• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıssız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız ilk 3 koku

chance taklitte biraz daha kolay bir koku ama mademoseille biraz daha sanki taklidi zor gibi.ağır olabilior bazı taklitleri.

buarada aqua di gioia sun deneyen varmı turunu olanı yani ? ona çok meraklardayım.üretimden kalktı ama sanırım.bazı sitelerde hala var.denemek istedim gibi oldu.turuncu renkleri görünce dayanamıyorum :/ sanki hep güneş kremleri gibi kokuyormuş gibi geliyor bana.:kahve: benim koku tarzım sanırım turuncu,güneş kremi gibi kokan tarzda şeyler.

ha birde estee lauder bronze goddess var oda kalktı ama bazı sitelerde var beymen gibi.o nasıl? açığını denemiştim birara ama beğenemedim açığını.

Merhaba nesss_ nesss_ narcisonun parfumlerini begendigini soylemissin,bir sorum olucak,narciso rodriguez for her edt ve edp nin kokulari ayni mi? Edt nin kokusunu hic beğenmemiştim,acaba edp de aynı mi kokuyor?

Merhaba nesss_ nesss_ narcisonun parfumlerini begendigini soylemissin,bir sorum olucak,narciso rodriguez for her edt ve edp nin kokulari ayni mi? Edt nin kokusunu hic beğenmemiştim,acaba edp de aynı mi kokuyor?
merhaba
kokular hem birbirine benziyor hemde bir o kadar farklı. edt den nefret edip edp ye bayılan çok var. bende edp yi sevmeyip edt yi bayıla bayıla kullanıyorum.

merhaba
kokular hem birbirine benziyor hemde bir o kadar farklı. edt den nefret edip edp ye bayılan çok var. bende edp yi sevmeyip edt yi bayıla bayıla kullanıyorum.
Mascaraaa canim napiosun bidaha hiiic mesaj atmadin:))

şimdi gördümm :) hoşgeldinn
Hoşbulduk canım:)bi göz girdim çıktım becermişim mesajlar gidiyo çok yorgun ve yoğunum canım hiç doğru düzgün bakamıyorum tele çalışmaya başlayınca çocukla çook zor oldu 10 aylık oldu ama sürekli peşindeyim offf kadınların işi çok zor sen ne yaptın yazamadım sana bi türlü rahatmısın alıştınmı?

Hoşbulduk canım:)bi göz girdim çıktım becermişim mesajlar gidiyo çok yorgun ve yoğunum canım hiç doğru düzgün bakamıyorum tele çalışmaya başlayınca çocukla çook zor oldu 10 aylık oldu ama sürekli peşindeyim offf kadınların işi çok zor sen ne yaptın yazamadım sana bi türlü rahatmısın alıştınmı?
dur sana özelden yazıyım canım

rochas-byzance bu ara favorim.

bahartlı çiçeksi bir koku.kalıcılığı ve farkedilmesi yüksek.

orjinali artık üretilmiyor ve bulunmuyor.

izmir'de olanlar similar-parfümevi mağazasında deneyebilir

narciso rodriguez-fleur musc'da güzel bir ürün.ben çok beğendim :)

1-Cacharel Noa (Imza kokum değil ama joker kokum diyim :) her ortamda kullanilabilen risksiz bir koku türevleri avon pur blanc ve oriflame divine)
2-Tom Ford Velvet Orchid
3- Bu sıra henüz boş. Elimde bir sürü koku var ama ıssız bir adaya götürecek kadar beni etkilemiyorlar.

Back