uff canım ya sen birde yüksek lisans yapmışsın dilin iyiymiş..ben anlamıyorum işe girenler kim ozaman yani bakıyorum bir eksiğim yok neden olmadığını anlamıyorum,sonrada şans diyorum başka dencek birşey yokki..bakalım ben ingilizce kursuna başlıycam meşgalem olsun hiç değilse böyle evde durmak berbat çünkü..hepimize hayırlı işler versin Allahım..
Bazı insanların sansı cok oluyor. Anadolu'nun kücük bir sehrinde calısıyorken netten, gazeteden buldugu is ilanlarını ele alıp sehir ( istanbul ve izmir ) kalkıp yüzyüze görüsmeye gidiyor. Sonuc her iki sehirde de is buluyor ama o istanbulu seciyor. Herkes böyle sanslı olsa keske.
İnsallah sizde hayırlısıyla istediginiz gibi bir is bulursunuz.
Amin amin amin :)
Evde oturmak cidden berbat bir şey hele de onca kariyer planı yaptıktan sonra. Hiçbir şeyden zevk almıyorsun, eşe dosta dert anlatmak-anlatamamak da cabası. Hayli sıkıntılıyım bu konularda.
Allah'tan umut kesilmez yine de birkaç güzel sonuç da var yazılanlarda. Umarım yakın zamanda buraya sonunda işe girdik, doğru zaman buymuş, beklediğimize değmiş gibilerinden cümleler yazabiliriz :) Evrene pozitif mesaj gönderelim :))
canım ya bu evrene pozitif mesaj nasıl gönderiliyorvalla kontöründe,lirasında değilim bende göndermek istiyorum iş bulacaksam çok işsizim be hacıı bunaldım evde evde ne yapacağımı şaşırdım
:) tamamen züğürt tesellisi :)
Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş ve sanırım nasıl sıkıntılı olduğumu bir yerlerde dile getirmem gerekliymiş :))
Bugün 17:00 itibariyle araştırma görevlisiyim kızlar :) Çok umutsuz bir halde bekliyordum sonuçları şükür ki oldu. Tarif edilmez bir sevinç ve şaşkınlık içindeyim :) Darısı başınıza inşallah. Allah utandırmasın.
Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş ve sanırım nasıl sıkıntılı olduğumu bir yerlerde dile getirmem gerekliymiş :))
Bugün 17:00 itibariyle araştırma görevlisiyim kızlar :) Çok umutsuz bir halde bekliyordum sonuçları şükür ki oldu. Tarif edilmez bir sevinç ve şaşkınlık içindeyim :) Darısı başınıza inşallah. Allah utandırmasın.
canım çok sevindimm,sana kariyer dolu bir iş hayatı diliyorum..darısıda başımıza diyorum
şimdi gördüm araştırma görevlisi olmuşsun:) hayırlı olsun tatlım ya kariyer hayatında başarılar diliyorum ve artık darısı başıma inşallah:)))) inşallah ben de paylaşırım birgün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?