• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıssız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız ilk 3 koku

O tester olayı nedir yahu? İrite oldum durdum :işsiz:

Açık parfümlerin içerikleri korkutuyor beni. Mesela 400 tl olan parfümün orada 50 tl olması, 350 tl indirimli almak avantaj gibi olsa bile, kalıcılık ve sağlık açısından çok farklılar gibi geliyor. Ama emin değilim yine söz sende :KK55:
bak şöyle düşün adamlar açık yapıyorlar çünkü neden içine çok çok kötü maddeler kattıklarından mı? hayır.orjinal parfümlerin patentlerine sahip olamadıklarından açık parfümler bize kötü pis kakaymış gibi geliyor. aslında hepsi kimyasal düşününce.ben şimdiye kadar çok fazla kullandım cidden bir zararını da görmedim.ama tabi ilk sıkınca biraz alkol kokusu geliyor ama geçiyor :)

merdivenaltı değil onlar da kurumsal düşününce aslında.bir kalite güvence müdürleri.bir kimyagerleri var :) amaaan neyse işte böle düşünüyorm @melonia

Black orchid denemedim ama velvet orchid e bayılıyorum.

Bu arada nesss erkek kokuları hakknda bilgin varsa bir koku soracağım.

bargello açık parfümlerim geldi.
light blue...çok limonsu olmuş çok yapamamışlar gibi...misk kokusunu alamadım
elia saab eh işte baya hafif onu da çok karakteristik bulamadım.orjinali daha iyiydi.
gucci rush baya güzel olmuş beğendim,
ve favori olarak tom ford black orchid.bukadar aynı olur ve kalıcı olur buram buram kokar...harika yapmışlar :skandal:

bargello açık parfümlerim geldi.
light blue...çok limonsu olmuş çok yapamamışlar gibi...misk kokusunu alamadım
elia saab eh işte baya hafif onu da çok karakteristik bulamadım.orjinali daha iyiydi.
gucci rush baya güzel olmuş beğendim,
ve favori olarak tom ford black orchid.bukadar aynı olur ve kalıcı olur buram buram kokar...harika yapmışlar :skandal:
güle güle kullan canım. bende geçen gün dp den jasmin noir denedim ve güzel taklit etmişler. shiseido zen denedim birde. onun orjinalini bilmiyordum. baya güzel kokuyordu. orjinalini alacağım sanırım zenin. birde chloe yi güzel yapıyor dp. Dpden jasmin noir ve chloe alacağım kesin. Chloem az kaldı baya arkadaşım dpden almış aynısı kokuyordu.

İlk 3 koku deyince aklıma parfüm gelmedi direk
Oğlumun kokusu
Annemin kokusu
Eşimin kokusu
Demek geldi icimden.:KK52:

güle güle kullan canım. bende geçen gün dp den jasmin noir denedim ve güzel taklit etmişler. shiseido zen denedim birde. onun orjinalini bilmiyordum. baya güzel kokuyordu. orjinalini alacağım sanırım zenin. birde chloe yi güzel yapıyor dp. Dpden jasmin noir ve chloe alacağım kesin. Chloem az kaldı baya arkadaşım dpden almış aynısı kokuyordu.
chloe nin hangisi?evet zen güzeldir ama bana keskin gelir çoğu kez :/ jasmin noiri denemedim doğrusu ama yasemin kokusuna bayılırımmm...bende elizabeth arden parfümlerini merak ediyorum.hiç denemedim.sunflowers alabilirim ileriki zamanlarda :)

Back