israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

Başlığı açtığımda içerikle ilgili paylaşımlar görmek istiyorum ama hanımların tartışmasından bir türlü fırsat olmuyor
Hani nerede boykot ...

kendi adıma içerikle ilgili paylaşımlar yapıyorum.bakın son eklediğim yazıyı okudunuz mu? sadece kola almakla ariel kullanmamakla boykot olmaz..ben saatlerdir bunu anlatmaya çalışıyorum.modaya uymak için değil işin özünü anlayarak boykot yapılsın diyorum.

biri feyste arkadaşlar hangi malları boykot edecektik diye sormuş ne şuursuzca bir soru..zaten yazdığın paylaşım sitesi yahudi birisine ait önce bunun farkına var ve yıllardır hangi ürünler olduğu listeler halinde dolaşıyor bulmak zor değil...işte tepkim buna..

yoksa boykotsa evet arkasındayım ve elimden geleni yıllardır yapmaya çalışıyorum bazılarını yapamasamda.

Hükümet yapmalı ever ama konu başlığına bakın boykota davet edilmiş insanlar yapmak istemeyen zaten gelip burada yazmaz bana göre.
Kendine uygun bir başlık bulur orada yazar ben boykot başlığı olduğundan buraya geldim ama hayal kırıklığına uğradım bunu dile getirdim amacım sizlerle tartışmak değil .

boykot yapmak yapmamak üzerine tartışıyoruz burada..alakasız değil ama çok şey öğrendim..kendi ürettiğimiz ürünlerin katkı maddelerinde dahi onların ürünü varmış..kaçamazmışız boykotla..

Mağarada yaşayamicağıma göre dediğiniz her türlü iletişim aracını kullanmaya devam edicem kendi teknolojileri ile sesimi duyurup onlara olan tepkimi sunmayada devam edicem . Elimden geleni de yapıcam bu kola almamak bile olsa almicam burda benim fikrimdir . Bir gün saygı duymanız dileğiyle.

duymuyorum!!! zaten cola içmeyen, pahalı olduğu için vakko kullanamayan insanların yaptığı "boykot"a saygı duymuyorum.. siz burada boykot da boykot derken birileri elimize yeni bir oyuncak tutuşturmak için çalışıyorsa duymuyorum.. sosyal paylaşım sitesini kapatmayı mağarada yaşamaya benzetiyorsanız geçmiş olsun zaten.. kola yerine maden suyu tavsiye ediyorum size :KK34:

onu neden yazdı sence kömür madeni olayında bundan daha çok birbiriize girmiştik..şu an bahsi geçmiyor doğru düzgün..art niyet yok cecenn

Haklısınız her şey hemen unutuluyor insanın fıtratında var bu . Belki dediğiniz gibi bu olaylarda unutulacak ben sizi anlıyorum ve boykot etmemenize saygı duyuyorum . Ama bizim içimizden gelende bu kola içmek istemiyorum mesela geçen annemler kent şeker almış yiyemedim içime sinmedi burada bunları söylemek ikiyüzlülük değil ki .

duymuyorum!!! zaten cola içmeyen, pahalı olduğu için vakko kullanamayan insanların yaptığı "boykot"a saygı duymuyorum.. siz burada boykot da boykot derken birileri elimize yeni bir oyuncak tutuşturmak için çalışıyorsa duymuyorum.. sosyal paylaşım sitesini kapatmayı mağarada yaşamaya benzetiyorsanız geçmiş olsun zaten.. kola yerine maden suyu tavsiye ediyorum size :KK34:

O zaman herkese saygı duyduğunuzu her konuda dile getiryorsunuz ya bu mesajdan sonra bundan bahsetmeyi verin .
Kendi imzanızla size cevap veriyorum bende :KK34:

Haklısınız her şey hemen unutuluyor insanın fıtratında var bu . Belki dediğiniz gibi bu olaylarda unutulacak ben sizi anlıyorum ve boykot etmemenize saygı duyuyorum . Ama bizim içimizden gelende bu kola içmek istemiyorum mesela geçen annemler kent şeker almış yiyemedim içime sinmedi burada bunları söylemek ikiyüzlülük değil ki .

şu anki hislerinianlıyorum inşallah kalıcı olur diyeyim..birde boykottan daha farklı tepkilerde verilebilir hükümet olarak değilmi..

aynı Ecevit affının yapılması halka ne kadar zarar verdiyse Suriyelilerin kabulude aynı olacak..halkımızı kimsenin düşündüğü yok..bu tepki ne tepkisi anlamadım gitti..

doğru ama zaten politikacılar bu coğrafyada önce kendi cebini rahatını düşünür halkı düşünmez, halk kendini düşündürtmeli. bak o kanuna bu kanuna hepsine söyleniyor birisi ama hala akp diyor.

herkesin aklını başına toplayacağı bir zaman gelir. böyle bodoslama akp hayranıydı somalılar, şimdi hepsi nefret dolu. atalar boşuna dememiş. bir musibet bin nasihattan iyidir.

daha kaç musibet lazım bazılarına bilmiyorum. :KK53:

musibet kelimesi böyle mi yazılırdı onu da bilmiyorum ve bakmaya üşeniyorum yanlışsa özür. :KK1:

O zaman herkese saygı duyduğunuzu her konuda dile getiryorsunuz ya bu mesajdan sonra bundan bahsetmeyi verin .
Kendi imzanızla size cevap veriyorum bende :KK34:

yook herkese saygı duymuyorum, saygı da beklemediğimi her mesajımda iletiyorum.. nitekim cevabınızdan da beklememem gerektiğini bir kere daha anlıyorum.. sevgiler :KK42:

Son düzenleme:
kendi adıma içerikle ilgili paylaşımlar yapıyorum.bakın son eklediğim yazıyı okudunuz mu? sadece kola almakla ariel kullanmamakla boykot olmaz..ben saatlerdir bunu anlatmaya çalışıyorum.modaya uymak için değil işin özünü anlayarak boykot yapılsın diyorum.

biri feyste arkadaşlar hangi malları boykot edecektik diye sormuş ne şuursuzca bir soru..zaten yazdığın paylaşım sitesi yahudi birisine ait önce bunun farkına var ve yıllardır hangi ürünler olduğu listeler halinde dolaşıyor bulmak zor değil...işte tepkim buna..

yoksa boykotsa evet arkasındayım ve elimden geleni yıllardır yapmaya çalışıyorum bazılarını yapamasamda.

Herkes alındı galiba . Lafım genele değildi ama öyle oldu kusura bakmayın sizin yorumlarınızın arkasındayım saygıyla okuyorum .

tüm zenginler giyer Vakko sağcısı solcusu kalitesinden ödün vermezler bence hepsiiii:KK53:bizde cola içmiyorduk zaten bir katkıysa

doğru ama zaten politikacılar bu coğrafyada önce kendi cebini rahatını düşünür halkı düşünmez, halk kendini düşündürtmeli. bak o kanuna bu kanuna hepsine söyleniyor birisi ama hala akp diyor.

herkesin aklını başına toplayacağı bir zaman gelir. böyle bodoslama akp hayranıydı somalılar, şimdi hepsi nefret dolu. atalar boşuna dememiş. bir musibet bin nasihattan iyidir.

daha kaç musibet lazım bazılarına bilmiyorum. :KK53:

musibet kelimesi böyle mi yazılırdı onu da bilmiyorum ve bakmaya üşeniyorum yanlışsa özür. :KK1:

candan arkadaş eğriyide doğruyuda kabul etmek lazım..evet sempatim var ama şurada hatalı diyebilecek yürek olsun ya..bunu istiyorum..benim ailemyıllarca ecevite vermiş ben hatasını görebiliyorum..
bunlarda peygamber değil sonuçta insan..
böyle at gözlüğüyle bir adım ileriye gidemeyiz..

yazdıklarınızı bir kez okuyor musunuz yayınlamadan önce?

Filistili biri 3,4 İsrailli çocuk öldürerek hangi hakkı savunmuş oluyor sizin kafanızda?
Ben ne yazdiğimi iyi anliyorum da birazda siz anlasaniZ tmm o zaman haklilar ya israil devam etsin öldürmeye bizde tebtik edelim ne güzel katliam yapiyorsunuz hakkinizi savunuyorsunuz diye sizin amaciniz ne Allah aşkina ne yapmak istiyorsunuz amaciniz ne filistini suçlayarak neyi ispat etmeye calişiyorsunuz
Siz boykot yapmayin yapanlar varsada saygi duyun sizene ya size ne. ..
Açıkça derdinizi söyleyin de bilelim bıktım bu zihniyetinizden birilerine birşey ispatlama derdinize en iyi ben bilirim havalariniza...
Küçük dağlari ben yarattım edalariniza.

Son düzenleme:
Herkes alındı galiba . Lafım genele değildi ama öyle oldu kusura bakmayın sizin yorumlarınızın arkasındayım saygıyla okuyorum .

teşekkür ederim..aslında boykotu savunmayanlar da iyi bir amaç peşinde diyorlar ki bende diyorum :) tamam almayalım,yapmayalım ama lütfen artık daha mantıklı ve kalıcı adımlar atılsın.örneğin ticaret ilişkisi durdurulsun ama mümkün mü bu? değil taii.o yüzden bizim 1 ay israil ürünü almamız israile değil esnafa zarar verir.

ünvteden beri belli başlı israil markaları almamaya özen gösteririm bu bdnde alışkanlık olmuş aslında ama face kullanıyorum örneğin o yüzden tam anlamıyla boykot yapamayız hiçbirimiz.

kendi teröristine çare bulamamış göz yummak zorunda bırakılmış izletilmek zorunda bırakılmış değerli halkıma empatilerinin devamını dilerim

teşekkür ederim..aslında boykotu savunmayanlar da iyi bir amaç peşinde diyorlar ki bende diyorum :) tamam almayalım,yapmayalım ama lütfen artık daha mantıklı ve kalıcı adımlar atılsın.örneğin ticaret ilişkisi durdurulsun ama mümkün mü bu? değil taii.o yüzden bizim 1 ay israil ürünü almamız israile değil esnafa zarar verir.

ünvteden beri belli başlı israil markaları almamaya özen gösteririm bu bdnde alışkanlık olmuş aslında ama face kullanıyorum örneğin o yüzden tam anlamıyla boykot yapamayız hiçbirimiz.

Evet tam anlamıyla yapmak imkansız . O yüzden yapabileceğim gücümün yettiğini yapmaya çalışıyorum . Aslında bu şu malı alma bunu boykot ette değil onlara karşı çok cılız da olsa bir tepki ortaya koymak istiyorum . Şimdilik sadece bunu yapabiliyorum . İnsan hayatı bu kadar ucuzken daha büyük ve somut adımlar kimse atmayacak bunun da farkındayım . Üzülüyorum çok .:KK50:

evet bende israil mallarını uzun süredir kendimce boykot ediyorum ve tanıdıklarıma da aynı şekilde kullanmamaları üzerine yardımcı olmaya çalışıyorum
filistinde olanlar gerçekten çok üzücü :KK50:

Burdaki boykot isteğinin amacını anlayamayanlar bu hadisi bir okusun..

"Kim kötü ve çirkin bir iş görürse onu eliyle düzeltsin; buna gücü yetmiyorsa diliyle düzeltsin; buna da gücü yetmezse, kalbiyle karşı koysun. Ki bu, imamın en zayıf derecesidir" [Müslim, iman, 78; Ebu Davud, salât, 248]

Ben ne yazdiğimi iyi anliyorum da birazda siz anlasaniZ tmm o zaman haklilar ya israil devam etsin öldürmeye bizde tebtik edelim ne güzel katliam yapiyorsunuz hakkinizi savunuyorsunuz diye sizin amaciniz ne Allah aşkina ne yapmak istiyorsunuz amaciniz ne filistini suçlayarak neyi ispat etmeye calişiyorsunuz
Siz boykot yapmayin yapanlar varsada saygi duyun sizene ya size ne. ..
Açıkça derdinizi söyleyin de bilelim bıktım bu zihniyetinizden birilerine birşey ispatlama derdinize en iyi ben bilirim havalariniza...
Küçük dağlari ben yarattım edalariniza.

ben iyi bilmiyorsam açıklayın ki öğreneyim.

kendi mesajlarınızı okuyun. israilli çocuklara ne olursa olsun filistinlilere üzülelim biz mantığınızı göreceksiniz. cümleleriniz ortada.

sonra da kendi mantığınızı açıklayamıyor ve bana saydırıyorsunuz. bence sakıncası yok ama bu düşünme tarzının ölümlere felaketlerin çözümüne faydası yok.

bu akp fanatikleri her forumda aynı şeyi yapmak zorunda mı?

bilgi sunanın fikri bilgiyle çürütülür.

siz hemen karşnızdakini küçük dağları yaratmış gibi olmakla ya da kaf dağında olmakla suçluyorsunuz.

komik.

:)))))))

X