Istanbul anadolu yakasi çiğköfte ve içli köfte günü

xkimyagerx

Guru
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
613
9
296
41
İstanbul
Kızlar daha önceki buluşmaların hiç birine katılamadım,şimdi kendim organizasyon hazırlamaya karar verdim :))

25 Ekim Cumartesi günü Üsküdar'da Çiğköfte ve İçli Köfte günü düzenliyorum,katılmak isteyen arkadaşların mesajlarını bekliyorum :)

Not: Çoğunluğun kararına göre tarihte değişiklik olabilir.

bende üsküdarlıyım kısmetse gelirim. nerde buluşmayı düşünüyorsun?
xkimyagerx sen hamişmiydin

Bağlarbaşı'nda Çiğköftem var,orada buluşmayı düşünüyorum.
Canım hamiştim ama artık değilim,kızım 1 aylık oldu :)

Ben deeeeeeeeee bende gelmek istiyorum yaaaa
Üsküdarda zor bir yer olmasın avrupa yakasından gelicem ben
İnşallah bir aksilik olmazsa tabii

eşim bazen siteye girmeme karışıyo birde haftasonu onu evde bırakıp buluşmaya gidiyorum desem napar acaba :) üsküdar, çiğköfte kelimeleri kulağa çok hoş geliyor ama bakalım kısmetse gelirim arkadaşlar..
Deryacık yok zor biyer değil karşıdan gelen otobüsler ordan geçiyor zaten. beşiktaştan motorla geçersende yine bağlarbaşı dolmuşlar var

Ben deeeeeeeeee bende gelmek istiyorum yaaaa
Üsküdarda zor bir yer olmasın avrupa yakasından gelicem ben
İnşallah bir aksilik olmazsa tabii

Buyur gel canım :)
Zor bir yer değil merak etme :) arzuco güzel tarif etmiş bir ekleme de ben yapayım :) buluşma noktamız ermeni mezarlığının karşısında,ermeni mezarlığını kime sorsan gösterir a.s.

Bu arada özel mesajla çiğköfteleri benim mi ısmarladığımı soranlar oldu :)) Malesef kızlar ben ısmarlamıyorum,yanlış anlaşılmaya neden olduysam özür dilerim:icecream:

slm kızlar tarif ettiğiniz yer bana çok yakın. Hatta orada dondurmacı bir yakınımız var belki oradanda tatlı yemeye gideriz olmazmı??

:ecrin_bebek:
kimler geliyoooogamyoncuiremsu
biz kadıkoyde toplanmayı düşünüyoduk da

Saol canım tarifin için a.s.
Zor olur derken karşıyı ben bilmiyorum eşimde tereddüt etmesin bilmediğin yere gidiyorsun diye dedim ama haberleşiriz yine
Bu arada tarih çok uzun değil mi yaa bu hafta değil ondan sonraki hafta buluşalım hatta yarından sonrada buluşabiliriz:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile5

neden kimse yazmıyor buraya :uhm:
topic boşuna açılmış olmasın benneyaptımki

kaydirigubbakcemile3:1hug:ya bende gelmek isterim ben pendikte oturuyorum bağlarbaşını biliyorum ama

ya kızlar ben yeni üyeyim..bende gelmek isterim aslında ama ..buradaki herkes birbirini tanıyormu? ben yabancı kalacağım gibi geliyor? aydınlatırsanız sevinirim

fikir çok güzel bıraz daha merkezı bır yer düşünülseydi bostancı yada kadıköy gibi bırcok kısıye edaha kolay olurdu ama güzel yer gelebilirsem gelirim bende:))a.s.

ya kızlar ben yeni üyeyim..bende gelmek isterim aslında ama ..buradaki herkes birbirini tanıyormu? ben yabancı kalacağım gibi geliyor? aydınlatırsanız sevinirim

merak etme canım sadece burada merhaba dıyenler yada hıc sohbet bıle etmemıs kısıler olarak toplanıyoruz ve o heyecanla cokda guzel gecıyor eğleneceksın merak etmee:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…