• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıssız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız ilk 3 koku

pure posion u meraklardayım...onu kullanmadım.chloe signature evet sıktı bence de...beğenirim ama olmazsa olmazlarımdan değil....dayanamadım ben yine bir parfüm siparişi verdim.buaralar oriflame e taktım...başarılı buluyorum bazı kokularını uygun fiyatlı ürünler arasındaki iyi seçimlerden...fire edt ve giordiani gold essenza yı sipariş verdim...buarada giordiani gold essenza acayip başarılıymış...kullanılan portakal çiçeği esansı patentli ve başka firmalar tarafından kullanılamıyormuş...çok meraklardayım:skandal:
Pure poison mutlaka deneyin.. ciceksi sabunsu tarzda kokuların en basarılısı bence. Silajı kalıcılığı mükemmel.

Vintage olanı bozulmustur artık ya seneler önceden kalma. Yenisini dene:)
aynen. parfümün sahibi için çok değerliydi o yüzden bi gıdımcık denedim. bu muymuş o kadar övülen parfüm demiştim. yenisini deniyim. bu arada dün sephoraya gitme fırsatım oldu. Florabotanica denedim. O da çok övülen ve çok pahalı bir kokuydu. Basit keskin bir çiçek kokusu geldi. Nişanlım da nefret etti, sakın alayım deme dedi :110:

aynen. parfümün sahibi için çok değerliydi o yüzden bi gıdımcık denedim. bu muymuş o kadar övülen parfüm demiştim. yenisini deniyim. bu arada dün sephoraya gitme fırsatım oldu. Florabotanica denedim. O da çok övülen ve çok pahalı bir kokuydu. Basit keskin bir çiçek kokusu geldi. Nişanlım da nefret etti, sakın alayım deme dedi :110:
Florabotanica bende yıllar önce almanyada denemiştim daha o zaman türkiyeye gelmemişti. Hala deneyemedim. Ama çiçek kokusu istersem kullanacağım iki parfümü buldum zaten şuan. Dior jadore ve pure poison. Chloede güzel ama artık çok yaygın .

Florabotanica bende yıllar önce almanyada denemiştim daha o zaman türkiyeye gelmemişti. Hala deneyemedim. Ama çiçek kokusu istersem kullanacağım iki parfümü buldum zaten şuan. Dior jadore ve pure poison. Chloede güzel ama artık çok yaygın .
Jadore edt ile edp arasında fark var mı? Edt denedim beğenmedim çok basit geldi. Chloe de nişanlımn benim imzam olarak bildiği koku. Başka koku kullanamıyorum onun yanında. Zaten çok seçicidir. Chloe den önce ne sıksam of parfüm mü sıktın sıkma birdaha derdi. Chloe yi çok az enseme sıkıyorum. Ne güzel kokuyorsun diyip duruyor :halay:

Jadore edt ile edp arasında fark var mı? Edt denedim beğenmedim çok basit geldi. Chloe de nişanlımn benim imzam olarak bildiği koku. Başka koku kullanamıyorum onun yanında. Zaten çok seçicidir. Chloe den önce ne sıksam of parfüm mü sıktın sıkma birdaha derdi. Chloe yi çok az enseme sıkıyorum. Ne güzel kokuyorsun diyip duruyor :halay:
Jadore'u benim erkek arkadasım cok beğendi. Erkeklerin beğeneceği tarzda. Annemde edtsi var ama eski tarihli o yüzden tam karsılastırma yapamıyorum suan. Fakat edpsi melek gibi kokuyor diyebilirim. Ve gece sıkıp sabah uyandığında bile kokusu burnuna geliyor parfüme alışana kadar. Yani burdan da kalıcılığının ne kadar fazla olduğunu anlamıs oluyoruz. Muhakkak fark vardır denemek lazım.

Bu arada dior absolutely blooming da aynı lancome tresor la nuit gibi kokuyormus suan sıkınca fark ettim.:deli:

Jadore'u benim erkek arkadasım cok beğendi. Erkeklerin beğeneceği tarzda. Annemde edtsi var ama eski tarihli o yüzden tam karsılastırma yapamıyorum suan. Fakat edpsi melek gibi kokuyor diyebilirim. Ve gece sıkıp sabah uyandığında bile kokusu burnuna geliyor parfüme alışana kadar. Yani burdan da kalıcılığının ne kadar fazla olduğunu anlamıs oluyoruz. Muhakkak fark vardır denemek lazım.
edp deniyim o zaman ben. edt çok basitti. Dölce Gabbana Dölce ye benzetmiştim.

Coco Mademoiselle uzun zamandır çok istediğim bir kokuydu. Sonunda bugün elime geçti. Grip olduğum için çok hafif alıyorum kokuyu ama gerçekten harika. Chance ile benzer tınılara sahipler ama Chance küçük şımarık, neşeli kız kardeş iken, Mademoiselle ağır başlı, ortama girer girmez güzelliği ve sadeliğiyle dikkat çeken ablası

Bu arada Mademoiselle yi güzel yapan bi açık parfüm markası bilen varsa çok iyi olur.

Bu arada Mademoiselle yi güzel yapan bi açık parfüm markası bilen varsa çok iyi olur.
sansiro da çoğu kokuda başarılı bir marka.hem online olayı da var.beni şaşırtmadı çoğu üründe.kullanmıştım mademoiselle yi onda.güzeldi.deneyebilirsin ama bence bargelloya da bir bak önce.

Back