Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın..benim de iki oğlum var birisi çorba sever diğeri ağzına sürmez,sebzeyi ikiside yemez.Allah bize kolaylık versin arkadaşlar.
haklısın şekerim, benim çocuklar da hazır yiyeceklere bayılıolar.hani bunlar iştahsızdı hazır şeyleri mideye indiriyolar gel de kızma kötükedihüso işimiz zor bu çocuklarla valla....
günaydın.bencede okul hayatı başlıbaşına bi sorun.okula alışması, getirip_götürmesi biraz zaman istiyor tabii.benim küçük te anasınıfına gidiyor.alışması biraz zor oldu, çünkü yanımdan hiç ayrılmamıştı o zamana kadar ve bi kaç gün beraber oturduk, ağladı.çok şükür şimdi ii, seviyor okulu.Allah yardımcın olsun canım.annelikzor iş bee.:1no2:
sağol canım sanada yavrularınla mutluluklar canım:1hug:tşk. arkadaşım.meleklerinle beraber mutlu bir ömür diliyorum. :1hug: sositososito
günaydın kimse yok mu.............
selam arkadaslar benimde dört yasinda bir oglum var ona yemek yedirirken ölüyorum
psikolojim bozuluyopr benide araniza alip yardimci olurmusunuz bir yasinda bir kizim var onunda ilerde istahsiz bir cocuk olmasindan korkuyorum![]()