- 19 Mayıs 2020
- 46.425
- 207.634
Allah'tan tikt*k falan var da bazı aveller bayrak ve ağlayan emoji ile video falan atıyorlar da yalanlanamıyor .Ya sığınma talebi reddedildi bir Uygur Türkü'nün. Afganları kamyonla boşaltıyolar ama gören bilen yok.
siz gömme çabasındasınız ilk mesajı siz attınızHiç okumadım hadi benim Müslümanlığımı konuşalım. Beni gömelim. Seni övelim?
Böyle bir durumda taraf tutmak çok saçma bir hareket değil mi ya?annesi yalanladı zaten.
keşke bu tepkinizi israilin ramazan aylarında öldürdüğü kundaktaki bebeğe de gösterilse
Zaten mevzu siviller, ben siviller derken iki tarafi da kastediyorum.Neden sadece Filistin i konuşuyoruz Hamas in karşılık vermesi sonucu İsrail de de masum vatandaşlar zarar gördü
Çaba nedir oraya kadar inmemiz gerekecek sanıyorum. Nerden başlasak ki...siz gömme çabasındasınız ilk mesajı siz attınız
dini değerlerle dalga geçme çabası mı bu
hangi taraf?Böyle bir durumda taraf tutmak çok saçma bir hareket değil mi ya?
Merak ettim İsrail'de ölen bebeklere üzülmüyor musunuzhangi taraf?
benim tarfım belli , yukarda yazdım
Ben sizin için demiyorum ama bazı kesimler bu konuda din ayrımı yapıyor sadece Filistin'e destek çağrısı yapılıyorZaten mevzu siviller, ben siviller derken iki tarafi da kastediyorum.
Hangi mi taraf? Ay gülesim geldihangi taraf?
benim tarfım belli , yukarda yazdım
Yani ben Pakistan ı da sevemiyorum malum iğrenç geleneklere sahip bir ülke ama diplomasi yönünden dolayı evet güvenilir
Peygamberimiz bile demiş mazlumun dini sorulmaz diye. Tek temennim bir an önce bu savaşın bitmesi. Daha fazla masum ölmesinBen sizin için demiyorum ama bazı kesimler bu konuda din ayrımı yapıyor sadece Filistin'e destek çağrısı yapılıyor
ben de merak ediyorumMerak ettim İsrail'de ölen bebeklere üzülmüyor musunuz
Hepsi kör sağız dilsiz maalesefCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail-Filistin çatışmasına ilişkin, "Adil bir barışın kaybedeni olmaz düsturuyla bölgede etkili tüm aktörleri barışın tesisi için sorumluluk almaya çağırıyoruz." dedi.
Yani aslında görmeye alıştığımız bir tablo İsrail Filistin sorunu yıllardır var muhtemelen ateşkes imzalanır bir süre sonra yine tekrar edilirPeygamberimiz bile demiş mazlumun dini sorulmaz diye. Tek temennim bir an önce bu savaşın bitmesi. Daha fazla masum ölmesin
Yani TC çoktan maydanoz oldu bu olayaHepsi kör sağız dilsiz maalesef
diyorum ki israil neden teröristlere karşı çıkmasın? hangi ülke terör saldırısına teröristlere sıcak bakıyor? hangi savaşta sonucu sivil halk ödemedi de şimdi birden aaa bu nasıl olur oldu. yıllardır düzen buydu.Hiç üzülüyormuş gibi görünmüyorsunuz yazdıklarınıza bakilirsa.
Ben iki tarafı da savunmuyorum, başlatan tarafı da kıniyorum, işin bu noktaya geleceğini biliyorlardı.
Bebek, çocuk olan insan tam olarak nasıl bir secim yapmış ki bedel ödüyor? Ben işin o kismindayim. Hamas cihat adı altında sivil öldürüyor, bunu zaten kınıyorum. Peygamberin yaptığı cihat bu degildi diyorum. Sanki bu tarafın yaptığını kinamamisiz gibi yazıyorsunuz. İsrailin yaptıklarını savunuyor gibi görünüyorsunuz maalesef. Zaten kalkip hamas oh yaptı diyen adama arka çıkmam, burda digerleri gibi düşündüğümü sandınız bence.
Zaten o ülkeyi diplomatik ve askeri alanda beğeniyorum onun dışında toplum beş para etmezEvet evet aynen yaşam tarzları berbat bende sevmem ama hepsini bir kefe de değildir herhalde. Ama destek bakımından diplomasi de iki ülke iyi anlaşıyor. Askerisi fazlasıyla gelişmiş önemli bir kriter.
ne demek hangi savaş şaka mısınız? körfez savaşı iran süriye savaşı yemen Suudi Arabistan bunları hiç bilmiyor musunuz? iranda eziyet gören hakkı Irak'ta eziyet gören halk? Afganistan'da olanlar? bunları duymadınız mıhangis avaş?