türkiyenin bu savaşa yada kargaşaya dahil olacagini sanmiyorum ben, filistin hiç bir sorunda müslümanları savunmadı.Tek endişem Türkiye nin bu kargaşaya dahil olması. Ayrıca hükümet liderlerinin sorunlarını diplomatik uzlaşmak yerine savaşa başvurmalarını kınıyorum
strateji diye bir şeyleride yok bence izledigim kadariyla, savaş sadece allah allah naralarıyla kazanilacak bir şey degil.Her savaştıklarında toprakları azalan Filistin'in neyine güvenip böyle bir şey yaptığına akıl sır erdiremiyorum. Bütün Arapları da savaşa kattın yine yenildin. Senin savaş üstü çözümlere ihtiyacın var ama sen gidip Taliban gibi davranıyorsun.
ABD İsraile destek olurken Putin'de açıklama yaptı. Abd dahil olursa biz de Filistine yardım ederiz diye. Çığırından çıkıyor, dünya savaşına doğru.strateji diye bir şeyleride yok bence izledigim kadariyla, savaş sadece allah allah naralarıyla kazanilacak bir şey degil.
gelişmis savunma sanayisi ister, bu işi çok iyi stratejilerle yonetecek komutanlar ister vs. izledigim kadari ile olaya bodoslama dalmislar gibi görünüyor.
dediginiz gibi yenilen pehlivan gürese doymazmiş ama ben bu savaştan filistinin haberi oldugunu sanmiyorum.
Nasıl olacakmış o? Görmüyor musun İsrail'in kendini haklı göstererek Avrupa ve Amerika'yı yanına çektiğini?her zaman özgür filistinin yanındayız..
az kaldı, inşallah bu da gerçekleşecek..
ve o topraklar o lanet israilin güdümünden çıkıp asıl sahibine geri dönecek.
dünyadaki bütün pisliklerin baş aktörü israil,yok olasın ,yok olasın,yok olasın..
göreceğiz nasıl olacağını.Nasıl olacakmış o? Görmüyor musun İsrail'in kendini haklı göstererek Avrupa ve Amerika'yı yanına çektiğini?
Zatan abd onlara hizmet ediyor. Beraber yürüttükleri planın bir parçası. Filistin'in pek şansı yok. Ama Allah bilir tabi.Nasıl olacakmış o? Görmüyor musun İsrail'in kendini haklı göstererek Avrupa ve Amerika'yı yanına çektiğini?
Bilmeyenlerin varoluşu pekiTürk düşmanı iki tarafin birbirini yemesini anca çekirdek çitleyerek izlerim. Ama azcik poltika bilen israilin filistini bir hafta icin yok edecek gucte oldugunu bilir.
Gelenlerin ne olduğu belli olsa neyse. Belki pimi çekilmiş bombalar. Bir emirle felakete sebep olacaklar belki. Geldikleri gibi gitseler keşke. Hepsi. Batilisindan dogulusuna.Susayım diyorum, canları ortada diyorum. Ama burasınında yol geçen hanına dönmüş olması canımı çok sıkıyor. En ufak bi savaşta herkes Türkiye'ye koşuyor.
1948 den beri aynı terane. Arap savaşlarında kimleri yanına kattı da toprak kaybetti.göreceğiz nasıl olacağını.
az kaldı.
bazen ölümüne savaşmak lazım,filistin için de bir dönüm noktası olabilir bu savaş.
özerk filistin dillendirilmeye başlandı bile.
avrupa amerika beni ilgilendirmiyor.
dünya 5ten büyüktür ve artık onların dışında da güçlü bir çok ülke var.
bekleyelim bakalım neler olacak..
o sizin kendi kandırılmışlığınız.1948 den beri aynı terane. Arap savaşlarında kimleri yanına kattı da toprak kaybetti.
Cihad da Cenk de bu değil. Kendinizi neyle kandırıyorsunuz acaba. Tevekkül desen hak getire.
Ben hepsine karşıyımarap düşmanlığından nefret ediyorum
kininizde boğulun.
bu ırkçılığı ülkedeki özellikle tatil beldelerinde toprak satın alan yunan,ermeni ve ingilizlere yapamayan araplara saldırıyor.
çok gülünesi ve acınası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?