iştahsız çocukları olan anneler kulübü

çok saol tatlım.dikkat ediyorum . siz ne kadar kullandınız dr. bi süre verdi mi?bize günde iki tane tablet yazdı sabah - akşam tok karna ama bilmiyorum zamanını belirtmedi.

canım benim kızım küçükken kullanmıştım tam hatırlamıyorum ama sanırım 1 ay kadar sürdü tedavisia.s
sonra düzeldi.sende merak etme düzelir oğlun.zaten çocukların çoğunda bu sorun var.belki benim diğer 2 kızdada kansızlık vardırbenneyaptımki

çok saol arkadaşım,umarım kısa sürede düzelir.Allah herkesin yavrularına sağlıklı bi ömür versin .ii akşamlar kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar, neden kimseler uğramıyooo!yoksa sizin çocukların iştahı mı açıldı?böle bi sorununuz yok galiba....ii akşamlar

arkadaşlar, neden kimseler uğramıyooo!yoksa sizin çocukların iştahı mı açıldı?böle bi sorununuz yok galiba....ii akşamlar

başkalarını bilmemde canım benim kızlarda durum aynı
bir gün yediklerini diğer gün yemiyolarkafamçokkarıştıet mi seviyolar yoksa tavukmu hala anlamış değilimbenneyaptımki
bir ara makarnayı güzel yiyolardı şimdi onu da yemez oldular-tatlicadiarzu-
artık ben bunlarla ne yapıcam bilmiyorum:jeyyar::jeyyar:

ayyyy ben burayı nıye gormedım
benım oglum bır yasında tum gun yemek verme aramaz....

ben bıraktım onu bır yasında arada emıyor o kadar

slm. arkadaşlar..kibela24 hoş geldin.benimkiler de yemek aramazlar ama abur_cubursuz duramazlar....bilmem ki ne olcak bu halimiz! hoşçakalın

slm. arkadaşlar..kibela24 hoş geldin.benimkiler de yemek aramazlar ama abur_cubursuz duramazlar....bilmem ki ne olcak bu halimiz! hoşçakalın

hepsi aynı bunların canım ya
benimkiler daha önce azda olsa yemek yiyorlardı bugünlerde ne olduysa ancak abur cubur ve kahvaltılık yiyolar.kahvaltılıkdan kastımda ağırlıklı olarak çikolata tabiki
artık evde ne yemek yapacağımı şaşırdım:kızgın:

benım çocuğum ınanılmaz hareketlı bı okadarda iştahsız..
yoruldum artık..
o doyduğunda sankı ben doyuyorum..

aynen öle valla, sanki bizim için yiyorlarmış gibi.......bu arada hoş geldin.bebişini Allah bağışlasın, mşl. çok şeker.ii akşamlar

hepsi aynı bunların canım ya
benimkiler daha önce azda olsa yemek yiyorlardı bugünlerde ne olduysa ancak abur cubur ve kahvaltılık yiyolar.kahvaltılıkdan kastımda ağırlıklı olarak çikolata tabiki
artık evde ne yemek yapacağımı şaşırdım:kızgın:

ewt. kahvaltı demek çokokrem falan onlar için.. nerdeee zeytin, peynir yiyen çocuklar.işimiz zor şekerim.kaydirigubbakcemile3

sanada günaydın canım
benim ortanca kız dün pirinç pilavını bir iştahla yedi ki anlatamam nihalcim.anne çok güzel olmuş bu yemek her zaman bundan yap diyo bana:roflol:kızım ben bunu ilk defa yapmıyorumki dedim halbuki haftada en az 3 kere yaparım.benim kız daha yeni görmüş pilavı:roflol:
işte böyle tuhaflar canım.bir yemeği bugün iştahla yiyolar ertesi gün ağızlarına sürmüyolar:jeyyar:
çikolatayıda tabakta az az veriyorum karınlarını sadece çokokremle doyurmasınlar başka şeylerde yesinler diye.ne yapabilirimki başkabenneyaptımki

ah ah kızıma yemek yedirmek için yapmadiğim maskaralık yok
oğlumda hiç zorluk çekmedim fakat kızımda böyle bir problemimiz var.

ah ah kızıma yemek yedirmek için yapmadiğim maskaralık yok
oğlumda hiç zorluk çekmedim fakat kızımda böyle bir problemimiz var.

üzülme canım benim...

obezite sorununuz olsaydı ne yapardın...Allah korusun o zaman uğraşmak çok zordur...

şimdi ise doktorunuzun önereceği günümüz de mükemmel çeşitleri bulunan 1001 çeşit vitamin takviyesi ile açığınızı fazlasıyla kaparsınız...

oğlum iştahlı ve kilo almaya müsait...obez olmasın diye bir annenin evladına durmadan yiyecek konusun da kısıtlama yapması bilsen ne zor :((

üzülme canım benim...

obezite sorununuz olsaydı ne yapardın...Allah korusun o zaman uğraşmak çok zordur...

şimdi ise doktorunuzun önereceği günümüz de mükemmel çeşitleri bulunan 1001 çeşit vitamin takviyesi ile açığınızı fazlasıyla kaparsınız...

oğlum iştahlı ve kilo almaya müsait...obez olmasın diye bir annenin evladına durmadan yiyecek konusun da kısıtlama yapması bilsen ne zor :((

ay canım senin işin daha zor.allah yardımcın olsun
benim kardeşimin ve görümcemin kızları böyle canım.aşırı yiyolar.görümcem bu durumdan memnun gibi kız biraz tombiş ve boyu yaşıtlarına göre uzun diye hoşuna gidiyo sanırım
ama onu uyardım böyle giderse 12-13 yaşına geldiğinde kızın boyuna değil enine gider o zamanda bu kızı nasıl zayıflatırım diye düşünürsün dedim
inan çocuk sürekli mamma diyo.ağzı hiç boş dursun istemiyo.tek başına benim 3 kızın yediğini yiyor.maşallah diyemiyorum çünkü bunun iyi bişey olduğunu düşünmüyorum
açıkcası kızlarım öyle olacağına böyle olsunlar daha iyia.s
bu arada şu vitamin takviyesini bende bir dr danışıyımyerimseniben

ay canım senin işin daha zor.allah yardımcın olsun
benim kardeşimin ve görümcemin kızları böyle canım.aşırı yiyolar.görümcem bu durumdan memnun gibi kız biraz tombiş ve boyu yaşıtlarına göre uzun diye hoşuna gidiyo sanırım
ama onu uyardım böyle giderse 12-13 yaşına geldiğinde kızın boyuna değil enine gider o zamanda bu kızı nasıl zayıflatırım diye düşünürsün dedim
inan çocuk sürekli mamma diyo.ağzı hiç boş dursun istemiyo.tek başına benim 3 kızın yediğini yiyor.maşallah diyemiyorum çünkü bunun iyi bişey olduğunu düşünmüyorum
açıkcası kızlarım öyle olacağına böyle olsunlar daha iyia.s
bu arada şu vitamin takviyesini bende bir dr danışıyımyerimseniben

açıkçası oğlum 9 yaşına kadar sürekli bademcikleri rahatsız olduğundan istifra ederdi...anlamıyordum kilo almaya meyilli olduğunu...ne zaman 9 yaşına geldi ameliyatla bademcikleri ve geniz eti alındı hızla kilo almaya başladı...iştahı da var...

kolundan tuttuğum gibi diyabet obezite hastanesine götürdüm...10 kilo fazlası obez yapmaz ama durmuyor sürekli kilo alıyor diye doktorda aldım soluğu...

tahliller neticesi troid yetersizliği çıktı...yani metebolizma yavaş çalışıyor...üstelikte iştahlı bir çocuk..ikisi bir arada olunca hızla kilo alması kaçınılmaz oldu...

triod için yaşadığı sürece her sabah 1 tane hap kullanacak...şükür beter birşey değil ve çaresi olan bir hastalık...

bunun yanı sıra kilo almaya meyilli olmasının önüne tam olarak geçemedi bu minik hap ve biz kilomuzu kontrol altında tutmak için sürekli olarak diyet yapmak zorundayız...

benim başıma gelseydi bu kadar üzülmezdim :(( ne kadar zor ne kadar acı veren bir duygu :(( evladına yeme demek :((

bu sebepten nerde iştahı olmayan bir bebekten çocuktan şikayet edildiğini duysam hemen başlıyorum anlatmaya...

bence memnun olun sevgili iştahsız bebek çocuk anneleri ...sizin bir çok alternatifiniz var...hem de binlerce çeşit...

sizin yerinizde olmayı ne çok isterdim bir bilseniz:çok üzgünüm:

üzülme canım benim...

ah sardoşu ya sorma oğlumda ne yazkkı aynı senin oğluşun gibi cnm ona yeme diyoruz kızda ye ye diye zorluyoz nasıl şey anlamım cnm
dedğin gibi oğlumda kilo almaya musyıt fakat bunu ona dinletemiyorum cnm ne yazkkı yedikçe yiyo bitanem öptüm seni nediyeyim canları sağolsun ama hiç sağlıkı birşey değilsürekli yemek yemek ya:teselli:

Back