bence kahrolsun diyeceğinize allah onları islah eylsin diyin,allah onlara damerhamet acıma duygusu versin diyin bence sizin de ağızlarınızdan böle lanetli kelimeler çıkmasın
bence kahrolsun diyeceğinize allah onları islah eylsin diyin,allah onlara damerhamet acıma duygusu versin diyin bence sizin de ağızlarınızdan böle lanetli kelimeler çıkmasın
arkadaşım sivilleri,masum yavrucakları hiiiiç acımadan öldüren,katleden bu zalimleri lanetlemiycemde kimi lanetliycem söylermisin. bunu yapan israil hükümetini bugün kendi vatandaşları bile onaylamıyorken, kusura bakma ama,içimden geldiği gibi ,Allah'ın bile aşaladığı bu milleti ben LANETLERİMkötükedihüso
ya canım benim yanlış anladınız beni ben onları korumuyorum ama dilini böle kötü şeylerel meşgul edeceğine dua etsen diyorum daha makbule geçer anladın mı şimdi demek istediğimi
ya canım benim yanlış anladınız beni ben onları korumuyorum ama dilini böle kötü şeylerel meşgul edeceğine dua etsen diyorum daha makbule geçer anladın mı şimdi demek istediğimi
arkadaşım ben çok şükür duamı ederim,rabbime yalvara yalvara hemde.ama birkez daha belirtiyorum ki Allah'ında aşaladığı, lanetlediği bu milleti bende lanetlerim.kusura bakma ama tüm bu vahşetin karşısında çokta hoşgörülü olamıycamkötükedihüso
arkadaşım marka vermeyin dediğim halde yine vermişsiniz.......lütfen mesajı silin....yoksa topic kapatılacak.......
arkadaşım ben çok şükür duamı ederim,rabbime yalvara yalvara hemde.ama birkez daha belirtiyorum ki Allah'ında aşaladığı, lanetlediği bu milleti bende lanetlerim.kusura bakma ama tüm bu vahşetin karşısında çokta hoşgörülü olamıycamkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?