cumartesi pazarına doğru çıkan cadde üzerinde ilerleyeceksiniz,iskeleden sonra 5-10 dk yürüyüp ulaşabilirsiniz.sırasıyla solda alkım kitabevi ve LCW'yi sağda hacıoğlu lahmacunu,solda NT kitabevini,sağda fem dersanesini ve valonia pastanesini geçtikten sonra iş bankasını göreceksiniz,iş bankasının hemen yanındaki sokağa girince az ileride sağ tarafta kalıyor romance kuaför.umarım tarif edebilmişimdir

sabah hoca dersi bitirdi erkencikten bizde naapalım naapalım hadi dedik kuaföre
aradım tarif ettiler. gittik pek beklediğimz gbi bi yer diildi ama cidden güzel kesti ben çok beğendm görenler çok beğendiler bakalm daha önemli arkadaşlar görnce ne diicekler
çok teşekkür ederim pasaklıtanrica

rica ederim canım,beğenmene çok sevindim:93: yeri ve girişi biraz kötü bi yer gibi duruyor ama içerisi birçok kuaföre göre iyi aslında,yani fiyatları uçuk olanları saymıyorum tabi ki Seyfi bey kesti değil mi

evet seyfi bey kesti sağolsunlar çok da ilgilendiler güzel de kesti gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…