Canim bu protestoyu cani gönülden destekliyorum.Kücücük bir ülke ortadoguda yaptiklarina bakin.Arkasina aldigi amerika ile herkese kafa tutuyor.Oradaki halk icin cok üzülüyorum.Allah yardimcilari olsun.
Banada birsürü protesto iletileri geliyor.Arkadaslarimla bu bilgileri paylasiyorum.
Yanlizzz...
Söylemeden kesinlikle gecemiyecegim.Protesto edelimde heryerimiz bu yabanci firma ve kuruluslarla cevrilmis.Ülkemizin bütün nadide kurumlari yabancilara satilmis.Sonrada protesto edelim iyide nereye kadar.Hertarafta amerikan,israil,fransiz,italyan ürünleri bankalari vs..Bir sorunla karsilassak haydi protesto 3.günden sonra hersey unutulur.
Ben bu konuda bizi yönetenlerin daha hassas olmalarini beklerdim.Almanyada hic bir devlet kurumu stratejik pozizyonlar tamamen yabancilara devredilmez.Belli bir % deye kadar alabilirler.
Sonra malesef meclisimizde Türkiye-israil dosluk grubunda 300den fazla millet vekili vardi.Bunlarin 136 si araligin sonlarinda bu gruptan istifa ettiler.Israili protesto amacli.
Peki meclisimizde Türkiye-Flistin dostluk grubunda kac vekilimiz vardi.Bu son olanlardan önce 300 ün yarisi kadar.
Ben yasadigim yerde yabanci dostlarimla bu konuda konusurken.Bu israilin yaptiklarini kesinlikle insanlik disi gördüklerini söylüyorlar.Yani otantisiz güc oldugunu kabul ediyorlar.Seytanin ortaklari son gelismis silahlari filistin halki üzerinde denerken,oradan zavalli halk onurlu sekilde sapla sapanla karsilik veriyor.
Dünya bir süre izler.Göz yumar.Adamlarin bir askeri kayboldumu dünyayi ayaga kaldirirken orada ölen cocuklari bebekleri izlerler.Nedenmi? ee kendimce yine fikirlerim var ama burada paylasmayayim bilen az cok anlamistir zaten.
En kisa zamanda bu zülüm sona ermesi icin dualarim filistin halki ile..Sevgilerimle..
bayanlar konuya girmeden bu topiğe fikir beyanında bulunacak herkeze bir uyarım olacak...topic kazen abiden izinle açılmıştır...burada verilen her markanın ve görüntünün şahıslarınıza ve siteye herhangi bir dava unsuru olmaması için lütfen marka vermeyerek filistin halkı için hissettiklerimizi buradan paylaşalım.....güzel paylaşımlar diliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?