çok saol tatlım.dikkat ediyorum . siz ne kadar kullandınız dr. bi süre verdi mi?bize günde iki tane tablet yazdı sabah - akşam tok karna ama bilmiyorum zamanını belirtmedi.
çok saol arkadaşım,umarım kısa sürede düzelir.Allah herkesin yavrularına sağlıklı bi ömür versin .ii akşamlar kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar, neden kimseler uğramıyooo!yoksa sizin çocukların iştahı mı açıldı?böle bi sorununuz yok galiba....ii akşamlar
slm. arkadaşlar..kibela24 hoş geldin.benimkiler de yemek aramazlar ama abur_cubursuz duramazlar....bilmem ki ne olcak bu halimiz! hoşçakalın
hepsi aynı bunların canım ya
benimkiler daha önce azda olsa yemek yiyorlardı bugünlerde ne olduysa ancak abur cubur ve kahvaltılık yiyolar.kahvaltılıkdan kastımda ağırlıklı olarak çikolata tabiki
artık evde ne yemek yapacağımı şaşırdım
ah ah kızıma yemek yedirmek için yapmadiğim maskaralık yok
oğlumda hiç zorluk çekmedim fakat kızımda böyle bir problemimiz var.
üzülme canım benim...
obezite sorununuz olsaydı ne yapardın...Allah korusun o zaman uğraşmak çok zordur...
şimdi ise doktorunuzun önereceği günümüz de mükemmel çeşitleri bulunan 1001 çeşit vitamin takviyesi ile açığınızı fazlasıyla kaparsınız...
oğlum iştahlı ve kilo almaya müsait...obez olmasın diye bir annenin evladına durmadan yiyecek konusun da kısıtlama yapması bilsen ne zor(
ay canım senin işin daha zor.allah yardımcın olsun
benim kardeşimin ve görümcemin kızları böyle canım.aşırı yiyolar.görümcem bu durumdan memnun gibi kız biraz tombiş ve boyu yaşıtlarına göre uzun diye hoşuna gidiyo sanırım
ama onu uyardım böyle giderse 12-13 yaşına geldiğinde kızın boyuna değil enine gider o zamanda bu kızı nasıl zayıflatırım diye düşünürsün dedim
inan çocuk sürekli mamma diyo.ağzı hiç boş dursun istemiyo.tek başına benim 3 kızın yediğini yiyor.maşallah diyemiyorum çünkü bunun iyi bişey olduğunu düşünmüyorum
açıkcası kızlarım öyle olacağına böyle olsunlar daha iyia.s
bu arada şu vitamin takviyesini bende bir dr danışıyımyerimseniben
üzülme canım benim...
obezite sorununuz olsaydı ne yapardın...Allah korusun o zaman uğraşmak çok zordur...
şimdi ise doktorunuzun önereceği günümüz de mükemmel çeşitleri bulunan 1001 çeşit vitamin takviyesi ile açığınızı fazlasıyla kaparsınız...
oğlum iştahlı ve kilo almaya müsait...obez olmasın diye bir annenin evladına durmadan yiyecek konusun da kısıtlama yapması bilsen ne zor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?