Istanbul///34

slm arkadaşlar bende istanbul doğumluyum ama aslen malatyalıyız bende istanbulu çok seviyorum topkapı kadıköy ve gaziosmanpaşadan sonra gelin olup güngörene geldim ve burayı çok seviyorum hihoyyyt

İstanbul'da doğdum ve büyüdüm. Memleketimin pek çok şehrini gezdim ama İstanbul benim yuvam. Başka bir şehirde yaşamayı hayal dahi edemiyorum.Ama bazen 1950 li yılların İstanbulunda yaşadığımı hayal ediyorum. Henüz saf bozulmamış İstanbul'da. İstanbul un o halini görmeyi çok isterdim doğrusu. İnsanlığın olduğu yerde gelişim ve değişim elbette ki mecburi ama bazı şeyler kötü yönde gelişmese diye düşünmeden edemiyorum...

Şenizslm hanımlar bende istanbulda dogdum büyüdümm gözüm kapalı istanbulu dinliyorumm cokkkk seviyorummmmmmŞeniz

slm ist hanımlar ben düzceliyim fakat ist yaşıorum evt ist çok güzel bi şehir e tabi düzcemde ayrı bi güzel gündüzün karanlığına katılıorum bu iki güzel şehire aşığımm..

Doğma büyüme,atadan dededen İstanbul'luyum...şu anda da izmir'de yaşıyorum...Kendimi çok şanslı addediyorum..

benimde kökenim kastamonuya dayanıyor. ama babamda annemde ve bende istanbul doğumluyuz. ben beykozluyum ve beykozlu olmaktan gurur duyuyorum. istanbullu olmak burda yaşamakta harika çok güzel bir şehir yazın tarihi yerleri gezmeye bayılıyoırum.kaydirigubbakcemile

:sm_cool::sm_cool:selam arkadaşlar.bende istanbul doğumluyum.doğma büyüme buralıyım.avcılarda büyüdüm.orda evlendim.99 da çatalcaya yerleştik.kendi evimiz çok şükür.canımız sıkıldıkça gidip geziyoruz çocuklarla eski yerlerimizi.burasıda istanbula bağlı.bişey farketmiyo.avrupa yakasındayız.sevgilerimle.hihoyyythihoyyyt

yeniyil10051.jpg

slm kızlar bende istanbulda doğdum kağıthanede oturuyorum..herkes buraya oturduğu semtide yazsın böylece kendimize yakın oturan arkadaşlarımızı tanıma şansımız da olur

slm ist hanımlar ben düzceliyim fakat ist yaşıorum evt ist çok güzel bi şehir e tabi düzcemde ayrı bi güzel gündüzün karanlığına katılıorum bu iki güzel şehire aşığımm..

arkadaşım düzcelim yaza tanışalım gülüm
tanış çıkabilirizde

biz istanbula tasınalı henz 3 ay oldu.hafta sonu teyzemler gellicek ve yapraak dökümünün evini görmek şstşolar e tabi bende.ama nerde bu ev.buarada biz sarıgazideyiz:KK43: 8 sene burda kalıcaz.tayinciyizde:KK43:

günaydın kızlar!a.s.benimde ailem istanbul'daa.s orda doğmadım ama yaşadım biraz. çok güzel, bir o kadar da sinir bozucu ama dayanılmaz bir yer!fisfisfiskendine çekiyor ne olursa olsun!....:asigim:

slm kızlar istanbul küçükçekmece ye gelin geldim istanbul yaşanması cok zor ama muthiş görkemli bir şehir ayrıcaa ulke olarak sahıp oldugumuz cok degerlı bı kent bunun farkındayım ve burda yasamaktan mutluyum.... azcık kızcanız belkı ama ben aslen ızmırlıyım yıne de memleketımı arıyorumsenağlama

X