-
- Konu Sahibi whitesneaker
Evet bugün geçer belki fakat ya sonra diyorum.Kıdeminizi alabiliyoken ayrılın iş bulursunuz mühendismişsiniz. Böyle yerlerden hiçbi zaman bi yol olmaz, insanın bi kere içi soğudu mu olmuyor zaten.
1 aydır baş ağrılarım geçmiyor. Hafta içi hafta sonu her an aklımda bu dolaşıyor. Öyle bir soğudum ki tahammül edemiyorum.Kıdeminizi alabiliyoken ayrılın iş bulursunuz mühendismişsiniz. Böyle yerlerden hiçbi zaman bi yol olmaz, insanın bi kere içi soğudu mu olmuyor zaten.
Ben normalde dişli biriydim burada öyle bir manipüle edildiğimi hissediyorum ki darkmore resmen sakin ve sinik oldum. Bu arada bu işe başlamadan hemen önce ailemin başından felaket bir olay geçti ve ben onu atlatamadan hemen hemen aynı dönemlerde bu iş yerine başladım. Haliyle psikolojim berbat durumdaydı. İçime kapanmış durumdaydım.Ben doğumda tüm haklarımı alarak işten ayrıldım,evlilik sebebiyle ayrılmıştım. Şirket politikası gereği işsizlik maaşı da bağlandı bana ama küçücük bir miktardı zaten, cep harçlığına bile benzemiyordu. 17 yıllık iş tecrübeme dayanarak iyi iş yeri yoktur diye düşünüyorum. Bana mobbing falan sökmez,yapmadılar mı yaptılar,neler gördüm 17 yılda. Her yerde her şey var. En küçük firmadan en büyük kurumsallara varana kadar çok işyeri de gördüm. İşyerimi her koşulda “para kazanmaya gittiğim yer” olarak görüyorum. Dolayısıyla kötü niyetli insanlarla,mobbing uygulayanlarla ilgilenmiyorum,etkilenmiyorum. Ben dimdik durabilecek bir insanım,kimse bana bir şey yapamaz,yapamıyor. Siz de böyle yaşayın. Oradan ayrılıp başka yere elbette geçin,ama zannetmeyin ki gittiğiniz yer harika olacak,kusursuz olacak. Yok öyle bir işyeri. Bunu bilerek ve kabullenerek yaşarsanız işinizde başarılı ve mutlu olursunuz.
Öyle yapacağım en azından 1 hafta araya ek koymam gerekiyor. Yarın bir yer ile görüşmem var.Bence iş aramaya hemen başlayın. Kabul edildiğinizde de istifayı basın. Tazminatını alın çıkın. Diğer iş yerinden de en az 1 hafta isteyin ki biraz kafa dinleyip tatil yapın.
Divankuşu çok teşekkür ederim. Tatile gittim bayramda inanın yaptım sayılmaz sürekli sinir stres halindeydim bir tatili hak ettiğimi düşünüyorum :) bu süreçte iş bulursam tadından yenmezKardeşim bence ayrıl ordan. Al tazminatını çık. Bak yaz da geldi, turlara falan katıl kafanı dağıt. Çok güzel günübirlik turlar falan var. Kafan rahat olmalı ki yeni işinde adapte ol.
Hiçbir şey psikolojimizden be bizden kıymetli değil. Onlar eleman bulur ama ya sen ne olacaksın. Başarılar
Mevcut iş psikolojisi özel hayatıma da yansıyor maalesef. Eşim çok anlayışlı ve destektir. Ama ona da bazen ağla sızla ortamı bozuyorum. Daha önceki iş tecrübelerimi özel hayatıma hiç yansıtmamıştım.Bence ayrıl al tazminatını.
Düğün zamani kötü işinden ayrilmayan çok arkadaşım var , hala hepsi mutsuz ama tazminatını yakmamak için çıkarmıyorlar.
Çok ciddiyim, iş yerin duzelmeyecek.
Bence ayrıl gitsin. Tem iş yeri orası degil ya
Yani burada kalmaktansa biraz işsiz kalırım diyorum ama hiç deneyimlemediğim için o da korkutucu geliyor.1 ayda iş bulamazsın ama mobbing varsa tazminatını al kesinlikle bırakma
Mevsim yaz azıcık dinlenirsin en azındanYani burada kalmaktansa biraz işsiz kalırım diyorum ama hiç deneyimlemediğim için o da korkutucu geliyor.
Sabredin lütfen,şimdi ayrilsaniz ve yeni bir iş bulamasaniz elinizdeki tazminat sizi en iyi ihtimalle 3 ay idare eder.bu zamanda iş bulmak zor.malesef iş işteyken bulunuyor.sizi çok iyi anliyorum ben.ama şöyle bir yol izleyebilirsiniz,yeni bir iş arama surecinde zaten ayrılmayı kafaya koyduğumuz için kendinizi yipratmadan çalışın.kolayliklar diliyorum.sevgilerŞimdiye dek bunun için bekledim fakat artık sabrımın ve psikolojimin buna müsade etmediğini düşünüyorum
Yanan 60 bin olsun.elindeki 60 binle kimse belirsiz süre gecinemez.ben dusmanima bile demem iş bulmadan işini bırak diye.bekara koca boşamak sözüyle de bir alakasi yok durumun.Bekara koca boşamak gibi oldu sizinki bir ay sonra çıkarsa en az 60 bin içerde bırakmış olacak. Çıkmazsa da içerde tazminatım var yakmayım deyip büyük ihtimalle hayatını karartacak yada içerde parasını bırakacak
Sürekli rapor alKurumsal bir şirket ona yanaşacaklarını zannetmiyorum. Keşke çıkartılsam ve işsizlik maaşımı alsam. En azından idare ederim bir kaç ay
Bugün bir görüşmeye gittim fena değil büyüme potansiyeli olan bir yer. Enteresan bir şekilde de kariyer.netteki görüntülenmelerim arttı. Umarım bir yer bulurum en kısa zamanda.Sabredin lütfen,şimdi ayrilsaniz ve yeni bir iş bulamasaniz elinizdeki tazminat sizi en iyi ihtimalle 3 ay idare eder.bu zamanda iş bulmak zor.malesef iş işteyken bulunuyor.sizi çok iyi anliyorum ben.ama şöyle bir yol izleyebilirsiniz,yeni bir iş arama surecinde zaten ayrılmayı kafaya koyduğumuz için kendinizi yipratmadan çalışın.kolayliklar diliyorum.sevgiler
İşimle alakalı söz işitmek istemiyorum açıkçası. Ama performansım düştü düşmedi değil.Sürekli rapor al
İşe gitme , iş yapma , iş yavaşlat vs
Belki onlar çıkarırlar
Veya konuşup orta yolu bulmaya çalış en azından kıdemin yarısını verin falan de