Istanbul///34

Slm İstanbullular...

Ben kendim antalyada yasıyorum..
önümüzdeki hafta istanbula gitcem.. bana alısveris yapılabilecek ve gezilecek yerler yazarmısnızz..?

Avrupa yakasıydı canım ama..maalesef iptal oldu esimin görevi icin gidecektik..
ama sen yinede yaz gittigimde aklımda olur..

bende istanbulluyum yaşadığım şehri çok seviyorum hangi semttensiniz yazın tanışalım kaynaşalım ben kağıthanedenhihoyyyt

bazen trafiği ,koşuşturması , hareketliliği üstünüze üstünüze gelir bu şehirde , kaçmak istersiniz buralardan.Ama 2 günlüğüne bi yere gitseniz burnunuzda tüter. :asigim:

bazen trafiği ,koşuşturması , hareketliliği üstünüze üstünüze gelir bu şehirde , kaçmak istersiniz buralardan.Ama 2 günlüğüne bi yere gitseniz burnunuzda tüter. :asigim:

ewt sana katılıyorum harika bir şehir kalabalık ama çok güzel gezip görülecek çok yeri var:hooray:

bende istanbuldayım başka semte taşındım 1 sene oldu ama arkadaşım yok burdada aynı derdi olan varmı tanışalım isttekiler

heyyyy istanbullular nerdesiniz ne olmuş bu topiğe arka sayfalara düşmüşsenağlamasenağlama hadi bakalım canlanın günaydın cnlarımmmm

nasılsın bacuuummm bugün herkesi ben uyandıroyorumm baksana kimseler uğramamış buraya istanbulda kimseler yok galibaa:1shok:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

vala erkençisin ne güzel gez gez bacummm:eek:

günaydın kızlar bugün neden burası bu kadar sessiz ya

hep sessiz bacumm ugrayan yok bekleriz kızlar nerdesiniz beaaaasenağlama

X