Hahah bende Coco Noiri nişanlımın üstünde koklamak istiyorum. Kokuyu çok beğendim ama biraz sert ve erkeksi geldi. Unisex diyip kullandırtsam olabilirSiyahi bende sirf gul kokuyor
Esimde muhtesem biseye donuyor kiskandim :)
Cinsiyetsiz bir koku evetBeyazi bana cok maskulen geldi yaaa
Kahverengi olan ?aklıma direk versace crystal noir geldi
evet.Kahverengi olan ?
yani oyüzden önce sen sevmelisin kendinde kokuyu.yani en nihayetinde kadınların kendilerine ayrı partlerleri için ayrı kokuları oluyor, erkeklerin sevdikleri kokularla kadınların sevdikleri farklı oluyor
coco madomaseille bana hep seksi gelmiştir chanelin.ama biraz keskin ve maskülen tarafı da vardır ayrıca
yani oyüzden önce sen sevmelisin kendinde kokuyu.
bişey diyemicemyok ya öyle olmuyo, eşim karamelli şekerli seviyor ama ben hiç sevmiyorum ama yine de alıyorum gönlü olsun diye:)
tabikiiii hoşgeldinnn aramızaaa... eski vintage kokuları seviyorsan ozaman dolce yi de seversin.watsonstab almıştım.böyle eski kokulardan güne giden kadınların kokusu kiii ben çok severim çocukluğumu hatırlatır.bi bak istersen...ha bir de odunsu yaseminli olarak yoğun en sevdiğim alien dır.çok naif hem de etkileyici benceBende konuya atlamak istiyorumalsanıza beni de araniza
Ben ağır odunsu kokuları çok severim. Ama en uzun kullandigim calvin klein europha oldu. Sonrasında burberry weekend kullandım. Birgün gratise gittiğimde indirimde aldığım reve de varens issimi aldım hemde edp. Koku kalıcı ciddi anlamda hemde odunsu çok taze bir koku. Onun gibi daha ağır bisey bulamadım sanırım... 45 tlye almıştım üstelik bu gidişle yine alicam. Eski dönemlerde ki hala satılır Bellisima vardı, onunda o ağır kokusunu çok seviyordum eskilerde yaşıyorum sanırımkonu tammmm benlik
tabikiiii hoşgeldinnn aramızaaa... eski vintage kokuları seviyorsan ozaman dolce yi de seversin.watsonstab almıştım.böyle eski kokulardan güne giden kadınların kokusu kiii ben çok severim çocukluğumu hatırlatır.bi bak istersen...ha bir de odunsu yaseminli olarak yoğun en sevdiğim alien dır.çok naif hem de etkileyici bence
ben de esasen yoğun severim evet ama vanilya notasıyla beraber yeşil notalar falan da olmalı ki ağır olmasın...ysl black opium aldım pişman oldum ve sevemedim çok.hypnotic poison u da sevemiyorum...Dolce'yi hemen not ediyorum, bakacağım.
Eski kokular candır, eskiden böyle deodorant çeşitleri de yoktu, benim çocukluğumda bir Fa vardı, böyle ismi ve varlığı bile havalıydı. Annemin çantasından eksik olmazdı, hey gidi :)
Fresh ve şekerli dediğimiz kokular gelmiyor pek bana. Böyle ağır basacak, bastı mı gitmeyecek şeyler seviyorum. Ne yalan söyliyim kaç yaşıma geldim hala 'aha bu koku benim kokum' diyemedim. İssimi konusunda biraz daha ılımlıyım, hem EDP olması, hem kalıcılığı hemde egzotik kokusu hoşuma gidiyor.
Zara'dan deep vanillia aldım, vanilya kokmuyor aslında. O da egzotik denecek baharatımsı bir koku. EDP ve EDT olarak bir çok parfüm satıyor ama neticede tekstil firması işte, kalıcılığı 1 saat. Sonrasında kokuyu almak için boynuna yapışmaları lazım
Velhasıl Dolce notuma aldım.
Bende önerilerimi şöyle bırakayım;
Calvin Klein-Europha
Burberry-Weekend
ben de esasen yoğun severim evet ama vanilya notasıyla beraber yeşil notalar falan da olmalı ki ağır olmasın...ysl black opium aldım pişman oldum ve sevemedim çok.hypnotic poison u da sevemiyorum...
weekend ile euphoria yı biliyorum evet.kullandım ikisini de güzeller.ne kadar eskirseler eskisinler güzeller.bobbi brown markasının beach parfümünü de merak ediyorum.ben biraz da böyle güneş kremi kokularını seviyorum sanırım.bir de nuxe un kokusunu almayı planlıyorum....son zamanlarda LR markasının karolina kurkovasına takmış durumdayım (beyaz olanı) Allahım sümbül kokuyor...ama alien tarzı gibi yaniii yoğun çiçek ve odunsu....alacağım :)
of bitmezki alacak listem.
Bak iyi dedin , ne geldi aklıma.ben de esasen yoğun severim evet ama vanilya notasıyla beraber yeşil notalar falan da olmalı ki ağır olmasın...ysl black opium aldım pişman oldum ve sevemedim çok.hypnotic poison u da sevemiyorum...
weekend ile euphoria yı biliyorum evet.kullandım ikisini de güzeller.ne kadar eskirseler eskisinler güzeller.bobbi brown markasının beach parfümünü de merak ediyorum.ben biraz da böyle güneş kremi kokularını seviyorum sanırım.bir de nuxe un kokusunu almayı planlıyorum....son zamanlarda LR markasının karolina kurkovasına takmış durumdayım (beyaz olanı) Allahım sümbül kokuyor...ama alien tarzı gibi yaniii yoğun çiçek ve odunsu....alacağım :)
of bitmezki alacak listem.
Lancome Poeme denemeni öneririm.şimdi kalktı ama estee lauderın beyond paradise ı vardı bi zamanlar.şimdi şişe değiştirdi ya da kalktı tam bilmiyorum.saf çiçek kokusu...ama ne çiçek...yoğun ve baskın kokular...böyle hanımeli yasemin falan....saf çiçek kokularını da çok severim yves rocher i başarılı buluyorum bu konularda bir de.leylaklı olan kokusu tam yazlıktı .ismi lilas mauve idi galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?