İsrail-Gazze hattında gerilim | Hamas'ın askeri kanadı: 'Aksa Tufanı' operasyonu başlattık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
durup dururken mi vuruyordu? istediğimi savunurum. Müslüman diye başkasının yanında olmak zorunda değilim. görüyoruz çok şükür.
Müslüman diye yanlarında değilim? Ukrayna savaşında da sonuna kadar Ukrayna'yi savundum, üzüldüm ağladım, konuştum. Kalkıp masum milyonlarca insanı öldüren, günlerdir ablukaya alıp aç susuz bırakan zalimleri savunmaniz ve böyle komik bir açıklama yapmanıza şaşırdım doğrusu.

israil katildir.
yıllardır gazzede pisi pisine insan öldürüyor
generalleri nasıl işkence ettiklerini çıkıp anlatmıyor mu tvde,videoları hiç mi izlemediniz?
adam keyif ala ala yaptık, pişman değiliz diyor.
bu bir din savaşıdır
yahu yahudi sağcılar bile israile karşı iken ,tutup burda israil savunuculuğu yapmak çok gayri insani
bu israil,sadece kendi inandığı dinin inancı böyle diye yapıyor bi de bunu
tam vahşice,aşağılıkça.
siz hiç müslüman bir ülkenin durduk yere bir başka dine sahip birine zarar verdiğini gördünüz mü?
ya da ben müslüman diye insan öldürdüğünü.
geçin bunları,ilkokul çocuğu bile inanmaz

ben de diyorum ki sivil halka zaten üzülüyorum çok iyi oldu mu diyorum? ama olay durup dururken mi çıktı? başkasının iç işleri. ona bakarsan çoğu ülkede de insanlarTürkiye sözde doğuda sivillere zarar verdiğimizi düşünüyor. ermenileri öldürüyoruz sanıyor doğru mu? değil. bu şekilde yanlı şekilde bilerek manipüle etmeye çalışıyorlar insanları. herkes seçimlerinin bedelini ödüyor. geçmişe bakınca filistinde eğitim alan insanların kim olduğu oldukça açık. bizim teröristlerimiz.

Kesinlikle salak insanlar var. Bunlar Osmanlı zihniyetinde topla tüfekle yürürüz sanıyor falan ben Tr' nin kışkırtıldığını düşünüyorum bu konuda.
Ben sadece olasılıkları konuşurum olası kötü senaryolar. Olurda bizi çekerlerse inşallah olmaz.
Savaş mesela başta hemen çıkmaz soğuk savaş gibi gergin olunsa bile birşey yapılmaz. Stratejik davranılır çünkü bir ülkeyi kaç yıl geriye götürecek belli değil ekonomisi, yaşam standartları en önemlisi vatandaşları büyük zarar görüyor. Kolay mı öyle.
Hangi devlet olursa olsun bunun farkında isterse dünya devi olsun.
Savaş kararı almak demek kaç milyon insanın hayatını etkilemek demek.

Hep bu ertuğrullu bilmem neli dizilerden.

Hiç üzülüyormuş gibi görünmüyorsunuz yazdıklarınıza bakilirsa.
Ben iki tarafı da savunmuyorum, başlatan tarafı da kıniyorum, işin bu noktaya geleceğini biliyorlardı.
Bebek, çocuk olan insan tam olarak nasıl bir secim yapmış ki bedel ödüyor? Ben işin o kismindayim. Hamas cihat adı altında sivil öldürüyor, bunu zaten kınıyorum. Peygamberin yaptığı cihat bu degildi diyorum. Sanki bu tarafın yaptığını kinamamisiz gibi yazıyorsunuz. İsrailin yaptıklarını savunuyor gibi görünüyorsunuz maalesef. Zaten kalkip hamas oh yaptı diyen adama arka çıkmam, burda digerleri gibi düşündüğümü sandınız bence.

Fetih suresi filan toplanıyomuş. Bu dünyada bi filistin halkı mazlum herhalde. Ben harici hiç görmedim toplandığını.
bütün mazlumalr için yapılıyor
sanırım hiç okumadınız bilmiyorsunuz amacını,ona sayıyorum
arakan için de okunuyor,pakistan,afganistan,afrika,hepsi için okunuyor meraklanmayın
link atamıyorum ,akşam atayım.

o sırada yıllardır kendi içinde savaşan müslümanlar.....

Hiç okumadım hadi benim Müslümanlığımı konuşalım. Beni gömelim. Seni övelim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…