• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıssız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız ilk 3 koku

güle güle kullan canım. bende geçen gün dp den jasmin noir denedim ve güzel taklit etmişler. shiseido zen denedim birde. onun orjinalini bilmiyordum. baya güzel kokuyordu. orjinalini alacağım sanırım zenin. birde chloe yi güzel yapıyor dp. Dpden jasmin noir ve chloe alacağım kesin. Chloem az kaldı baya arkadaşım dpden almış aynısı kokuyordu.
bargellodan tom ford black orchidi de eklemelisin listene.bak pişman olmayacaksın.bukadar farkedilirliği yüksek etkileyici bir koku olamaz .:spor:muazzam bişey.

Little black
İncandessence
Pur blanca
pur blancaya ben de bayılırım....:halay:avon ve oriflame kokularının çoğunu da başarılı buluyorum.Bazıları çok birbirine benziyor ama çoğu güzel.mesela oriflame den enigma vardı kaldırdılar...oriflame in en başarılı kokusuydu o.dünya markalarıyla yarışırdı:sinirli:

pur blancaya ben de bayılırım....:halay:avon ve oriflame kokularının çoğunu da başarılı buluyorum.Bazıları çok birbirine benziyor ama çoğu güzel.mesela oriflame den enigma vardı kaldırdılar...oriflame in en başarılı kokusuydu o.dünya markalarıyla yarışırdı:sinirli:
Esimin alerjisi nedeniyle pek fazla parfüm.kullanamiyorum o yüzden de pek bilgi.sahibi değilim açıkçası ama Avon parfumlerinin birçoğunu seviyorum

ISSIZ bir adaya düşüyorsak neden parfüm alayım yanıma kim koklayacak beni :d
ıssız adaya düşsem yanıma 3 tane sevilmeyen siyasetçiyi alırım. maksat topluma hizmet.

ISSIZ bir adaya düşüyorsak neden parfüm alayım yanıma kim koklayacak beni :d
ıssız adaya düşsem yanıma 3 tane sevilmeyen siyasetçiyi alırım. maksat topluma hizmet.
ben parfümleri açıkcası kendim için alıyorum.Kendi kokumu sevmem lazım...
ahahaskhs evet haklısın.orada bırakıp gelmelik siyasetçilerimiz mevcut.

ben parfümleri açıkcası kendim için alıyorum.Kendi kokumu sevmem lazım...
ahahaskhs evet haklısın.orada bırakıp gelmelik siyasetçilerimiz mevcut.
BENİM HEM ASTIMIM HEM MİGRENİM VAR. parfümü geçtim parfümlü deterjan bile kullanamıyorum malesef .

chloe nin hangisi?evet zen güzeldir ama bana keskin gelir çoğu kez :/ jasmin noiri denemedim doğrusu ama yasemin kokusuna bayılırımmm...bende elizabeth arden parfümlerini merak ediyorum.hiç denemedim.sunflowers alabilirim ileriki zamanlarda :)
chloe signature :)

bargellodan tom ford black orchidi de eklemelisin listene.bak pişman olmayacaksın.bukadar farkedilirliği yüksek etkileyici bir koku olamaz .:spor:muazzam bişey.
merhabalar ben orjinal kokusunu biliyorum tom fordun bergellodakide orjinali gibi kokuyor mu acaba

1. dior j'adore edp
2. chanel chance edp
3. dior pure poison edp

Baya zorlandım seçim yaparken:deli: aklımda bir sürü koku kaldı ama bunlar bir başka ya:dondurma: dolce gabbana light blue ve pure poison arasında cok kararsız kalmıstım. Birde chloe signature.. ama artık signature baydı herkeste aynı koku.

Oriflamenin Eclat da güzel, sevmiştim:KK54:
Avonda en sevdiğim parfüm Little black . Çok severim kokusunu. Kremini de kullanırım:KK45:

Exclamationum geldi ama ben grip
Koku alamiyorum:KK1:
O bana ben ona bakiyorum :eğlence:
Esimin burnu biraz daha iyi guzel dedi parfum icin....
Bu arada oriflamein northern light diye bir parfumu vardi cok eskiden
Inanılmaz bir yaz kokusuydu...abartmiyorum herkes soruyordu sıktıgimda...keza avonun true glow da feci begeniliyordu bende
Peki noldu ??? Ikisiddee yoookkk :KK61:

1. dior j'adore edp
2. chanel chance edp
3. dior pure poison edp

Baya zorlandım seçim yaparken:deli: aklımda bir sürü koku kaldı ama bunlar bir başka ya:dondurma: dolce gabbana light blue ve pure poison arasında cok kararsız kalmıstım. Birde chloe signature.. ama artık signature baydı herkeste aynı koku.
pure posion u meraklardayım...onu kullanmadım.chloe signature evet sıktı bence de...beğenirim ama olmazsa olmazlarımdan değil....dayanamadım ben yine bir parfüm siparişi verdim.buaralar oriflame e taktım...başarılı buluyorum bazı kokularını uygun fiyatlı ürünler arasındaki iyi seçimlerden...fire edt ve giordiani gold essenza yı sipariş verdim...buarada giordiani gold essenza acayip başarılıymış...kullanılan portakal çiçeği esansı patentli ve başka firmalar tarafından kullanılamıyormuş...çok meraklardayım:skandal:

Inanılmaz bir yaz kokusuydu...abartmiyorum herkes soruyordu sıktıgimda...keza avonun true glow da feci begeniliyordu bende
kaldırmışlardır :/ sevilen kokuları inatla kaldırıyorlar...avondan ya da oriflame den sevdikleriniz varsa bence stoklayın...ben mesela surrendar a ulaşamıyorum... :KK43: geçmiş olsun buarada

oriflame fire parfümüm geldi...çok başarılı ama keşke edp olsaymış.baharatlı bir koku bariz.beğendim.edp olsaymış mükemmel yayılımı olurmuş kesin.:spor:

Back