Tayyipiniz ....uslubun karsisinda konusmak istemiyrum canm ben Tc 12. cumhurbaskaninin adini kullaniyorsun..Biz cocukken yaylaya cikarken yaylaya inerlerdi pkk korkudan sesimizi cikaramazdik cocuktuk tabi pisirir oturuduk Tokatin dagindan bahsediyorum.Sonra dhkp c ye yol verdi pkk haaa gozumuzun onunde askeri araca roket atar attilar baraji patlatmaya calistilar yan komsumun kizi bile orgut uyesi cikti Simdi gidiyorum ayni yerlere orgutun birak yaylaya inmeye orgutten eser kalmadi.Hepsi temizlenecek insallahhhh
Ne varmis uslubumda? adamin adi Tayyip degil mi? ben mi koydum ismini? Burda sabahtan aksama dek adami savunan sen ve senin gibiler degil mi? sizin oylarinizla gelmedi mi bu adam Turkiyenin basina? sizin Tayyibiniz diyecem tabi.. Sen bosver simdi dhkcyi, pkkyi, herkese malolmus olaylarin tartismasini yapmaya gerek yok, neyin ne oldugunu birak Turkiye, dunya biliyor zaten..
Ben su turkiyeden herkesler korkuyormus ya oraya takildim asil.. Kimmis bu korkanlar dedim cevap alamadim. ABD mi? adamlar turkiyede bir devlet var mi yok mu takmiyorlar bile artik.. Onujmuzde ABD secimleri var, baskan adaylarindan biri cikmis Kurtlere Kurdistan kurmak icin Turk topraklarini verecegine soz veriyor..
Kim korkuyormus? Yok sayiyorlar yok!
Gazzeye Mavi Marmarayi icini kadin ve coluk cocuk dahi gonderip yolladi Tayyip.. Adamlar "Gelmeyin! Vururuz!" dedi, sizinki milleti gene boyle "bizden korkarlar, en buyuk biz" laflariyla kandirip yolladi. Adamlar "yaklasmayin, durun! Vururuz!" dedi, Tayyip bana guvenin, yola devam dedi. Ne oldu? On kisi Israilin vurmasiyla hayatini kaybetti, 30 kisi yaralandi... Adam oldu orada adam.. Hani Israil korkacakti? Ne yapti sizinki? Askeri anlasmalari mi feshetti? Silah alisverisini mi kesti? "Bundan sonra sizin kokakolanizi icmiyoruz iste oyleyse.."
dedi... Israil de coook korktu...
Ama bu bile yalan, Turkiyede hala catir catir KokaKola satiliyor...
Haa bir de "one minut!" olayi var de mi? Hani Tayyip Israile kafa tuttu diye hepiniz pek sevinmis, ayakta alkislamistiniz... Tayyip Netanyahuya "Biz sizin nasil adam oldurdugunuzu cok iyi biliyoruz" demisti hani... Televizyonlarda gostermediler tabi, yarim saat sonraki basin toplantisinda Tayyipin " valla ben o laflari, one minutu Israile demedim, programin koordinatorune kizdim, vallahi ona soyledim o laflari" dedigini...
Ha gormediysen istersen getirip videosunu buraya koyayim, bizde yalan yok, ama Israil yemedi, "getir bizim su Yahudilige ustun hizmet madalyasini geri" deyiverdi..
Onden bir diretti vermem diye ama vermis galiba sonunda.. Kim kimden korkuyor acaba?
Hangi ulke bizden korkuyor soyle de ben de bileyim yav.. ABDnin, Israilin kayigina binmisiz, Avrupa hergun baska bir programda komedi anlatir gibi Tayyipi ve dolayisi ile Turkiyenin trajikomik halini anlatiyor, hangi ulkeymis o bizden korkan ulke? sizi bunla kandirirken soylemediler mi? soyleyin biz de bilelim yav, bizim de koltuklarimiz kabarsin sizin gibi..