- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Müslüman diye yanlarında değilim? Ukrayna savaşında da sonuna kadar Ukrayna'yi savundum, üzüldüm ağladım, konuştum. Kalkıp masum milyonlarca insanı öldüren, günlerdir ablukaya alıp aç susuz bırakan zalimleri savunmaniz ve böyle komik bir açıklama yapmanıza şaşırdım doğrusu.durup dururken mi vuruyordu? istediğimi savunurum. Müslüman diye başkasının yanında olmak zorunda değilim. görüyoruz çok şükür.
Dogru mülteci korkusundan düşünemedim ahsjjsİsrailli mülteci seni beğenip gelmez, Arap bile Avrupa fırsatı varken yüzüne bakmıyor.
Bu cümle klişe olmadı mı? Nerden biliyosunuz?annesi yalanladı zaten.
keşke bu tepkinizi israilin ramazan aylarında öldürdüğü kundaktaki bebeğe de gösterilse
yahu videosu var açın izleyin,tartışmayacağım.Bu cümle klişe olmadı mı? Nerden biliyosunuz?
Hayır annesi doğruladı kızım hastanede ağır yaralı dedi, yaşayamayabilirmiş hatta.annesi yalanladı zaten.
keşke bu tepkinizi israilin ramazan aylarında öldürdüğü kundaktaki bebeğe de gösterilse
ben de diyorum ki sivil halka zaten üzülüyorum çok iyi oldu mu diyorum? ama olay durup dururken mi çıktı? başkasının iç işleri. ona bakarsan çoğu ülkede de insanlarTürkiye sözde doğuda sivillere zarar verdiğimizi düşünüyor. ermenileri öldürüyoruz sanıyor doğru mu? değil. bu şekilde yanlı şekilde bilerek manipüle etmeye çalışıyorlar insanları. herkes seçimlerinin bedelini ödüyor. geçmişe bakınca filistinde eğitim alan insanların kim olduğu oldukça açık. bizim teröristlerimiz.Müslüman diye yanlarında değilim? Ukrayna savaşında da sonuna kadar Ukrayna'yi savundum, üzüldüm ağladım, konuştum. Kalkıp masum milyonlarca insanı öldüren, günlerdir ablukaya alıp aç susuz bırakan zalimleri savunmaniz ve böyle komik bir açıklama yapmanıza şaşırdım doğrusu.
Benim sinirlendiğim nokta insanlar çok çabuk gaza geliyor, meydanlara inip memetcik gazzeye demek ironik bence.
Savaş nedir, nasıl yapılır bildiklerini düşünmüyorum. Yürümek, bağırmak, birilerine gidin demek kolay geliyor.
Tepki gösterilmediğini diyorum. Link kopyalama biliyorsanız bekliyorum videoyu da ayrıca.yahu videosu var açın izleyin,tartışmayacağım.
Hep bu ertuğrullu bilmem neli dizilerden.Kesinlikle salak insanlar var. Bunlar Osmanlı zihniyetinde topla tüfekle yürürüz sanıyor falan ben Tr kışkırtıldığını düşünüyorum bu konuda
Ben sadece olasılıkları konuşurum olası kötü senaryolar. Olurda bizi çekerlerse inşallah olmaz.
Savaş mesela başta hemen çıkmaz soğuk savaş gibi gergin olunsa bile birşey yapılmaz. Stratejik davranılır çünkü bir ülkeyi kaç yıl geriye götürecek belli değil ekonomisi, yaşam standartları en önemlisi vatandaşları büyük zarar görüyor. Kolay mı öyle.
Hangi devlet olursa olsun bunun farkında isterse dünya devi olsun.
Savaş kararı almak demek kaç milyon insanın hayatını etkilemek demek.
Doğu Türkistan yine unutuldu, Çin'i arkamıza alıyorduk en son.Fetih suresi filan toplanıyomuş. Bu dünyada bi filistin halkı mazlum herhalde. Ben harici hiç görmedim toplandığını.
Hiç üzülüyormuş gibi görünmüyorsunuz yazdıklarınıza bakilirsa.ben de diyorum ki sivil halka zaten üzülüyorum çok iyi oldu mu diyorum? ama olay durup dururken mi çıktı? başkasının iç işleri. ona bakarsan çoğu ülkede de Türkiye sözde doğuda sivillere zarar veriyor. ermenileri öldürüyor. doğru mu? değil. bu şekilde yanlı şekilde bilerek manipüle etmeye çalışıyorlar insanları. herkes seçimlerinin bedelini ödüyor
Ya sığınma talebi reddedildi bir Uygur Türkü'nün. Afganları kamyonla boşaltıyolar ama gören bilen yok.Doğu Türkistan yine unutuldu, Çin'i arkamıza alıyorduk en son.
bütün mazlumalr için yapılıyorFetih suresi filan toplanıyomuş. Bu dünyada bi filistin halkı mazlum herhalde. Ben harici hiç görmedim toplandığını.
o sırada yıllardır kendi içinde savaşan müslümanlar.....israil katildir.
yıllardır gazzede pisi pisine insan öldürüyor
generalleri nasıl işkence ettiklerini çıkıp anlatmıyor mu tvde,videoları hiç mi izlemediniz?
adam keyif ala ala yaptık, pişman değiliz diyor.
bu bir din savaşıdır
yahu yahudi sağcılar bile israile karşı iken ,tutup burda israil savunuculuğu yapmak çok gayri insani
bu israil,sadece kendi inandığı dinin inancı böyle diye yapıyor bi de bunu
tam vahşice,aşağılıkça.
siz hiç müslüman bir ülkenin durduk yere bir başka dine sahip birine zarar verdiğini gördünüz mü?
ya da ben müslüman diye insan öldürdüğünü.
geçin bunları,ilkokul çocuğu bile inanmaz
İnsanımız da acayip ya vallaFetih suresi filan toplanıyomuş. Bu dünyada bi filistin halkı mazlum herhalde. Ben harici hiç görmedim toplandığını.
Hiç okumadım hadi benim Müslümanlığımı konuşalım. Beni gömelim. Seni övelim?bütün mazlumalr için yapılıyor
sanırım hiç okumadınız bilmiyorsunuz amacını,ona sayıyorum
arakan için de okunuyor,pakistan,afganistan,afrika,hepsi için okunuyor meraklanmayın
link atamıyorum ,akşam atayım.
hangis avaş?o sırada yıllardır kendi içinde savaşan müslümanlar.....