• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşsizlik

Arkadaşlar merhaba eşim 1 senedir işsiz küçük bir ilçede yasıyoruz bir cok yere başvuruda bulundu fakat hiç bir yer dönüş sağlamadı markete bile almadılar iş için kimse elimizden tutmadı zamanında yardımcı olduğumuz insanlar bile bize yüz çevirdi eşim psikolojik olarak çok zor durumda ben yeni Doğum yaptım henüz üç aylık bebeğim var emziriyorum allahtan sütüm oldu olmaz diye çok korktum ama bebeğin nasibini gönderdi rabbim şuan mama alacak durumum yok hiç bir yerden maddi gelirimiz yok bu zamana kadar işsizlik maaşından yararlandık o da bitti sadece kayınbabam faturaları ödüyor kendi ailemden hiç desteğim yok İnan’ın çok zor durumdayım paylaşacak kimsem yok burda içimi dökmek istedim dua edermisiniz bizim için kendimizi geçindirecek kadar bir iş bulsun eşim
Kaymakamlıklara basvurun.
Muhtarlığa gidin. Halinizi anlatın.
Twitter acın oradan aile bakanlığını etiketleyin yardım için rica edin.
Vee lütfen ikinci çocuğu yapmayın.
Yapmayın.
Çocuğunuzun geleceği ve selameti için yapmayın.

Eşiniz 1 yıldır issizse ve sizde 3 aylik bebis annesiyseniz eşiniz işsiz kalınca hamile kaldınız demektir. Keşke iş bulmasını bekleseydiniz.

Ikıncı çocuğu yapmayın. Zaten eşiniz sanırım asgari ücretle çalışıyordu. Öyle bir hissiyat aldım. Zaten asgari ücretli kişiler en fazla tek.çocuk sahibi olmalı.
O çocuğun geleceği başka türlü olmaz.
Bugün aldığım peynirlere ürünlere gene zam gelmiş.
Hayat çok pahalı..
Çocuğunuzun geleceği de öyle konu komşudan gelecek bir kap yemek ile kurtulmaz ileri zeka olsa bile.
Başka çocuk yapmayın. O çocuğa iyi eğitim verin..

Sosyal medyadan ses duyurun. Belki orada yakınınızda bez mama giyecek yardımı yapmak isteyen olur. Kaymakamlığa gidin ağlayın rica edin şu anlık başka çözüm yok.
Umarım eşiniz hemen iş bulur..

Eşiniz de boş durmasın.
Tanıdık tanımadık herkese haber salsın.
Aylik bebegim var bez parası yok mağduruz desin.
Türk milleti zorda kalana yardım eder.

Umarım feraha çıkarsınız.

Asfalt işinde çalıştı eşim daha önce başvurdu haber vereceğiz dediler haber bekliyoruz her yerden
Merhaba inanın çok üzüldüm , size bir dua söyleyeceğim ama bunu harfiyen yapmanız gerekir ki emziren bir annesiniz , duanız kabul olacaktır hayırlısıyla , 41 gün boyunca Vakıa süresini okuyorsunuz . 41 gün sonunda 1 hafta içinde size bir rızık kapısı açıldığında bu duayı bu sefer 41 den başlayarak geri okuyorsunuz . Ve işin daimi olmasını bereketli olmasını diliyorsunuz .. Denenmiş ve başarılı olunmuş manevi bir reçetedir. unutmayın ki insanı koruyan 20 melek vardır ve insan vücudu Allah ın güzel ayetlerinin birleşiminin madde bulmuş halidir. İçtenlikle edin duanızı çok stres oldum demişsiniz , günde 3 defa inşirah duasını okuyun elinizi kalbinize koyun sıkıntınız geçecek kalbe manevi huzur gelecektir. Selamlar.

Benim eşimde işsiz bir yıldan fazladır. Üstelik bende işsizim. İnanın kaç yerle görüştü ama gerçekten bilmemkimin yeğeni,bilmem kimin kızı derken sıra gelmiyor 😔 Finans uzmanlığı ve denetmenlik yaptı. 2 devlet kurumu defalarca mülakata çağırdı ,ikisinde de çok sıkıştırınca müdür referansıyla alındı memur dediler 😑 Beni durum bambaşka zaten ,gerekirse gece limana gidersin diyen , çocuğum hasta diye bahaneleri kabul etmiyoruz diyen bir yerle görüştüm en son. Yani bilmiyorum nasıl olacak ,ne olacak böyle . Ben dış ticaret uzmanıyım ,5 yıllık deneyimle. Eşim finans uzmanı 10+ yıllık deneyimle İstanbulda değiliz diye işsizliğe mahkumuz. Ne hala geldi güzel ülkem

Arkadaşlar merhaba eşim 1 senedir işsiz küçük bir ilçede yasıyoruz bir cok yere başvuruda bulundu fakat hiç bir yer dönüş sağlamadı markete bile almadılar iş için kimse elimizden tutmadı zamanında yardımcı olduğumuz insanlar bile bize yüz çevirdi eşim psikolojik olarak çok zor durumda ben yeni Doğum yaptım henüz üç aylık bebeğim var emziriyorum allahtan sütüm oldu olmaz diye çok korktum ama bebeğin nasibini gönderdi rabbim şuan mama alacak durumum yok hiç bir yerden maddi gelirimiz yok bu zamana kadar işsizlik maaşından yararlandık o da bitti sadece kayınbabam faturaları ödüyor kendi ailemden hiç desteğim yok İnan’ın çok zor durumdayım paylaşacak kimsem yok burda içimi dökmek istedim dua edermisiniz bizim için kendimizi geçindirecek kadar bir iş bulsun eşim
eşiniz üniversite mezunu mu? mezunsa hangi bölüm?

bir kadınlar klübü klasiği..
maddi durum el vermezken neden çocuk yaptınız?
Olur mu öyle canım ne güzel işte rızkıyla gelmiş.
Hem allah çocuk veriyorsa rızkını da verir.
Sen bakma her yıl dünyada açlıktan, sefaletten ölen yüzbinlerce çocuğa, onlar Allahın mesai saatleri dışında doğdukları için (Allah çocuk veriyorsa rızkıyla verir.) tezimizin dışında kalıyor. Özetle bol bol doğuralım.
Dünyanın bizim bu mükemmel genlerimizden doğacak çocuklara ihtiyacı var.

Back