• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Issz adamdaki Melis Birkan..

evet sempatik. sadece sempatik ilerisi yok mirmirmirmir
ve bikadın sadece sempatik olmamalı kanımca :delphin:

benim çok hoşuma gidiyor bu kız yüzü sempatik öyle ahım şahım bir güzelliği yok fakat çok tatlı ya

Merhaba..

Paylaşıma açık ve her daim paylaşım yapılan bir konuyu ne hale getirmişsiniz arkadaşlar?

Kaç adet konu dışı,karşılıklı tartışmalı mesajlarınızı okuduk ve sildik.. Herkes için zaten ortak bir amaç için burada değil mi? Niçin konuları illa tartışmaya,kavgaya döküyorsunuz?

Bu durum bir olur,iki olur ama üçüncüsü olmaz bunun sinyalini vereyim sizlere..

Konuyu bu hale getirenlere zaten uyarılar yapıldı,akabinde bu konuda yada herhangi bir başlıkta aynı şeylerle karşılaşırsak bir üst forum cezaları uygulanacaktır.

ılk önce kendi paylaşım hakkınızı, sonra sizin dışında paylaşım yapanların haklarını gaspetmeyiniz..Ayrıca sizin karşılıklı yazışmalarınızı incelemek için saatlerini harcayan bizlerin de zamanlarını çalmamayı şöyle bir düşününüz lütfen.a.s

Bundan sonra karşılıklı yazışmalar olduğu taktirde konular kapatılacak,konu kapanmasına sebebiyet verilenlere uzaklaştırma verilecektir.

Herkesin dikkatine,bilgisine..:enbuyukkk:

Son derece doğal, çok güzel omuzları ve güzel bir vücudu var, Issız adamda bakarsınız artık bacakları omuzları ve göğüsleri mükemmel.
Ayrıca 180 cm miş...
Daha ne olsun...
Kıskananları olacak elbette :hooray:

Son derece doğal, çok güzel omuzları ve güzel bir vücudu var, Issız adamda bakarsınız artık bacakları omuzları ve göğüsleri mükemmel.
Ayrıca 180 cm miş...
Daha ne olsun...
Kıskananları olacak elbette :hooray:

Daha önce ben de aynı mesajı yazmıştım ama kıyametler koptu nedense..............gamyoncuiremsu

Yok ya gerçi daha önce 4 sene kadar izmirde yaşamıştım eftenpüften ama :icecream:
Sanmıyorum bacım yani :roflol:

Çok şirin,ışıl ışıl,gözleri içinde gülen bir kız...Ve tıpkı benim lisedeki en iyi arkadaşımın kopyası..Arkadaşım seni çok özledim...:asigim:

Çok duru ve masum duruyor...
Ama seksi yada çok aham şaham bi güzellik görünmüyor gözüme...
Bu çirkin anlamınada gelmiyor tabiki ama benim gözümde sevimli duru ve masum cici bi kız..
Kadın dediğin başka türlü olmalı :)

güzel değil ama şirin
ama ıyunculuğunu beğenmiyorum ben ya mimiklerine filan çok sinir oluyorum

Yahu televizyonda bu oyuncuların yüzlerine basıyorlar beyazımsı pudrayı, sonra sanıyoruz ki
aman ne doğal güzellik...

Değiller arkadaşlar...

Melis kızımız dahil pek çoğunun hakikisini görüyorum sık sık,

Güzel olanlar da var elbet, hakkını yiyemeyiz.

Ama bu kızımız, alımlı değil sadece. Yüzü şirin sempatik ama çekici değil...
Vücut ise malesef, pek orantısız...

Yuvarlak hatlı olmadıktan, orantılı olmadıktan sonra 1.80 olmuşsun ne fayda.

ben de pek beğenmiyorum
çoğu bayana göre güzel olabilir ama onu özel kılacak bir özelliği yok bence

ıssız adamda filmine gittiğim günden beri bayılıyorum bu kadına..
Gözleri çok güzel gözlerinin içi gülüyor doğal ve çok tatlı biri

ıssız adam filmi çok güzeldi.ee çağan ırmak yapımı güzel olmaz mı :61:
ama bu kız güzel ve seksi değil
sadece hoş kız...

Back