İst bakırköy devlet hast anksiyete,panik bozukluk için önerebilceğiniz doktor var mı?

karayel1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
76
0
86
İzmir
Merhaba ben İstanbul'a yeni geldim ve artık derdime çare bulmak istiyorum bunun için tavsiyenize ihtiyacım var bana anksiyetenizde veya panik atak-bozukluğunuzda iyi gelmiş bir doktor söylermisiniz referansa ihtiyacım var zira her doktora güvenmiyorum:/

bunu birkaç ay önce yazmışım tedaviden önce yanii...
eveeettt bakırköye gittim ilaç tedavisine başlandı cipralex 10 mg la başladım şimdi 20 mg'a çıktı.
sonuç mu?
çok memnunum sıkıntılarım bu ilaçla uzaklaşıp gitti önceden nefes alamayan ben şimdi hiçbişey hissetmiyorum evet,mucize gibi tek bir ilaçla geçti bazen tekrarlıyor ama uzun sürmüyorr ilacı muhakkak saatinde içmem gerekiyor.Gün atlayınca kötü oluyor
Bakırköy hastanesine gelince uzman doktorlarla görüşemedim zaten hep asistan...Her gittiğimde farklı bir doktorla konuşmaktan yoruldum açıkçası bundan rahatsızım hatta gittiğim en son doktorun tavrı baya canımı sıktı başka yerde tek bir doktorla muhattap olmak bence daha iyi...oraya giden herkes bu konudan şikayetçi.
kesinlikle ilaçla tedavi olmaktan korkmayın sorularınız varsa da sorabilirsiniz cevaplarım:)

bende anksıyate bozukluk ve obsesıf bozukluk var ılac kullandım ve bıraktım bebek ıstedıgım ıcın sımdılerde ıse ıyı degılım ılacı bırakalı 1 ay olacak ne yapsam bılemıyorum dr a da gıttım passıfılora dıye bı surup verdı

Bu tip ilaçların en az 6 ay kullanılması gerekiyormuş...Vücudun norma seyre alışkanlık kazanması için yani normale dönmek için korkularınızı anlıyorum hamileyken kullanılmıyor bence bir uzmana hastalığınızı iyice anlatın yardımcı olacaktır mutlaka...

6 aydan cokdaha uzun bır sure kullandım ben .nerdeyse ıkı yıl kadar oldu dr. nereye kadar kullanacaksın dedı madem cocuk ıstıyorsun ona odaklan onu dusun dedı

canım madem faydasını görmedin farklı ilaçlara geçseydin...Bana öyle dediler bu ialaçla başlarız faydasını görmezsen değiştiririrz demişlerdi

bakırköy osmaniye devlet hastanesinde enver demirel yılmaz var..tavsiye ediyorum çok hoş bi insan güvenebilirsin..ben 1 yl kadar gittim kendisine hasta olmadıka vakit ayırıyor sana..

Devlet hastanesi değil ama benim kendi özel psikoloğumu önerebilirim, bende de panik atak vardı, düzenli olarak birkaç ay görüştük ve panik atağı yendim onun sayesinde, çok şey borçluyum artık rahat rahat metroya biniyorum, günlük işlerimi yapıyorum :) istersen özelden mesaj atabilirsin iletişim bilgilerini paylaşırım seninle

Son düzenleme:

merhaba,
ben de ist.da iyi bir psikolog arıyorum.daha önce panik atak tedavisi görmüştüm.fakat doktorum izmirde.siz ist.daki doktorunuzdan memnunmuşsunuz.rica etsem ismini verebilir misiniz

çok eski biliyorum ama

kaygı bozukluğu için psikolog tedavisiyle iyileştiğinizi yazmışsınız fakat 5 yıl önceymiş. Şimdi nasılsınız. Eğer psikolog tedavisinden hala memnunsanız ismini paylaşabilir misiniz. Çok ihtiyacım var (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…