• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşsizlik

damladogan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2020
10
1
1
31
Arkadaşlar merhaba eşim 1 senedir işsiz küçük bir ilçede yasıyoruz bir cok yere başvuruda bulundu fakat hiç bir yer dönüş sağlamadı markete bile almadılar iş için kimse elimizden tutmadı zamanında yardımcı olduğumuz insanlar bile bize yüz çevirdi eşim psikolojik olarak çok zor durumda ben yeni Doğum yaptım henüz üç aylık bebeğim var emziriyorum allahtan sütüm oldu olmaz diye çok korktum ama bebeğin nasibini gönderdi rabbim şuan mama alacak durumum yok hiç bir yerden maddi gelirimiz yok bu zamana kadar işsizlik maaşından yararlandık o da bitti sadece kayınbabam faturaları ödüyor kendi ailemden hiç desteğim yok İnan’ın çok zor durumdayım paylaşacak kimsem yok burda içimi dökmek istedim dua edermisiniz bizim için kendimizi geçindirecek kadar bir iş bulsun eşim

• Üzgünüm
Reactions: 000
Allah yardımcınız olsun öncelikle. Eşiniz ilçenizle kalmasın her yere baksın başvursun iş için. Annemlere temizliğe gelen ablanın eşi fındığa gitti mesela yaz sürecinde. Sadece bi ilçeye bağlı kalmayın kimsenin kimseye hayrı olacak dönem değil açıkçası herkes zor durumda. Bebeğinizin de 3 ay daha ek gıdaya ihtiyacı olmaz sonra olacak. Daha geniş vadede iş bakın o yüzden. Bi an önce bulursunuz inşallah

Arkadaşlar merhaba eşim 1 senedir işsiz küçük bir ilçede yasıyoruz bir cok yere başvuruda bulundu fakat hiç bir yer dönüş sağlamadı markete bile almadılar iş için kimse elimizden tutmadı zamanında yardımcı olduğumuz insanlar bile bize yüz çevirdi eşim psikolojik olarak çok zor durumda ben yeni Doğum yaptım henüz üç aylık bebeğim var emziriyorum allahtan sütüm oldu olmaz diye çok korktum ama bebeğin nasibini gönderdi rabbim şuan mama alacak durumum yok hiç bir yerden maddi gelirimiz yok bu zamana kadar işsizlik maaşından yararlandık o da bitti sadece kayınbabam faturaları ödüyor kendi ailemden hiç desteğim yok İnan’ın çok zor durumdayım paylaşacak kimsem yok burda içimi dökmek istedim dua edermisiniz bizim için kendimizi geçindirecek kadar bir iş bulsun eşim
Rabbim yardımcınız olsun inşallah bebek küçük tez zamanda bi iş bulur inşallah eşin kaymakamlık ve belediye yardımlarına başvur bence bebeğe ve eve yardım yapılır en azından

• Beğen
Rabbim yardımcınız olsun..
Günübirlik işler denese en azından kalıcı bir iş bulana kadar?
Yada ne bileyim siz evden bir şeyler yapsanız belki satar gelir elde edersiniz.
Hep söylüyorum işte Ankara’da dayın,amcan olmadığı sürece kimse senin suratına bakmaz,iş için torpillilerden sıra gelmiyor ki normal vatandaşa 😞

Sosyal yardımlaşmaya başvuru yapsanız.belki aylık bağlarlar

• Beğen
bir kadınlar klübü klasiği..
maddi durum el vermezken neden çocuk yaptınız?

E rızkıyla gelmiş işte sütü varmış, mama alamam demiş zaten. Bezi, doktor masrafı, gerekirse ilaçları, oyuncağı falan da Allah’a emanet zaar.

Allah yardımcınız olsun öncelikle. Eşiniz ilçenizle kalmasın her yere baksın başvursun iş için. Annemlere temizliğe gelen ablanın eşi fındığa gitti mesela yaz sürecinde. Sadece bi ilçeye bağlı kalmayın kimsenin kimseye hayrı olacak dönem değil açıkçası herkes zor durumda. Bebeğinizin de 3 ay daha ek gıdaya ihtiyacı olmaz sonra olacak. Daha geniş vadede iş bakın o yüzden. Bi an önce bulursunuz inşallah

Sizi kırmak istemiyorum ama eşiniz bir yıldır işsizse hamile kalmak niye? Bu allah rızkını verir mantığı ne zaman bitecek? O öyle bir şey değil. Allah akıl vermiş ölçüp tartalım düşünebilelim diye lütfen ya.

• Beğen
Rabbim yardımcınız olsun..
Günübirlik işler denese en azından kalıcı bir iş bulana kadar?
Yada ne bileyim siz evden bir şeyler yapsanız belki satar gelir elde edersiniz.
Hep söylüyorum işte Ankara’da dayın,amcan olmadığı sürece kimse senin suratına bakmaz,iş için torpillilerden sıra gelmiyor ki normal vatandaşa 😞

Cok zor bi durum allah yardimciniz olsun.bi sure aileler falan yardim edemez mi?esinizin meslegi nedir ona gore baska sehire gidip calissin bi sure.baska care yok cunku.

• Beğen
Asfalt işinde çalıştı eşim daha önce başvurdu haber vereceğiz dediler haber bekliyoruz her yerden

Back