Istanbul anadolu yakasi çiğköfte ve içli köfte günü

kızlar bende gelcem ama c.tesi ismeğe yazıldım, takı tasarım kursuna o yüzden biraz geç kalabilirim.ama gelmeye çalışcam...

aslında kolaymış yeri capitolu bulduktan sonra orası bulunur gibi gamyoncuiremsu

Geçmiş olsun canım....

amanın hasta hasta gelecekseniz ben gelmiyim bebeğimle gelecektim bulaşır falan :bbo:

Kızlar buluşmaya bir gün kaldı kimse bişey yazmıyor özellikle konuyu açan arkadaş sürekli güncelleme yapsan ve tekrar bir liste çıkarsak 3 kişi gelecekse bir tadı olmaz zor da olacak çünkü yarın hava yağışlı herkes kesin bişey söylesin lütfeeeennnn

evet yarın buluşuyormuyuz,son karar nedir kimler geliyor söylendiği saat geçerlimi niye kimse bir şey yazamamış hadi ama gelecek olanlar son kez listeleyelim

buluşuyoruz tabi
tekrarlıyorum
cumartesi saat 13:00 de bağlarbaşı çiğköftemdeyiz.
yeri bilmeyen arkadaşlar için tarif edeyim tekrardan
bağlarbaşından capitole dönerken ışıkların karşısında
çok kolay bir yerde zaten tabelasını görürsünüz
kroki si sitede var
http://www.cigkoftemuskudar.com/cigkofte_iletisim.html
hala bulamayan arkadaşlar olursa yardımcı olmaya çalışırım :)
bu arada ben bebeğimle gelicem, onu listeye yazmıyorum :dance:

konuyu açan arkadaşın bilgisayarında problem çıktığı için bağlanamıyor.o yüzden beni kendine vekil tayin etti. evet arkadaşlar yarın saat 13,00 de üsküdar çiğköftem de buluşulacak. malum ben gelemiyorum ( ama katılacak arkadaşlara iyi bir gün geçirmelerini diliyorum.

1-DreamLover
2-isirgan-otu
3-şevvall
4-arzuco
5-Deryacık
6-cimcime eses
7-funda72
8-aydınreyhan
9-eternet3
10-bayankahkaha
11-Ms.Eda
12-hacerk
13-g_b_k_
14-beyaz toprak
15-lady34 (hasta olduğu için belki gelemeyecek)
16ebruli sultan
17-nur_elnur
18-mimozam ve annesi
19-xkimyagerx

liste son haliyle bu şekildedir.

görünen o ki sorun çözülmüş :dance: gitti desene bizim vekillik

benneyaptımki

ya ben gelmiyorum(zaten annem gelcek belki diyordumya geldi nasıl kacarım diye düşünürken cenazemiz oldu yarın imkansız amca oğlu kayıncvalidemin çünkü(
üzgünüm sizlerle olmayı ve minnoş kızını görmeyi cok ısterdım herkese selamlar benden

amanın hasta hasta gelecekseniz ben gelmiyim bebeğimle gelecektim bulaşır falan :bbo:

taa ne zaman yazmıştım hastayım diye şimdi iyileştim zati :dilcikar:
gelmiyom bebişini getir sen :çok üzgünüm:

ben gelmiyom gelemiyorum daha doğrusu benneyaptımki

Bence iptal olsun geç oldu sanki havada bozuk işler yaş.Ben gelemiyorum çünkü o tarafı bilmiyorum.Asuman abla gelseydi iyiydi ama o yok bende yokum ((

İptal olmasın vazgeçtim listeyi yeni görüyorum :)))Ay ben bugün iyi değilim yaa :roflol: gamyoncuiremsu

Kizlar bende gelemicem çünkü ismeke yazildim, daha öncede söylemiştim zaten.size iyi eğlenceler...

Ama listeye bakilirsa gelmek çok iyi olurdu.
Belki bi ihtimal yetişirsem yani erken biterse kurs gelirim.

1-DreamLover
2-isirgan-otu
3-şevvall
4-arzuco
5-Deryacık
6-cimcime eses
7-funda72
8-aydınreyhan
9-eternet3
10-mimozam ve annesi
11-Ms.Eda
12-hacerk
13-g_b_k_
14-beyaz toprak
15-xkimyagerx
16-ebruli sultan
17-nur_elnur

düzeltme yaptım

canlarım ben çıkıyorum paydos saatim geldi
yarın gelemeyeceğim Allah a emanet olun KK yı haftasonu açamayabilirim
bol bol resim çekilin ekleyin de kıskanicim ben sizi :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…