- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
- Konu Sahibi damladogan
Kaymakamlıklara basvurun.Arkadaşlar merhaba eşim 1 senedir işsiz küçük bir ilçede yasıyoruz bir cok yere başvuruda bulundu fakat hiç bir yer dönüş sağlamadı markete bile almadılar iş için kimse elimizden tutmadı zamanında yardımcı olduğumuz insanlar bile bize yüz çevirdi eşim psikolojik olarak çok zor durumda ben yeni Doğum yaptım henüz üç aylık bebeğim var emziriyorum allahtan sütüm oldu olmaz diye çok korktum ama bebeğin nasibini gönderdi rabbim şuan mama alacak durumum yok hiç bir yerden maddi gelirimiz yok bu zamana kadar işsizlik maaşından yararlandık o da bitti sadece kayınbabam faturaları ödüyor kendi ailemden hiç desteğim yok İnan’ın çok zor durumdayım paylaşacak kimsem yok burda içimi dökmek istedim dua edermisiniz bizim için kendimizi geçindirecek kadar bir iş bulsun eşim
Muhtarlığa gidin. Halinizi anlatın.
Twitter acın oradan aile bakanlığını etiketleyin yardım için rica edin.
Vee lütfen ikinci çocuğu yapmayın.
Yapmayın.
Çocuğunuzun geleceği ve selameti için yapmayın.
Eşiniz 1 yıldır issizse ve sizde 3 aylik bebis annesiyseniz eşiniz işsiz kalınca hamile kaldınız demektir. Keşke iş bulmasını bekleseydiniz.
Ikıncı çocuğu yapmayın. Zaten eşiniz sanırım asgari ücretle çalışıyordu. Öyle bir hissiyat aldım. Zaten asgari ücretli kişiler en fazla tek.çocuk sahibi olmalı.
O çocuğun geleceği başka türlü olmaz.
Bugün aldığım peynirlere ürünlere gene zam gelmiş.
Hayat çok pahalı..
Çocuğunuzun geleceği de öyle konu komşudan gelecek bir kap yemek ile kurtulmaz ileri zeka olsa bile.
Başka çocuk yapmayın. O çocuğa iyi eğitim verin..
Sosyal medyadan ses duyurun. Belki orada yakınınızda bez mama giyecek yardımı yapmak isteyen olur. Kaymakamlığa gidin ağlayın rica edin şu anlık başka çözüm yok.
Umarım eşiniz hemen iş bulur..
Eşiniz de boş durmasın.
Tanıdık tanımadık herkese haber salsın.
Aylik bebegim var bez parası yok mağduruz desin.
Türk milleti zorda kalana yardım eder.
Umarım feraha çıkarsınız.