W whitesneaker Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2017 733 1.135 31 5 Temmuz 2023 Konu Sahibi whitesneaker #41 bayankus61 .!.: kesinlikle işte çıkın tazminatınızı alın. 1 ay dolunca çıksanız bile tazminatınız yanacak. o sizin hakkınız bırakmayın. hem dinlenirsiniz biraz. o sakinlikle yavaş yavaş iş bakarsınız. Genişletmek için tıkla... Bugün bir firma ile görüştüm. Görüntülemelerim de son günlerde arttı belki başka görüşmelerim de olur. 2-3 hafta içinde istifa etmeyi düşünüyorum
bayankus61 .!.: kesinlikle işte çıkın tazminatınızı alın. 1 ay dolunca çıksanız bile tazminatınız yanacak. o sizin hakkınız bırakmayın. hem dinlenirsiniz biraz. o sakinlikle yavaş yavaş iş bakarsınız. Genişletmek için tıkla... Bugün bir firma ile görüştüm. Görüntülemelerim de son günlerde arttı belki başka görüşmelerim de olur. 2-3 hafta içinde istifa etmeyi düşünüyorum
defne-28 Nirvana Kayıtlı Üye 1 Eylül 2014 25.837 30.264 35 5 Temmuz 2023 Konu Sahibi whitesneaker #42 whitesneaker .!.: İşimle alakalı söz işitmek istemiyorum açıkçası. Ama performansım düştü düşmedi değil. 2-3 hafta içerisinde çıkmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım gönlünüzce olur her şey
whitesneaker .!.: İşimle alakalı söz işitmek istemiyorum açıkçası. Ama performansım düştü düşmedi değil. 2-3 hafta içerisinde çıkmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım gönlünüzce olur her şey