- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
- 48
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah her şey yoluna girerAnnesiyle kalıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah her şey yoluna girerAnnesiyle kalıyor
Düşecek ama toparlanacakİsten çıktı. Ders çalışmaya başladı ya aslında kendine inanıp güvenen birisi ama bugün ki sınav motivasyonunu acayip düşürdü
Düşecek ama toparlanacak
Eşim sınavlarda 1. Olduğu halde eleniyordu bu demek oluyor ki sözlüden sıfır veriliyor...
Düşün artık motivasyonu
Zor bir süreç işsizlik ama 5 yıl sonra iyi kötü bir işi olacak bu sıkıntı geçmiş bitmiş olacak bu şekilde belki yeniden motive olur
Evet aynen öyle tabi bunların üzerinden nerdeyse 20 yıl geçtiÖyle ama o 5 yıl nasıl gecicek nasıl yıpratacak.
Hem 1. oldu hem de sözlü mülakatta 0 mı verdier offf haksızlığa bak ya
Evet aynen öyle tabi bunların üzerinden nerdeyse 20 yıl geçti
Mülakatta kaç aldığını bilmiyoruz ama yazılı sınav sonrası ilk 3te açıklanıyor ismi. Mülakata çağrılıyorlar sonrasında kazananlar listesinde yok adı
Eşimde günlerce ağladığını anlatır ama işte geçti gitti diyoruz
Ben de 7 ay is aradim, eşimin işi vardi, maddi olarak sıkışık degildik, buna ragmen ne yaşadığımı, ne hissettigimi bir ben bilirim.
Gercekten bir insanin basina sagliktan sonra gelebilecek en kötü şey işsizlik.
Intihar nedenleri arasinda da en yaygin olani
Elinizden geldigince yaninda olun, destek olun, baska da yapabileceginiz bir sey yok.
Şimdi iyi bir mevkide bürokratEe sonrasında ne yapmış?
Şimdi iyi bir mevkide bürokrat
Darısı da inşallah size olsun
Cok da duygusal yaklasma.Yani bende zamaninda aglamalara cok kandim hep arkasinda durdum ama sonradan sen ne kadar dusuncelisim diyen olmadi.Surekli depresif biri hele hic cekilmez.Bekle bakalim biraz duzgun bi isi oluncada mi boyle devam edecek.
Ben bu konuyu esim sayesinde iyi tecrübe ettim. İssizlik konusunu hic acmayacaksin. Sanki calisiyormus gibi hayatiniza devam edeceksiniz. Gercekten erkekler issiz kalinca cok bunaliyor. Benimki ilk issiz kaldiginda iki ay kafayi yiyecekti. Simdi alisti issiz kalmaya zor donemler. Atlatirsiniz. Sevgiline bu durumun normal oldugunu anlatmaya calis.