Istanbul///34

ya arkadaşlar bu topik çook arkalara düşmüş yazık bize nasıl istanbulluyuz yaaa hadi bakem davranın:eek::1hug:

slmmm kızlarr...bn aslen istnbllu dğlm ama doğma byüme hp burdymm...etilerde oturuyormm...wrmı bızm oralara yakn

ah istanbulum seni cooooookk özledim senağlama
valla burnumda tütüyor ne zaman buraya dönsek gözlerim yasli dönüyorum güzel ülkemden :KK43:

kurtulus yok benden zaten kaydirigubbakcemile3

istanbulun neresinden katiliyorsunuz hanimlar? türkiye de daha dogrusu istanbul da pek tanidigim yok belki böylece arkadas bulurum kendime bana rehberlik yapacak a.s.

hoşgeldın tatlısım :)..gel bakam neresını ıstersın ıst.da ):..edeks ana rehberlık canım:)..

hoşgeldın tatlısım :)..gel bakam neresını ıstersın ıst.da ):..edeks ana rehberlık canım:)..

valla heryeri görmek istiyorum hic bir yeri tanidigim yok :))
avcilarda evimiz var ama orasini bile dogru dürüst tanimiyorum sırnaşık şey

Merhaba sevgili istanbullu arkadaşlarım. Sizlere sormam gereken bir soru var. Cevaplarsanız sevinirim. İstanbul da tek bir öğretmen maaşıyla tek kişi idare etmek mümkün mü? Anlatıldığı kadarıyla kesinlikle yetmez diyorlar çok pahalı bir şehir filan diyorlar tabi en iyi yaşayanlar bilir. Şimdi benim üniversite doktoraya başvurma durumum var istanbul hem 2. bölge hemde kesin doktoraya kabul edilebiliyorum. Ama işte sırf hayat pahalı olması yaşanmaz güvenlik açısından riskli filan beni korkutuyor. Gerçi şu an Adana da yaşıyorum herkes burayı kötü bilir ama ben hiç bir sorunla karşılaşmadım. İstanbul da mı öyledir acaba yardımcı olun nooolurr kızlar.

X