• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul anadolu yakasi çiğköfte ve içli köfte günü

Kızlar ben çok kötüyüm.Boynum tutuldu çok fena ve hareket ettiremiyorum.pc bile açamadım.Arın eğer boynum düzelirse gelicem.bu da bana son dakika golü oldu yine:((((((( bi türlü gelemiyorum hiçbişeye:(((((

süprizzzzzSon dakika golleri gelmeye başladı. Her buluşmanın son anlarında gelenek haline gelmiştir zaten bu dökülmeler.kaydirigubbakcemile3

Şimdi bir golde benden gelsin benimde gelememe durumum var.hihoyyyt SDSYN marketingten davet alıyorum sürekli bu 3 oldu gitmedim. Yarın yine varmış ısrarla orda olmamı istediler. Ne olduğunu da bilmiyorum telefonumu nereden buldular.Arayıp duruyorlar. Merak ettim bakalım neymiş bu orkide hareketi.fisfisfis Ama hala karar verebilmiş değilim. Sizlerin yanına gelmek ağır basıyor ama diğer yandan bir işlede meşgul olmam lazım artık. :uhm:Hadi oraya gideyim diyorum ama yakın zamanda başka bir buluşmada yok, öfff aman be kafamkaydirigubbakcemile4kafamçokkarıştı karıştı.Ne halt yicem ben şimdi.:delphin:

baktım canım.
kızlar iptal değil hatta evi yakın olan varsa çıkıp hemen gelebilir ben buluşma noktasındayım şu an :) rüyamda çiğköfte görmüş gibi erkenden geldim :))

Offff aklım orada kaldıııııı
Gelmek istiyoruuuuuuummm
Yağmur yağıyor kızlaaarrrrr bu tarafta şevval sen nereden gidiyorsun

Back