İste benimde gelmedi basima esim korkuyordu bende noluycak bedavaya dagitssda aalmam diyor bedavaya güvenmez esim Ben bedava ciksa alirim çünkü bu hep cikmaz firsattir anlamiyo bu durumuBasina gelenler alip yemez.benim esimde asla baskasinin verdigi getirdigi seyi yemez.benim basima buyu falan gelmedi kotu niyetli de degilim ben yerim.insan karsisindakini kendinden bilirmis o hesap ben yerim cekinmem .ama esim aslaaaa
Evet var hala ben inanmıyorum ama köyde çok oluyormuş birinden yediğinden onun haricinde yapan da var basima gelmedi çok yedim çok da aldim evlenmeden. Esimi de ikna edemedimbuyu mu? hala inanan var mi bu zamanda?
Hwrseye bedava gozuyle baktigi icin yemiyo .ama biz ona iylik de diyoruz bedavaya vermiyolar.zaten iyilik losun diyo yapiyo insanlar ama yemek istemiyosa al baskasina ver .mesela yumurta dagitmislarya isyerinde bizde yeni aldik ziyan olmasin de baskasina ver hakkiniİste benimde gelmedi basima esim korkuyordu bende noluycak bedavaya dagitssda aalmam diyor bedavaya güvenmez esim Ben bedava ciksa alirim çünkü bu hep cikmaz firsattir anlamiyo bu durumu
Degilmi bunu anlatiyorum bedava yumurta dagitti işyerinden ver birine yemem diyo bende birine verdi . Tabi o koy yumurtasiydii bi yumurta 75 kuruş yani pazardan alirim diyor esimdeİkram alınmaz mı? Yenmez mi? Ne demek bu?
Eşin çok saçma düşünmüş bence.
İsraf etmemelisin tabi o yumurtayı bulamayanlar var.
Not: yolda durup dururken bir şey uzatandan bahsetmiyorum.
Bedava olsa da hic birşey almaz bunun adi israf mi oluyor. Ben bedavalari hic kacirmazdim bi daha cikmaz ki:)Bedavami sandin para verip aldim
Öyle yaptum birşey de demedim birinden bedava dagitsada basiba birşey geleceğinden korkar esim. Ahh ahhHwrseye bedava gozuyle baktigi icin yemiyo .ama biz ona iylik de diyoruz bedavaya vermiyolar.zaten iyilik losun diyo yapiyo insanlar ama yemek istemiyosa al baskasina ver .mesela yumurta dagitmislarya isyerinde bizde yeni aldik ziyan olmasin de baskasina ver hakkini
.esin istemiyo diyemeyecegine gore
Kusura bakma dilim bozuk duzgun yazamadimtercumanım nerdeee