- 4 Mayıs 2021
- 179
- 130
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Artık oturduğunuz yerden işletmelerin aramalarını bekleme zamanı değil.. Cv çıkartın elinize ve bırakın işletmelere..İş bulamıyorum yetersiz olduğum için ek olarak şu an kendimi geliştirmeye çalışıyorum
OhaBen bekarken bir iş başvurusunda bulundum sadece bir yere başvurdum. Oradan hiç ses seda gelmedi 5 yıl sonra beni arayıp iş başvurunuzu değerlendirdik sizinle görüşme yapmak istiyoruz demişlerdibende hamileydim istemedim tabi. Ama bu işverenlerde insanlarla dalga geçiyorlar resmen...
Tek iş başvurusu yaptığım yer orasıydı inan ki nasıl unuttuysam bir an afalladim ne zaman yaptım diye düşündümOhaerken aradniz bi 5 yil daha bekleseydiniz deseydin
Bende aynı durumda issizim uzun suredir ve kendimi ise yaramaz olarak görüyorum bendeKendimi çok mutsuz hissediyorum. Herkes işine gidiyor ailemle yaşıyorum bir ben evdeyim. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum mesleğimle ilgili ama motivasyonum çok az.
Çok bunalıyorum arkadaşlarım da hep işinde gücünde. Kendimi işe yaramaz biri olarak görüyorum.
Siz ne yapıyorsunuz?
26 yaşındayım
Aşk varmı bari hayatında arkadasların varmı enazından bunlar varsa işsizlik o kadar koymaz insanaBen de bir yıldan fazladır işsizim. Nereye başvurduysam olmadı. Hem gereksiz yol paraları veriyorum hem de haybeye yorgunluk yaşıyorum. Artık iş sitelerine girme isteğim bile yok. Akşamları giyiyorum paltomu uzun yürüyüşler yapıyorum (spor merkezine gidecek param yok hem de bu virüs ortamında normal bulmuyorum).
Tvde kadın programlarına bakıyorum. Artık kim kimi kaçırmış, kim kimi aldatmış komik geliyor. Annem bir amaç bul kendine bir şeyle uğraş diyor. Yahu kardeşim kursa gitmek para. Hadi ücretsiz kurs buldun ıvır zıvır isteyecekler dünya para. Youtube tan evde spor videolarını izleyip egzersizler yapıyorum. Böyle geçiyor günlerBen de çok doluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?