Aynen kimseyi zan altinda birakmiyoruz ki benide arasinlar ne dicem.Aramizda hain cok.Yasa yokmus orda cedir cedir soyunuyolar bagiriyorlar yaomayin bir gun once sehit oldu orda saygidan sesini yukseltmez insanBen gercekten anlamıyorum. Aramızda avukat arkadaslarımız vardır.
Neden aranmaya bu kadar sorun cıkıyor ? X-RAY dan gecmek neden bu kadar zor. BIr AVM ye gdincede gecmıyor musunuz cıhazdan ?
Ha avukatı , hakimi , savcısı herkes geçmeli.
Belkı adam arkasını döndüğünde çantasına bomba konuldu , silah atıldı olamazmı ??
Aynen Katılıyorum adliyeye giren herkes aranmalı.ilk actigim konuyu hatali actim simdi haber kaynagiyla aciyorum.
Arkadaslar bu konudaki fikrim Hakim savci avukat kimse babamin oglu degil tum turk vatandaslari guvenlik kontrolunden gecerek binaya girmeli.Sonucta guvenlik onlar icin.Ve guvenlik polise ve uzman kisilere verilmeli.Ani bir olayda ne yapacagini bilemeyecek guvenlik gorevlilerine degil.Acil durumda polislerin mudahele mukavemeti daha yuksek.Orada kendini paralayan eylem yapan avukatlarada yaziklar olsun daha savcinin kani kurumadan adliyede bu ne yuzdur.
bugüne kadar aranmamaları çok büyük hata bence. gerçi aranacak dediklerinde protesto ettiler. anlayamıyorum bazen insanları. avukatsan tehlikesizsinmi demek? bende bunu bi meslege indirgemek yanlış, insanoğlundan herşey beklenir çünkü.Artistleşmeye gerek yok, aranması gerekiyorsa aranacak artıkk...
Aynen kaç defa bu konu gündeme geldi kabul etmediler...bugüne kadar aranmamaları çok büyük hata bence. gerçi aranacak dediklerinde protesto ettiler. anlayamıyorum bazen insanları. avukatsan tehlikesizsinmi demek? bende bunu bi meslege indirgemek yanlış, insanoğlundan herşey beklenir çünkü.
şimdi karşı çıkıyorlar ya, yarın bi gün biri bombayla girer de hepsini patlatırsa ozaman görürüm direnip üst çıkarmalarını. bide dün şu dikkatimi çekti, savcı olayı salı günü oldu. dün perşembeydi. direnen avukatlar üzerlerini çıkarıp, bana dokunma gibi yazılar olan tişörtlerle kaldılar. ne ara aklınıza geldide tişört yaptırdınız??Aynen kaç defa bu konu gündeme geldi kabul etmediler...
Şimdi hala karşı çıkarlarsa da pess dicem...
Ya dimii çokta hızlılar...şimdi karşı çıkıyorlar ya, yarın bi gün biri bombayla girer de hepsini patlatırsa ozaman görürüm direnip üst çıkarmalarını. bide dün şu dikkatimi çekti, savcı olayı salı günü oldu. dün perşembeydi. direnen avukatlar üzerlerini çıkarıp, bana dokunma gibi yazılar olan tişörtlerle kaldılar. ne ara aklınıza geldide tişört yaptırdınız??
Ben gercekten anlamıyorum. Aramızda avukat arkadaslarımız vardır.
Neden aranmaya bu kadar sorun cıkıyor ? X-RAY dan gecmek neden bu kadar zor. BIr AVM ye gdincede gecmıyor musunuz cıhazdan ?
Ha avukatı , hakimi , savcısı herkes geçmeli.
Belkı adam arkasını döndüğünde çantasına bomba konuldu , silah atıldı olamazmı ??
Ntv de bir hakim konustu dun adam diyor ki benim gecen hafta odamdan telefonum calindi.Davadaki durusma salonunda poset icinde satir bulundu.Onca guvenlige karsin ve biz hakim arkadaslarla konustuk bizde artik guvenlikten gecelim dedi.Hakimler savcilarin itirazi yok anlasilan.İşte avukatların karşı çıktığı nokta da burası. Adliyeye giren herkes aranmıyor. Savcı ve hakimler aranmıyor, sadece avukatlar.
Aa.. Bir tek avukatlar mi araniyor? Boyle sacma sey duymadim. Avukatlar potansiyel suclu ilan edildi herhalde, neden acaba? Hakim ve savcilarin alninda mi yaziyormus "ben masumum" diye?İşte avukatların karşı çıktığı nokta da burası. Adliyeye giren herkes aranmıyor. Savcı ve hakimler aranmıyor, sadece avukatlar.
Aa.. Bir tek avukatlar mi araniyor? Boyle sacma sey duymadim. Avukatlar potansiyel suclu ilan edildi herhalde, neden acaba? Hakim ve savcilarin alninda mi yaziyormus "ben masumum" diye?
Yasadigim ulkede adliye girislerinin hepsinde de ayni tertibat var. Ayni havaalanlarinda ucaga giderken olan kapilar gibi. Ustundeki metal esya ve cep telefonlarini cikartirsin, kendin X-Rayli bir kapidan, cantan gene X-Rayli raydan gecer anca oyle iceri girersin. Kimseye ayricalik yok.
Bolucu zihniyetin yaptirdigi guvenlik de zaten bu kadar olur, ne bekliyorsunuz ki? Aslinda ugrasmasinlar, levha assinlar: "Akpartililer bu taraftan", "Digerleri lutfen X-Rayden geciniz"deyi, hem kuyruklar da azalir..
Ntv de bir hakim konustu dun adam diyor ki benim gecen hafta odamdan telefonum calindi.Davadaki durusma salonunda poset icinde satir bulundu.Onca guvenlige karsin ve biz hakim arkadaslarla konustuk bizde artik guvenlikten gecelim dedi.Hakimler savcilarin itirazi yok anlasilan.
Cag atladik ya ondandir.. AKPnin guzel icraatleri bunlar.. Alkis!şimdi bir aaa daha bekliyorum senden. Avukatları el ile üst araması yapmaktan bahsediyorlar zaten x-ray değil olay.
yok kiz ne el aramasişimdi bir aaa daha bekliyorum senden. Avukatları el ile üst araması yapmaktan bahsediyorlar zaten x-ray değil olay.
Olayin parti veya sempatizanla bi alakasi yok babyy herkes aransin diyoruz bizceeAa.. Bir tek avukatlar mi araniyor? Boyle sacma sey duymadim. Avukatlar potansiyel suclu ilan edildi herhalde, neden acaba? Hakim ve savcilarin alninda mi yaziyormus "ben masumum" diye?
Yasadigim ulkede adliye girislerinin hepsinde de ayni tertibat var. Ayni havaalanlarinda ucaga giderken olan kapilar gibi. Ustundeki metal esya ve cep telefonlarini cikartirsin, kendin X-Rayli bir kapidan, cantan gene X-Rayli raydan gecer anca oyle iceri girersin. Kimseye ayricalik yok.
Bolucu zihniyetin yaptirdigi guvenlik de zaten bu kadar olur, ne bekliyorsunuz ki? Aslinda ugrasmasinlar, levha assinlar: "Akpartililer bu taraftan", "Digerleri lutfen X-Rayden geciniz"deyi, hem kuyruklar da azalir..
Ama paylastigin haber kavga cikti haberi. Zaten AKPnin her icraati ve her soylemi kavga cikartmaya yonelik.. Her icraati ayrimcilik ve boluculuk kokuyor, insanlari isyana ve kavgaya yonlendiriyor. Memlekette teror en tepeden baslamis, toplumun hic bir kesiminde huzur yok. Sosyal medyada konusulan tartisilan en birinci konu siyaset.. Tepisme.. Kokusmusluk.. Rezillikler..Olayin parti veya sempatizanla bi alakasi yok babyy herkes aransin diyoruz bizcee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?