Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İştah kesen aynı zamanda sakinleştirici özelliği olan bir bitki var mı?
Merhaba intte araştırdım ama bulamadım hem iştah kesen hem de sakinleştirme özelliği olan bir bitki var mı? Civan perçemi bir yerde iştah kesen bi yerde iştah açan diye tanımlanmış kesin bilgisi olan var mı?
sakinleştirici olarak sarı kantaron kullanabilirsin. kesin çözüm. hatta kapsül haline de getirilmiş. iştah kesici olarak bilmiyorum. aslında çok şey var ama bana hiçbiri fayda etmedi cnm. ben şu an keten tohumuna başladım. yemeklere karıştırıyorum. gelişme olursa bilgi veririm.
evet .devam ediyorum .ben ac karna yedigimde dokunuyo.ögleden sonra,ögle yemeginden sonra bir tatli kasigi .,dövülmüs cörek otu aliyorum.bütün olarak alma .
evet .devam ediyorum .ben ac karna yedigimde dokunuyo.ögleden sonra,ögle yemeginden sonra bir tatli kasigi .,dövülmüs cörek otu aliyorum.bütün olarak alma .
bende 1 ay önce dövülmüş çörek otu aldım ama tembellikten bir türlü başlayamadım gerçekten bir etkisi oluyor mu yani bunu diyetle birlikte mi uyguladınız yoksa normal bir şekilde devam edip günde 3 defa 1 kaşık aldınızmı ok soru sordum ama 1 ayda ne kadar kilo verdiniz:)