İsrail-Gazze hattında gerilim | Hamas'ın askeri kanadı: 'Aksa Tufanı' operasyonu başlattık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani ben Pakistan ı da sevemiyorum malum iğrenç geleneklere sahip bir ülke ama diplomasi yönünden dolayı evet güvenilir

Evet evet aynen yaşam tarzları berbat bende sevmem ama hepsini bir kefe de değildir herhalde. Ama destek bakımından diplomasi de iki ülke iyi anlaşıyor. Askerisi fazlasıyla gelişmiş önemli bir kriter.

Ben sizin için demiyorum ama bazı kesimler bu konuda din ayrımı yapıyor sadece Filistin'e destek çağrısı yapılıyor
Peygamberimiz bile demiş mazlumun dini sorulmaz diye. Tek temennim bir an önce bu savaşın bitmesi. Daha fazla masum ölmesin 🥺

Merak ettim İsrail'de ölen bebeklere üzülmüyor musunuz
ben de merak ediyorum
bir müslüna olarak hamasın yaptıklarını ortaya dökme çabası içinde olup yıllardır filistinlilere yapılanları örtme çabasını nasıl görmüyorsunuz?
valla fırsatçıların eline fırsat geçmiş gibi hamas şunu yaptı bunu yaptı.
şaka mısınız cidden siz ya?
55 yıldır devam eden bir vahşet var dünyada

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail-Filistin çatışmasına ilişkin, "Adil bir barışın kaybedeni olmaz düsturuyla bölgede etkili tüm aktörleri barışın tesisi için sorumluluk almaya çağırıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail-Filistin çatışmasına ilişkin, "Adil bir barışın kaybedeni olmaz düsturuyla bölgede etkili tüm aktörleri barışın tesisi için sorumluluk almaya çağırıyoruz." dedi.
Hepsi kör sağız dilsiz maalesef

Hiç üzülüyormuş gibi görünmüyorsunuz yazdıklarınıza bakilirsa.
Ben iki tarafı da savunmuyorum, başlatan tarafı da kıniyorum, işin bu noktaya geleceğini biliyorlardı.
Bebek, çocuk olan insan tam olarak nasıl bir secim yapmış ki bedel ödüyor? Ben işin o kismindayim. Hamas cihat adı altında sivil öldürüyor, bunu zaten kınıyorum. Peygamberin yaptığı cihat bu degildi diyorum. Sanki bu tarafın yaptığını kinamamisiz gibi yazıyorsunuz. İsrailin yaptıklarını savunuyor gibi görünüyorsunuz maalesef. Zaten kalkip hamas oh yaptı diyen adama arka çıkmam, burda digerleri gibi düşündüğümü sandınız bence.
diyorum ki israil neden teröristlere karşı çıkmasın? hangi ülke terör saldırısına teröristlere sıcak bakıyor? hangi savaşta sonucu sivil halk ödemedi de şimdi birden aaa bu nasıl olur oldu. yıllardır düzen buydu.

Evet evet aynen yaşam tarzları berbat bende sevmem ama hepsini bir kefe de değildir herhalde. Ama destek bakımından diplomasi de iki ülke iyi anlaşıyor. Askerisi fazlasıyla gelişmiş önemli bir kriter.
Zaten o ülkeyi diplomatik ve askeri alanda beğeniyorum onun dışında toplum beş para etmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X