Para biriktirmek amacıyla başvurdum.Sosyal medyada kazanılmıyor hemen.
Şu an popüler Youtuberlar, fenomenler, zamanında tost makinesinden hallice görüntüye sahip videolar çekiyordu. Veya görüntü kalitesi iyiydi ama içerikleri yavandı.Sosyal medyadan hemen zengin olursunuz demedim zaten, öğrenci arkadaşlarım ilgileniyor dedim. İş arama sürecinizde paylaşım yapabilirsiniz, online danışmanlık da verebilirsiniz. 200 takipçili sayfası olan arkadaşım da danışmanlık veriyor. Sizin de kulağınıza geliyordur mutlaka
Tabiki sartlari zorlamak gerekiyor.Ama bunalima girdim bulamadikca insan kendini yetersiz hissediyor.Bu yolu denemeye calisicamSosyal medyadan hemen zengin olursunuz demedim zaten, öğrenci arkadaşlarım ilgileniyor dedim. İş arama sürecinizde paylaşım yapabilirsiniz, online danışmanlık da verebilirsiniz. 200 takipçili sayfası olan arkadaşım da danışmanlık veriyor. Sizin de kulağınıza geliyordur mutlaka
İnsallah konusuyorum hala bu konuyu gelip gecici bir is olarak goruyorlar.Ama ikna etmeye calisicamŞu an popüler Youtuberlar, fenomenler, zamanında tost makinesinden hallice görüntüye sahip videolar çekiyordu. Veya görüntü kalitesi iyiydi ama içerikleri yavandı.
Bir işe başlarken her şeyin dört dörtlük olması anormal olur. İlla ki eksiklikler olacaktır. Konu sahibi kendine sadece 2 danışan bulsa tüm vaktini onlara ayırır, böylece sonuç beklediğinin de üstünde olur. O 2 kişi 3 ay sonra 5 kişi onlar, sonra 10,20 ...
Mesela bir hoca , özel ders vermeye yeni başladığında 3 veya 5 öğrencisi oluyor. Sonra 5-10 yıl içinde ya kendi kurumunu açıyor ya da özel ders taleplerine yetişemiyor.
Konu sahibi ailesine online iş yapanları bir gösterse fikirleri değişebilir. Ha ama kendisi dediğim gibi birkaç kişiyle işe başlasa ailesi para kazandığını görse eminim fikirleri tamamen değişir.
Danışan ücreti olarak alt sınır şartınız var mı bilmiyorum ama çevrem hep çok fiyatlı oluyor diye internet üzerinden grup diyetlerine katılıyor. Sizde yapın emziren anne kampı hamile beslenmesi şeklinde iki üç kere reklam verin instagrama. Biraz da piyasaya göre makul fiyatlı olsun. Hamileliğim boyunca o gruplara katıldım ben yüz yüze ya da birebir pahalı geldiği için grup olarak uygun fiyatlıydı. Şimdi de spor ve diyet programına katıldım son 3 kilom var yapmasam bile uygun diye katıldım vallaTabiki telefonum var ama bunları çekecek kadar kaliteli değil .Ve bunu yapan arkadaşlarım da danışan bulamyor zaten.Yani bu pek etkili bi yol degil keske olsa
Bak ablacım ,Merhaba arkadaslar siteye yeni üye oldum sıkı bir okurdum işsizim.Lisans diyetisyenlik mezunuyum alanımla ilgili ve alanım dışında her yere başvurdum kpss de girdim ama puanlar çok yüksek atanmam mümkün degıl ne yapıcam bilmiyorum.O kadar zoruma gidiyor ki bu durum.Bu bölümü niye seçtim diye kendimi sorgulayıp duruyorum.Hicbir yer üniversite mezunu almıyor bırakıp giderim diye.Geceleri nefes alamayacak gibi oluyorum.Ne koca adayı ne iş var.Ne yapmalıyım bundan sonra hazırlanmaya devam mı etsem alese mi girsem ne yapsam gücüm kalmadı artık
Bence kpss çalışıp atanmaya bak, ailenin yanındasın kpss çalış diyorlarsa maddi beklentileri de yoktur şimdiden başla çalışmaya atan mis gibi mesleğini yapTeşekkur ederim yorumunuz için evet online yapabilecegime inanmiyorum su anlık belki de ondan dolayı bunları düşünüyorum .Atanan arkadaşlarima cok özeniyorum ama atanana kadar 2 yıl daha kpss süreci bekliyor beni.Ailem de online desteklemiyor.Yapmami istemiyorlar.Çok gereksiz buluyorlar.Onların sözünden su ana kadar hiç çıkmadım ve ailem hala kpss çalış diyor.Ben de o kadar bunaldım ki bu yüzden ne istedigimi de bilmiyorum
Her şeye bir bahanen var. Anca oturduğun yerden hırslı başarmış insanlara özenir durursun bu gidişleÇaba göstermedığimi nerden anladınız anlamadım.Bazen ne yaparsan yap nasipten öte yoktur.Ben masa basindan kalkmadım nerdeyse uyumadım,gecemi gündüzumu verdim ama olmadi bazen ne yaparsan yap olmuyor.Bilip bilmeden konuşmayın lütfen elestirmek icin yorum yaptığıniz o kadar belli ki
Evet öyleyim ben :) En azindan içim sevgi dolu ,böyle iç karartıcı bir yorum yapmam kimseyeHer şeye bir bahanen var. Anca oturduğun yerden hırslı başarmış insanlara özenir durursun bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?