Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi gördümm :) hoşgeldinnMascaraCanım geldim mesajlar gidiyor mu size acaba?ilk kez kullanıyorum da ekimss ben
merhabaMerhaba nesss_ narcisonun parfumlerini begendigini soylemissin,bir sorum olucak,narciso rodriguez for her edt ve edp nin kokulari ayni mi? Edt nin kokusunu hic beğenmemiştim,acaba edp de aynı mi kokuyor?
Mascaraaa canim napiosun bidaha hiiic mesaj atmadin:))merhaba
kokular hem birbirine benziyor hemde bir o kadar farklı. edt den nefret edip edp ye bayılan çok var. bende edp yi sevmeyip edt yi bayıla bayıla kullanıyorum.
Issiz adaya dussem yanima alacAgim tek kokuyu buldum ben :)merhaba
kokular hem birbirine benziyor hemde bir o kadar farklı. edt den nefret edip edp ye bayılan çok var. bende edp yi sevmeyip edt yi bayıla bayıla kullanıyorum.
Mascaraaa canim napiosun bidaha hiiic mesaj atmadin:))
Dur ozelden yazcam:)))Canım işe başladım da çok vaktim olmuyor :) Hangi kokuda karar kıldın çok merak ettim.
Hoşbulduk canım:)bi göz girdim çıktım becermişim mesajlar gidiyo çok yorgun ve yoğunum canım hiç doğru düzgün bakamıyorum tele çalışmaya başlayınca çocukla çook zor oldu 10 aylık oldu ama sürekli peşindeyim offf kadınların işi çok zor sen ne yaptın yazamadım sana bi türlü rahatmısın alıştınmı?şimdi gördümm :) hoşgeldinn
dur sana özelden yazıyım canımHoşbulduk canım:)bi göz girdim çıktım becermişim mesajlar gidiyo çok yorgun ve yoğunum canım hiç doğru düzgün bakamıyorum tele çalışmaya başlayınca çocukla çook zor oldu 10 aylık oldu ama sürekli peşindeyim offf kadınların işi çok zor sen ne yaptın yazamadım sana bi türlü rahatmısın alıştınmı?