Saç Kesim Şekilleri istanbul anadolu yakasında tavsiyesi olanlar (küt kestiricem)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Dcoskunirmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
54
0
86
hanımlar, istanbul anadolu yakasında saçlarımı teslim edebileceğim güzel kesen bir kuaför arıyorum.
her kuaföre güvenmiyorum, kötü kesen harbiden kötü kesiyo çünkü. ve bu model kısa bi model dönüşü zor olur. şuanda saçlarım çok çok uzun belimi de geçtiler artık
tavsiyelerinizi bekliyorum.

konuna yorum yapiyim dedim
bence çok hoş bi model,düz kesimden sıkılmasam ben de böyle bişi istiyordum.

:13: iyi yapmışsın.. bana yakışıo bu model bayaadır uzun saçlarm yaz geldi azcık serinliym dedim. aslnda sen de böyle yaptrablirsn bu model maşayla da gzel duruyo hafif dalgalı kullannca

sen en iyisi bi oval kestir bi süre onu kullan soora da bunu yaptırırsın bunu uzamasını beklemektense daha kısa sürede iki model )

siyah, ya da koyu kumral artık hangisiyse ama siyaha baya yakın
bi kere boyattım çook önceden şimdi uçlarına doğru kaldı artık kestirince onlar da gidicek ve bi daha boyatmayı düşünmüyorum

beyazsan çok yakışır ama fikirm değişti şimdi
ben esmere yakın tenim var,bakırımsı kumral saçlarım.. ama çikolata kahve yapıcam haftaya

ouww seninki de güzel durur haa
saç rengmi seviorum ya, kendi siyahlığı. boyatınca daha düzelmiyo siyah renk. açmak kolay olmuyo üstüne boya tutmuyo falan. şööle adam gibi kuaför bulsam hemen gidip kestircem rahatlicam. bakalm inş burda önerenler olr

Merhabalar herkese,

Resimdeki saç modelini çok beğendim, tam da yeni model araken çok iyi denk geldi.

Benim de saçlarım belime yakın su dalgası işlemi nedeni ile hafif dalgalı. Dalgalı saçta da güzel durur mu ki sizce ?

Buarada Anadolu Yakasında kuaför olarak Acıbadem'de Mehmet&Semih kuaför var bir kez kesim yaptırmıştım ve çok beğenmiştim bilgine..:)

dalgalıda da güzel durur diye düşünüyorum ben bu sıralar pek bi moda feriha sebebiyle D
acıbadem bana uzak ( daha çok ümraniye tarafları falan olmalı

Benim Saç Modelimin Uzunu..
Bu Modeli Kestireceksen Kısa Kestireceksin..
Çok Kullanışlı ve Çok Rahat Oluyor..
Ayrıca Saçlarınız Düz İse Şahane..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…