E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zakkum6644
Ben de teşekkür ederim tüm gelenlere ve gelemeyip gönlü bizimle olanlara..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimmiş o; kimmiş? delikafadulden
naniknaniknaniknanikGelseydin, bana ne, bana neee!
Teşekkürler efenim...
İnşallah Ankara'da görüşürüz. Ben de İlayda yı sıkıştırırım....
Senle de yaparız... Muhtar Ankaraya tayin oluyo, buluşmalar için büyük avantaj, laf aramızda... yerimseniben
Rica ederim efenim. ama seksü resmimi dağıtmışsın ben gelene kadar... :roflol:
Canım, o senin güzelliğin.... İnşallah senle de birgün görüşürüz. Ben senin güzelliğini yakında görmeyi çok istiyorum.
Siz karşılıklı sevişin o zaman Zelal'le... kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler sana da Burcucum...
:asigim: Burdaaaa...sevişecez nerde benim zelal im gözümün nuru:)))
kız denizim senide çok severim hepinizide.şimdi kıskandı ya zelalim kıyamadım ona.
Kıskanoorum, kıskancım... Noolcek... naniknanikBilmukabele Ayşincim... Şeniz
Ben de seni seviyom.. Kıskanıyo Zelal bizi, sen de burdasın ya, o uzakta... delikafadulden
Ayıpsın... Tabii ki...kaydirigubbakcemile5
Hooop dünür nooloor, kıskanıyom diye ben basbas bağırırken "kıskananlar çatlasın" demek olooor mu? klava:Unutma senin kızına kaynana olcem ben...:jeyyar:kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın kaydirigubbakcemile3 valla hepinizi çok sevdim her çok sıcak ve candandı ıns bu bulusmaları ara ara tekrarlarız kızlarr bide hep beraber adaya giderizz :))
Buluşucaz anacım... Buluşmak zorundayız artık... Aslı'cım da (Lazanya) gelirim demişti... :içelim:kocaman bir maşallah anne ve meleklerine bayıldım hepinize.bizde sadece zelal le buluşucaz dimi canım?kıskançları severim alkisalkisalkis
ohh be nihayet girebildim nete.sorsanız istanbulun en lüks sitelerinden ama internet bağlantısında sıkıntı var,tam mahrumiyet bölgesikafamçokkarıştı:dilcikar:
çok güzel dostluklar kazandım bu sitede.hepoinizi çok seviyorum.
harika bir gündü.gerçekten çok özeldi benim için.halam evde diğer halama anlatıp durdu bugünü..ay bi görsen 6 kadın 6 bebek çok komikler diye:roflol:
hepinzi çok seviyorum.aklım yüreğim burda kalacak..:a015: