İstanbul adalet sarayinda arama kavgasi

Şimdi NTV de söyledi arama herkese imiş

Ayni fikirde degilim cnm hic oyle bir kaos ortami yok Turkiyemiz hic olmadigi kadar guzel yerlerde osmanlidan buyana hazmedemeyen dis guclerin simdiki gucumuzden korkularina yenilen haltlar bunlar.Turkten korkuyor herkes Korksunlarda Vatanini savunmak adliyede savci vurmakla olmaz cok afedersiniz biryerleri yiyorsa o devrimci orgutunun pkk yi kurutsun once ama onlar ne yapti ustune ustluk 1999 da pkk ile anlasma imzaladi.Asil bu haltlari yiyipde hala bu vatanin suyunu icenlere ekmegini yiyenlere yazik.Haram olsun onlara harammm

Aslinda avrupadaki gibi alan taramali cihazlar cogaltilmali hem bu kadar korku icinde olmaz insanlar.Ben birebir esimle hsbc patlamasinin madurlari olarak o zamanda bu bomba algilayan cihazlar gundeme gelmisti.Allah kimsenin basina vermesin.Cok zor atlattik biz esim hala sicrar arada ben ambulans duyunca bi kotu olurum.Cok buyuk tramva

Çok geçmiş olsun o günleri iyi hatırlıyorum dayimda oradaydı. Evet önerin çok mantıklı ama bütçe mi ayrılıyor nedir

Kaos ortami yok mu? teroristler artik Istanbulun ortasinda adliye basiyorlar, emniyet binalarina saldirmaya baslamislar daha ne olsun? Dunya Turkiye ile dalga geciyor, alay konusu olduk heryerde, sen ne diyorsun? Hic mi haber okumuyorsun? Guneydoguda askerin polisin ve de devletin hukmu kalmamis, otobuslerden vatandasi indirip kimlik aramasi yapiyor PKK daha ne olsun? Kim korkuyor Turkiyeden? ABD mi?Israil mi? Avrupa mi? Nerden anladin korktuklarini?
Yunanli Lozan antlasmasindan beridir Turk topragi olan Egedeki 16 adacigi isgal etmis, hem de 2004 ten beri, bizimkiler sus pus... Kim korkuyor Turkiyeden? Bizden cok korktuklari icin mi Sah Suleyman turbesini apar topar bosaltip Turk topragini da Suriyeye birakip basarili! bir sekilde ardimiza bakmadan kactik? Halkin butun itirazina karsi gelip Suriyeye savas ilan etti Tayyip gecen sene, tezkere meclisten gecti, Putin "hele bir Suriyeye girin de bacaklarinizi kirayim" dedi diye neden rafa kaldirdik? kim korktu acaba?
Imralinin agzindan cikani bekliyoruz Guneydogudaki Turk topraklarinda siniri cizsin deyi, Kurdistanini olustursun deyi, kim kimden korkuyor acaba? Ege Yunan Denizi haline gelmis son 10 sene icinde, Guneydogu Aponun ve Barzaninin Kurdistani... Turkiyenin adim adim parcalanmasina, yok edilmesine destek olan, canak tutanlar kimlerse onlar kendilerini iyi bilirler. Hepsi de bu vatani bugunki sinirlarina getirmek icin, bu ulkenin bagimsizligi icin Canakkalede sehit olmus dedelerimizin kanlarinda bogulsun insallah..

Senin bakis acin o canm egedeki ada sorunun aciklamasi yapildi.Antlasma geregi adalar zaten bizim kimsenin bisey isgal ettigi yok oranin yerlilerinin yaptigi haltlar
turbenin bosaltilmasinin sebebide askerimize zeval gelmemesi icin bence o bile sacma yemisim turbesini insandan kiymetli hicbirsey yoktur benim gozumde evet korkuyorlar bu benim bakis acim tc cumhurbaskanina Tayyip diye yazilmasida ayri bir saygi yanlisidir.Guneydoguya gittin mi Yuksekovaya Hakkari ye Van a ben gittim Turkiyemin gezmedigim adim atmadigim kosesi kalmadi Bu halimize sukur eskisi gibi degil artik hicbirsey sana gore oyle bana gore boyle canm

Benim bakis acim falan degil, Turkiyenin gercekleri.. Arkadasim gecen sene gittiginde yol ustunde PKKlilar tarafindan otobusten indirildiginde onlarla cektirdigi fotografi bile gosterdi, iyi gunlerine denk gelmis.. Simdilik acilim hikayesi var ya, o bakimdan.. Istihbarat raporlarina gore PKK 6 ilde 27 karakol kurmus, 20.000 silah dagitmis. Daha gecen ay Mardinde polis karakolunu ele gecirdiler. 2015 baharina hazirlik yapiyorlarmis. O 20.000 silahi kullanmaya basladiklarinda ne bahane bulacaksiniz sevgili Tayyipinizi korumak icin cok merak ediyorum. http://www.aktifhaber.com/pkk-27-karakol-kurdu-20-bin-silah-dagitti-1104954h.htm
Ayrica, bu vatanin parcalanmasinda emegi gecenlere saygi duydugumu hic soylemedim ben, yanlis anlamissin herhalde..

Havalimanında çalıştığımdan işe giderken her sabah üstüm didik didik aranıyor personel mühendis müdür genel müdür ayrım yok. Herkes didik aranmak zorunda. Kemer ayakkabı bilgisayar her sabah çıkıyor. Çünkü artık ulluslararası kurallar geçerli türkiyenn insiyatifinde bi durum yok :) iş türklere kalınca böyle isyan çıkar. Avukatlar neye itiraz ediyor tam olarak anlayamadım ben. Kendi güvenlikleri için yapılıyor bu iş zaten. Deli mi ne bunlar? Beni aydınlatacak avukat varsa çıksın dinlerim cidden sorun ne anlayamıyorum. Hakim ve savcılar da aransın. Avukat olmak zor bir şey değil. Üstün insan falan olmuyosun avukat olunca. Kaç bin tane avukat var. İçinde hırsızı da piskopatı da var. Ayrıca şurda kötü bi olay yaşanmış bu olay yaşanana kadar kafalar nerdeydi acaba?

Su bi gercek ki milletce ne oldum delisiyiz. Avukatlarinda aramadan gecmeye karsi ciktiklarina hic sasirmadim. Kimse burnundan kıl aldirmiyor, kimsenin yanina havasindan yaklasilmiyor. Bizim milletvekillerine taninan haklar, hangi ulkede var? Müsteşar in biri kiziyla ygs sinavina girmis. Herkes cok ayricalikli masallah. Kural mi? O da neymis? Sen benim kim oldugumu biliyor musun? kafasinda herkes. Hepsinin o cihazdan gonullu gecmesini beklerdik. Ha bu onlem hep olmasi gereken birseydi. Bu kayiptan sonra olmasi degil. Umarim olay unutulduktan sonra uygulama kaldirilmaz.

Tayyipiniz ....uslubun karsisinda konusmak istemiyrum canm ben Tc 12. cumhurbaskaninin adini kullaniyorsun..Biz cocukken yaylaya cikarken yaylaya inerlerdi pkk korkudan sesimizi cikaramazdik cocuktuk tabi pisirir oturuduk Tokatin dagindan bahsediyorum.Sonra dhkp c ye yol verdi pkk haaa gozumuzun onunde askeri araca roket atar attilar baraji patlatmaya calistilar yan komsumun kizi bile orgut uyesi cikti Simdi gidiyorum ayni yerlere orgutun birak yaylaya inmeye orgutten eser kalmadi.Hepsi temizlenecek insallahhhh

Örgüt yer değiştirmiştir. Sizin oralarda kalmamıştır. Gel de oku doğudaki memur aileleri kapı dışarı çıkamadıklarını söylüyolar

Örgüt yer değiştirmiştir. Sizin oralarda kalmamıştır. Gel de oku doğudaki memur aileleri kapı dışarı çıkamadıklarını söylüyolar
Ya diyorumya gittim herkosesine yuksekovada korumalar olmadan aractan inmeye korktuk tabi 10 sene oncesinden bahsediyoruz.Ama insanlarin icine girince cok saflar cok iyi niyetliler.Cahillik var cok cahillik fakirlik ama bi okadarda pasa gibi agalar korucularin maaslarina bile coreklenen agalar.Aydinlatmak lazim insanlari Gozlerini acmamiz lazim.

Offf bizim insanımız ne oldum delisi. Statüyü, makam mevkiyi kaldıramıyoruz.
İş yerinde de bu böyle. Yabancı patronlarım giderlerdi kahvelerini kendileri koyarlardı, isimleriyle hitap ederdik. Türk olanların odasına utana sıkıla önünü ilikleyerek giriyorsun.

Tokat ve civarında dhkp-c ya da tikko varlığını sürdürüyor pkk ya pek rastlayamazsin oralarda. Ayrıca terör bitmiş değil sadece şekil değiştirdi, istanbulun bi semtinde 3 yıl çalıştım doğudan farkı yoktu hatta sopalarla okulu basarlardi daha neler neler

Aynen canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…