ıssız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız ilk 3 koku

arkadaşlar sanırım denemediğim koku kalmamış :/ artık yavaştan elimdekileri eritmeye bakıcam sanırım

bakma sen avona göre başarılı bir koku far away ve kalıcılığı bence iyi...avonun tek ve muhteşem bir kokusu vardı ve kaldırdılar o da surrander...Yok böle bişi...dünya çapında büyük markalarla yarışırdı koku yani.Hatta avonun sitesine bile mesaj attım bukadar çok beğenilern bir parfüm neden kaldırılıyor diye :) şimdi o da var ama açığı parfümevinden aldım başarılı taklit etmişler.ve evet soft musk evdeki tuvalet masamda duruyor.onu da severim ama yayılımı yok malesef :/

ya ne dicem bastımı gitmicek kokular seviyorsan mutlaka elinde tom ford black ochid olmalı arkadaşım :)kesinlikle muhteşem.sen gidiyorsun arkandan izin kalıyor.unisex ama bence kadınlara daha yakın bir koku

Evet fazla fresh sanırım, ondan mı bilemedim...

Bu far away'in minvalinde bir parfüm var mıdır başka markalarda, çok yakını yani... Olmalı yahu

insanın canı parfüm eçekermi ağzım sulandı resmen şuan black orchid deyince

ya ne dicem bastımı gitmicek kokular seviyorsan mutlaka elinde tom ford black ochid olmalı arkadaşım :)kesinlikle muhteşem.sen gidiyorsun arkandan izin kalıyor.unisex ama bence kadınlara daha yakın bir koku
Ya sen böyle gelsene bana, hah!

Evet fazla fresh sanırım, ondan mı bilemedim...

Bu far away'in minvalinde bir parfüm var mıdır başka markalarda, çok yakını yani... Olmalı yahu
ya ben bilmiyorum bakmadım ne zamandır kataloğa da kalktımı ki kalkmadı diye biliom ben far away i.hatta başka serileri çıktı.far away bella falan.

bir kadının tuvalet masasında
1)narsico rodriguez
2 )chanel chance
3 t)om ford black orchid olmalııııı V Vinka

Canım o tom ford black ochid'e baktım da, açıklamada erkek EDP geçiyor, yorumlarda unisex geçiyor. Emin olamadım. Bana parfümün netten fotosunu bulup atabilir misin, direkt sipariş vereceğim

bir kadının tuvalet masasında
1)narsico rodriguez
2 )chanel chance
3 t)om ford black orchid olmalııııı V Vinka

Canım o tom ford black ochid'e baktım da, açıklamada erkek EDP geçiyor, yorumlarda unisex geçiyor. Emin olamadım. Bana parfümün netten fotosunu bulup atabilir misin, direkt sipariş vereceğim

unisex olarak geçiyor ama kadınlara daha uygun bence dediğim gibi hem yoğun hem ferah...sipariş ver bana dua edeceksin :)

Senin verdiğin mükemmel 3'lü kadro için nereden baksan her biri minimum 300 tl. Üçünü birden aldım mı sermayeyi batırırım. İnsan daha insaflı şeyler önerir
evet ve de 50 ml lik leri 350 tl falan malesef 100 lüğü hiç sölemiyorum bile.ama pişman olmazsın asla.ve inan bitmez iki fıs yeticek çünkü

Senin verdiğin mükemmel 3'lü kadro için nereden baksan her biri minimum 300 tl. Üçünü birden aldım mı sermayeyi batırırım. İnsan daha insaflı şeyler önerir
elimde şuan haddinden fazla orjinal parfüm olduğu için ben açık parfüm söyledim bargellodan yolda yarın gelicek...onları da yorumlarım.
black orchid
gucci rush
d&g light blue (bunu sen sevmezsin hafif :)
elia saab

açık parfüme karşı değilim adamlar en azından sahtecilik yapmıyor kendş markaları adı altında kokuları taklit ediyor ama şu sokakta dolaşan parfüm şişeleri de tıpatıp aynı olan sahteciler varya ona kılım işte.insanlar da inanıp alıyorlar.yok ihraç fazlasıymış yok elinde kalmışmış...ha bir de tester olayı var internette satılan ona da inanmıyorum pek

O tester olayı nedir yahu? İrite oldum durdum

Açık parfümlerin içerikleri korkutuyor beni. Mesela 400 tl olan parfümün orada 50 tl olması, 350 tl indirimli almak avantaj gibi olsa bile, kalıcılık ve sağlık açısından çok farklılar gibi geliyor. Ama emin değilim yine söz sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…