ama nolcak bilmiyorum artık umudum kalmadı,başvuru yapmaktanda görüşmelere gitmektende bıktım..varmı aranızda aynı sorunu yaşayanlar:2:
Sanırım işsizlikte rekor bende 4 yıldır işsizim iş yok yok yoooooooook herkese var bi bana yok bu memlekette ümidimi kestim 4 senelik ing. öğretmenliği oku onca emek onca para heba oldu gitti sonuç işsiz evde oturup bunalımdan bunalıma giren biri oldum çıktım kafayı yiycem ama ben anladım artık bunun okumakla alakası yok şansın olacak benim ilkokul mezunu bir sürü arkadaşım var hepsi iş sahibi sakın yanlış anlamayın beni küçük gördüğüm için fln söylemedim bunu. Ben ne zaman işe gidicem kardeşim avukat ona ben iş buldum kendime bulamadım bi türlü herkese faydam var bi kendime yok
uff canım ya sen birde yüksek lisans yapmışsın dilin iyiymiş..ben anlamıyorum işe girenler kim ozaman yani bakıyorum bir eksiğim yok neden olmadığını anlamıyorum,sonrada şans diyorum başka dencek birşey yokkiAh olmaz mı ? En iyi üniversitelerden birini bitirdim iyi bir ortalamayla. Yüksek lisansa başladım ardından. Yüksek lisansın ilk yılı ders dönemiydi ve başvurular için dil şartını da sağlayamıyordum. Geçen yıl gerekli dil puanını almayı başardım ancak şu zamana dek onca yere başvuru yapmak ön değerlendirmeye gitmek Türkiye'nin neredeyse her köşesinde sınava girmekten ve ne yazık ki umutla iyi bir sonuç beklememe rağmen her seferinde hayalkırıklığına uğramaktan başka bir şey elde edemedim. İşsizlik yaşamın genelini etkileyen bir eksiklik ve ne yazık ki verdiği büyük mutsuzluğun yanısıra diğer işlerin yoluna girmesini de geciktiriyor.
Umarım kısa zamanda iş sahibi oluruz. Allah gönüllerimize ferahlık versin, sıkıntılı zamanların bir an önce son bulması dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?