iştahsız çocukları olan anneler kulübü

slm. arkadaşlar.küçük oğlumu okula bıraktım,biraz kafa daıtıyorum.siz ne yapıosunuz?

canım bende pazara gittim geldim.ben pazardayken yağmurda tuttu ıslandım
şimdide kk de dolaşıyorum.işlerim öyle duruyo biraz dinleneyimde yaparım artıksırnaşık şey

çok ıslandın mı? umarım hasta olmazsın. işler hiç bitmiyo ki,her gün aynı.ev hanımlığı zor iş şekerim.maaş yok sigorta yok .çalışıyoz durmadan .sengözlerimebaksanabibenim

çok ıslandın mı? umarım hasta olmazsın. işler hiç bitmiyo ki,her gün aynı.ev hanımlığı zor iş şekerim.maaş yok sigorta yok .çalışıyoz durmadan .sengözlerimebaksanabibenim

merhaba hanımlar
nasılsınız bakalım 2 gündür ev telinde sorun vardı kesilmişti tabi nette kesildi bende giremedim
bugün kavuştum kk :enbuyukkk:çok mutluyum:dance::dance::dance:

yok canım fazla ısalanmadım koştura koştura eve geldim
ev hanımlığı konusunda sana katılıyorum.bazen eşime bende yıllık izin istiyorum diyorum ama nerdeee:çok üzgünüm:maaşdan geçtim senede şöyle 2 hafta tatil yapabilsek ne iyi olurdu demiyerimseniben

selam herkeslere nasilsiniz benim prenses hasta yemiyodu zaten hic yemez oldu

günaydın hanımlar
sanırım herkesin çocuğu oldukça iştahlı ki buraya kimse uğramıyokaydirigubbakcemile3

tşk. herkese günaydın.... Şeniz iştahsız çocukların anneleri nerdesiz?umarım gün içinde daha çok anne ile buluşuruz.hoşçakalın sositososito

mrb. arkadaşlar nasılsınız?iştahsızlık nelere yol açıyo zamanla.büyük oğlum çok yemek seçer ,bal-pekmez ağzına sürmez bu günlerde baş ağrısı ve halsizlik vardı dr. a gittik, sebebi kanı düşükmüş bi kutu hap aldık bakalım nasıl yutacak....:1no2:

geçmiş olsun canım
benim kızımdada kansızlık vardı.ilaçlarını düzenli kullanırsan düzelir canım endişelenmea.s

çok saol tatlım.dikkat ediyorum . siz ne kadar kullandınız dr. bi süre verdi mi?bize günde iki tane tablet yazdı sabah - akşam tok karna ama bilmiyorum zamanını belirtmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…