Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuandan itibaren hermuslüman en az 1 defa fetihsüresinintamamını okuyup ardından şahıs başı 1001 kamersüresinin 45 ayetinı okuyarak düşmanların helaki icin dua etmeli kamer süresinin 45 ayeti<se yuhzemul cem ü ve yuvellevneddübuvr<manası yakındatoplulukları dagıtılacak ve arkalarını dönüp kacacaklar arkadaşlar lütfen okuyalım bunu filistinlilerin kurtuluşu icin
NEHİR 21 sen bugun caglayandamıydınn .. ben gelemdım ama esım ordaydıı tv den seyrettım yuregım ve dualarım sızınleydıı mevlam bu yagmurun altında zulum gorenlerı yanlız olmadıklarını gostermek ıcın bekleyenlerden rzı olsunn
29 Kasım 1947'de, BM, Filistin topraklarının yüzde 56'sının 650 bin kişilik Yahudi nüfusuna, yüzde 44'ünün ise 1 milyon 300 bin kişilik nüfusu bulunan Filistin'e verilmesini ve Kudüs'ü uluslararası statüye alan bir planı onayladı. İsrail devletinin kuruluşu, 14 Mayıs 1948 tarihinde ilan edildi. 1948 sonrasında bölgenin tarihi, bir yanda İsraillilerin, bir yanda Filistin Kurtuluş Örgütü ve bazı Arap ülkelerince temsil edilen Filistinlilerin yer aldığı bir savaş diye özetlenebilir.
Tarihinde katliama uğramış,bu sayede insanlığın acıma duygularına nail olmuş bir ırkın ,kahrolacası bir davranış sergilemesi.kendisine yapılan benzer yaklaşımları uygulamaya koyması , tüm insanlık özellikle de AB ve ABD buna sessiz kalabiliyor ve hatta destekliyorsa yazıklar olsun.uygarım diyen ulus ve ırklarada yazıklar olsun.işte en büyük sinyal burada,akıldan çıkarılmaması gereken her zaman göz önünde olması gereken....ÇIKARIN olduğu yerde insanlık yok...anahtar düşünce bu olmalı.ve her şey bunun üzerinde dönmüyormu sevgili arkadaşlarım..
lütfen benin avatarımı kullanmaya başlayın.en azından boykotumuzu böylesine sergileyelim.barış gelene kadar bu avatarı hepinizde görmek isterim.hoşçakalınız
lütfen yorumlarınız kin kokmasın. Başımıza ne gelirsekoyu fanatizmden geliyor zaten.Ne demek Allah'ın aşağıladığı ? Allah kullarını sever, hesabı sonradan görülür, o ayrı. Millet dediğiniz yekpare birşey değil ki hem, içinde türlü türlüsü var. Biz kimiz ki bi milleti lanetleyelim?