iştahsız çocukları olan anneler kulübü

iyi akşamlar hanımlar
ben bugün balık yaptım.sadece ortanca kızım sever balığı biraz yedi.diğer iki kız kahvaltılıkla karınlarını doyurdular.:oklava:
yemeleri aslında kötü sayılmaz.çok iştahsız değiller ama çok yemek seçiyolar
özellikle sebze ve çorbayla araları hiç yok
geçen gün kabak yapmıştım yediler şaşırdım:1shok:bir günleri diğerini tutmuyo.anlayamadım ki bunları:uhm:

günaydın..benim de iki oğlum var birisi çorba sever diğeri ağzına sürmez,sebzeyi ikiside yemez.Allah bize kolaylık versin arkadaşlar.

günaydın..benim de iki oğlum var birisi çorba sever diğeri ağzına sürmez,sebzeyi ikiside yemez.Allah bize kolaylık versin arkadaşlar.

amin canım
benim kızlar evde tavuk yaptığımda ağızlarına sürmezler.dışardaki tavuk dönerinede bayılıyolar:kızgın:kızım bende size aynısını yapıyorum niye yemiyosunuz diyorum
yok bunun içinde başka bişey var bu daha güzel anne diyolar:oklava:
tavuk aynı tavuk ne oluyo şimdi bu cadılara anlamıyorumki:uhm:

haklısın şekerim, benim çocuklar da hazır yiyeceklere bayılıolar.hani bunlar iştahsızdı hazır şeyleri mideye indiriyolar gel de kızma kötükedihüso işimiz zor bu çocuklarla valla....

haklısın şekerim, benim çocuklar da hazır yiyeceklere bayılıolar.hani bunlar iştahsızdı hazır şeyleri mideye indiriyolar gel de kızma kötükedihüso işimiz zor bu çocuklarla valla....

hazıra hemde nasıl bayılıyolar anlatamamcokacimcoook
babalarına ne zaman dışarı çıksak lokantaya gidelim diyolar.kıymayı tavuğu evde yemeyen kızlar orda bayılarak yiyolar
dediğin gibi gelde kızma şimdi bu bücürüklere:oklava::oklava:

günaydın arkadaşlar..bugün yaramazlar neler yapıyorlar?benim büyük oğlum dersaneye gitti, küçük evde gamyoncuiremsu ..sizinkiler nasıl....

benim yaramazlar daha okul yaşında olmadıkları için üçüde başımdalar canım
inşallah ben seneye biraz rahatlıcam.büyük kız okula başlıcak.2. kızımıda anasınıfına yazdıracam.
aslında rahatlıcam diyorum ama işim dahada zorlaşıcak biliyorum.birde onların dersleriyle ilgilenmem okula götürüp getirmem gerekecek
ah bu annelerin işi hiç bitmiyo yabenneyaptımki

günaydın.bencede okul hayatı başlıbaşına bi sorun.okula alışması, getirip_götürmesi biraz zaman istiyor tabii.benim küçük te anasınıfına gidiyor.alışması biraz zor oldu, çünkü yanımdan hiç ayrılmamıştı o zamana kadar ve bi kaç gün beraber oturduk, ağladı.çok şükür şimdi ii, seviyor okulu.Allah yardımcın olsun canım.annelikzor iş bee.:1no2:

günaydın.bencede okul hayatı başlıbaşına bi sorun.okula alışması, getirip_götürmesi biraz zaman istiyor tabii.benim küçük te anasınıfına gidiyor.alışması biraz zor oldu, çünkü yanımdan hiç ayrılmamıştı o zamana kadar ve bi kaç gün beraber oturduk, ağladı.çok şükür şimdi ii, seviyor okulu.Allah yardımcın olsun canım.annelikzor iş bee.:1no2:

haklısın canım benim sıkıntımda eylülde başlıcak
hem ikisi birden gidecekler.yanlarında kalmak istesem hangisinin yanında oturacam bilmiyorumkafamçokkarıştı
büyük kızım akıılı ve olgun bir kız.beni yormaz gibime geliyo ama ortancadan biraz çekerim galiba
yinede hayırlısı canım allah yardım eder mutlaka:Saruboceq:

selam arkadaslar benimde dört yasinda bir oglum var ona yemek yedirirken ölüyorum
psikolojim bozuluyopr benide araniza alip yardimci olurmusunuz bir yasinda bir kizim var onunda ilerde istahsiz bir cocuk olmasindan korkuyorum:(

selam arkadaslar benimde dört yasinda bir oglum var ona yemek yedirirken ölüyorum
psikolojim bozuluyopr benide araniza alip yardimci olurmusunuz bir yasinda bir kizim var onunda ilerde istahsiz bir cocuk olmasindan korkuyorum:(

hoşgeldin aramıza canım
benden sana tavsiye üstüne gitme oğlunun
inan bana zamanla düzeliyolar
benim 3 kızım var üçüde iştahlı değillerdi ama büyüdükçe yemeye başladılar:nazar:
şimdi tek sorunum yemek seçmeleri zamanla buda düzelir diye umut ediyorum inş.:Saruboceq:

mrb. arkadaşlar.nasılsınız?hoş geldin aysima81. bence de mihriban haklı, kendi hallerine bırak. kendini üzme çünkü bişey deişmiyor.:teselli:

Back