• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul anadolu yakasi çiğköfte ve içli köfte günü

25 ekimde saat 14demi olacak kesin?????
kesin bilgi verin kızlarda ona göre planımızı yapalım... ben gelmeyi çok istiyorum ama yanlış anlaşılma olmazsa birşey sormak istiyorum lütfen yanlış anlamayın ama tesettürlü ve tesettürsüz ayrımı varmı???? ilahiyat fakultesi yakınında olunca şüphelendim biraz gelipde dışlanmayalım???

yok artık daha neler :) ben tesettürlüyüm ama orayı seçmemin nedeni ilahiyat fakültesine yakın olduğu için değil eşim orada çalıştığı için :) kızım daha 1 aylık ve tek başıma henüz dışarı çıkmadım,cesaret de edemiyorum,ümraniye de oturuyorum bu yüzden eşimle beraber gideceğim,oraya yakın tatlıcı varmış sonrada tatlı yemeye gideriz :)

gün konusunda bir itiraz gelmedi,saatin 13 de olmasını isteyen bir arkadaş var,benim için problem değil herkes için de uygunsa saat 13:00 da toplanalım.

not: tesettürlü tesettürsüz ayrımı yapacak olan varsa şimdiden söyleyelim gelmesin :icecream:

DreamLover
isirgan-otu
şevvall
arzuco
Deryacık
cimcime eses
funda72
aydınreyhan
eternet3
bayankahkaha
Ms.Eda
hacerk
g_b_k_
beyaz toprak
YAĞMURCN
mimozam
nur_elnur

kesin bilgi verin kızlarda ona göre planımızı yapalım... ben gelmeyi çok istiyorum ama yanlış anlaşılma olmazsa birşey sormak istiyorum lütfen yanlış anlamayın ama tesettürlü ve tesettürsüz ayrımı varmı???? ilahiyat fakultesi yakınında olunca şüphelendim biraz gelipde dışlanmayalım???

:1shok: nereden düştü aklına canım bu yok öyle bir ayrımımıza.s.:1hug:

:teytey:

anaaaaa e bende acıgım netcez şimdi yok öyle bırsey yaa hepımız bırız :))
yok farkımız hemıpım kklıyız:)))

canımcım adımı lısteye aldın ama gelmeye calısacam ben annem gelecegı ıcın gelmeyebılırım genede ben herseyı bılemde bellı olmaz yanı:)):teytey:

canımcım adımı lısteye aldın ama gelmeye calısacam ben annem gelecegı ıcın gelmeyebılırım genede ben herseyı bılemde bellı olmaz yanı:)):teytey:

:1no2:Sen gelme zaten neme lazım. Korktum desene sen şuna. Isırgan otu sarılacak bana kızartacak herbiryanımı diye.kaydirigubbakcemile3 Ne öyle mazeret uydurmalar falan gerek yok canım bunlara.sırnaşık şeysırnaşık şey

anneni de getir kaydirigubbakcemile a.s.

merhabalar, ben xkimyagerx in ablasıyım.bilgisayarındaki problemden dolayı internete bağlanamıyor.bu durumun ne zamana kadar süreceği belli olmadığından sizleri 25 Ekim Cumartesi günü saat: 13:00 da Bağlarbaşı'nda beklediğini iletmemi istedi.

yok artık daha neler :) ben tesettürlüyüm ama orayı seçmemin nedeni ilahiyat fakültesine yakın olduğu için değil eşim orada çalıştığı için :) kızım daha 1 aylık ve tek başıma henüz dışarı çıkmadım,cesaret de edemiyorum,ümraniye de oturuyorum bu yüzden eşimle beraber gideceğim,oraya yakın tatlıcı varmış sonrada tatlı yemeye gideriz :)

gün konusunda bir itiraz gelmedi,saatin 13 de olmasını isteyen bir arkadaş var,benim için problem değil herkes için de uygunsa saat 13:00 da toplanalım.

not: tesettürlü tesettürsüz ayrımı yapacak olan varsa şimdiden söyleyelim gelmesin :icecream:

tübe tübee ne alakası var amaç çiğköfte. çiğköftenin tesettürü olurmu sırnaşık şey ayrıca nasıl bi ayrım olabilir hımmm hey sen tesettürlü sana 3 çiğköfte yeter mi diycez :teytey: bu arada içli köfte siparişini unutmasınlar lülülülülülü

bende şimdiden söyliyim eğer gelebilirsem 7 aylık bi kızım var ama doğumdan sonra göbeğim kaldığı için 7 aylık hamile gibi duruyorum hamilemisin diye soranlara gıcık oluyorum haberiniz ola :jeyyar: bu göbekle utanmadan çiğköfteci,tatlıcı dolaşıyorum o da ayrı.. cokacimcoook

kız sen burda ne arıyon bakem topıce ugramamısın :oklava: bızde cokl calısıyo dıye uzuluyok yaramaz senıkaydirigubbakcemile

Şekerim 50 tane topic var. Sen hangisini diyosun? Hepiniz geliyorsunuz değil mi? Bak küserim valla. Seyahat iptal ettim ben geleyim diye.

Öptüm şeker:)

Back